Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Black Week på bøger - SPAR OP TIL 80%

Er du klar til at fejre Black Week 2021? Hos Tales.dk er vi gået all in for at fejre årets største shopping uge med et kæmpe brag. Vi har igen i år sørget for de største Black week tilbud på bøger i hele ugen! Vi tilbyder helt vanvittige lave priser på bøger, så du kan kan finde dine næste spændende læseoplevelser med besparelser på helt op til 80%.


Vil du spare endnu flere penge på dit Black Week bogkøb? Så tilmeld dig Tales Premium og få 14 dage gratis, som kan opsiges, når du vil. Så vil du få endnu lavere priser på bøgerne samt alle de andre medlemsfordele. 


Shop løs i dag, spar en masse penge og få sikret årets julegaver allerede nu. Vi har udvidet vores returret til d. 31/1-2022 på alle køb, så modtageren af din julegave har mulighed for at bytte eller få penge tilbage for sin gave. Vi har samlet en masse inspiration på mange af vores bøger, hvor prisen er gået totalt i sort. Skynd dig at find dine Black Week bøger i dag, da vi har begrænset antal på lager. Glædelig Black Week 2021. 

Show more

Tilmeld dig Tales Premium og spar endnu flere penge

I udvalget ovenover har vi samlet en masse spændende bøger til de skarpeste priser. Men ønsker du at spare endnu flere penge på dit Black Week bogkøb, så kan du med fordel tilmelde dig Tales Premium. Her får du 14 dage gratis prøveperiode, hvor du kan opleve alle vores gode medlemsfordele, som hører med. Den store fordel ved at have eller tilmelde sig Tales Premium under Black Week er således, at selvom priserne på bøgerne her på siden er gået helt i sort for alle vores kunder, så er fordelsprisen for Tales Premium medlemmer sat endnu længere ned og faktisk helt i bund. Som medlem vil du derfor kunne købe vores bøger til fordelspris året rundt, men under Black Week 2021 får du tilmed endnu større rabatter, end hvis du ikke har medlemskab hos os. Så tilmeld dig Tales Premium i dag hvis du vil købe bøger til ultra lave medlemspriser under Black Week 2021.  


Se Tales Premium

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.