dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Damaskus - Iben Albinus - Bog

Bag om Damaskus

Sigrid bliver udstationeret i Damaskus, hvor hun forlader mand og barn tilbage i Danmark med en forhåbning om at skubbe demokratiet, i Syrien den rigtige vej. I året 2011 og det arabiske forårs protester ulmer. Da regimet begynder at anvende hensynsløse midler for at bekæmpe oprøret, takker Sigrid ja til faretruende mission for den danske efterretningstjeneste. Efter en dramatisk hændelse separerede Sigrid og ungdomsveninden Reem ad i studieårene, stødder de nu på hinanden igen, i Syrien. Nu genforenes de atter igen i Damaskus, hvor jasmintræerne blomstrer i håbet om politiske reformer. Det skal dog vise sig at Reem befinder sig på den modstridende side i konflikten, hvor hun er øverstbefalende for et sikkerhedsfirma og har nære relationer til regeringen. Alt imens Sigrid prøver at rigtige, leder hun både sig selv samt dem, hun elsker, ind i et livsfarligt magtspil og må spørge sig selv: Hvem er allieret, og hvem er fjende? Damaskus er en spændingsroman om sammenhold og bedrag, om lidenskab og krigsforbrydelser og om, hvor særdeles svært det er at være et godt menneske i mødet med ondskab. Køb Damaskus af Iben Albinus som fysisk bog, e-bog eller lydbog.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740059731
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 504
 • Udgivet:
 • 25. Maj 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 146x227x42 mm.
 • Vægt:
 • 690 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 28. Juni 2022
På lager

Online pris

 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Fordelspris

Anmeldelser af Damaskus

  Beskrivelse af Damaskus

  Sigrid bliver udstationeret i Damaskus, hvor hun forlader mand og barn tilbage i Danmark med en forhåbning om at skubbe demokratiet, i Syrien den rigtige vej. I året 2011 og det arabiske forårs protester ulmer. Da regimet begynder at anvende hensynsløse midler for at bekæmpe oprøret, takker Sigrid ja til faretruende mission for den danske efterretningstjeneste.

  Efter en dramatisk hændelse separerede Sigrid og ungdomsveninden Reem ad i studieårene, stødder de nu på hinanden igen, i Syrien. Nu genforenes de atter igen i Damaskus, hvor jasmintræerne blomstrer i håbet om politiske reformer. Det skal dog vise sig at Reem befinder sig på den modstridende side i konflikten, hvor hun er øverstbefalende for et sikkerhedsfirma og har nære relationer til regeringen. 

  Alt imens Sigrid prøver at rigtige, leder hun både sig selv samt dem, hun elsker, ind i et livsfarligt magtspil og må spørge sig selv: Hvem er allieret, og hvem er fjende?

  Damaskus er en spændingsroman om sammenhold og bedrag, om lidenskab og krigsforbrydelser og om, hvor særdeles svært det er at være et godt menneske i mødet med ondskab. 

  Køb Damaskus af Iben Albinus som fysisk bog, e-bog eller lydbog. 

  Forlagets beskrivelse af Damaskus

  Sigrid udstationeres i Damaskus for en skandinavisk telegigant i håb om at hjælpe demokratiet på vej i Syrien og efterlader mand og barn i Danmark. Året er 2011, og det arabiske forår spirer. Da regimet tager brutale midler i brug for at slå oprøret ned, siger Sigrid ja til en ikke ufarlig opgave for den danske efterretningstjeneste.

  I Syrien møder Sigrid samtidig ungdomsveninden Reem, efter en dramatisk begivenhed skilte dem ad i studieårene i København. Nu genforenes de endelig i Damaskus, hvor jasmintræerne blomstrer om kap med håbet om politiske reformer. Men Reem viser sig at stå på den modsatte side i konflikten. Hun leder et sikkerhedsfirma og har tætte bånd til regeringen.

  Mens Sigrid prøver at gøre det rigtige, fører hun både sig selv og dem, hun elsker, ind i en livsfarlig konspiration og må spørge sig selv: Hvem er ven, og hvem er fjende?

  Damaskus er en spændingsroman om venskab og forræderi, om kærlighed og krigsforbrydelser og om, hvor forbandet svært det er at være et godt menneske i mødet med ondskab.

  Brugerbedømmelser af Damaskus

  • Krimiormen s. 24. Maj 2021

   ”Damaskus” er Iben Albinus´ debut. Lad mig sige med det samme, at det er en ganske imponerende debut, der næsten lægger op til, at forfatteren har mere litteratur i støbeskeen i nogenlunde samme genre. ”Damaskus” er en spændingsroman med fuld fart på spænding, drama, venskab, forræderi, kærlighed, ondskab og krigsforbrydelser hele vejen igennem de mange sider.

   Karaktererne i ”Damaskus” virker realistiske og man får et godt indblik i deres egenskaber. Jeg kunne sagtens forestille mig, at Iben Albinus kunne have flere spændingsromaner gemt i ærmet. Som læser, føler man lidt, at man sidder med en førstehåndsberetning af livet som Syrer i tiden omkring virkelighedens Arabiske forår, med demonstrationer i gaderne for demokratiske reformer og regimets forsøg på at tøjle befolkningen.

   Det er skræmmende, barskt og tankevækkende. ”Damaskus får bestemt mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du er til en rigtig pageturner af en spændingsroman.

   Vurdering: 5/6 Roser.

   Krimiormen.dk


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.