Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dansegarderoben - Ditte Hansen - Lydbog

Bag om Dansegarderoben

Ditte har haft travlt med at instruere og skrive Dansegarderoben på TV2, men vi har tvunget hende i strikkeskuret til en snak om serien og hendes samarbejde med Louise Mieritz. Oliver Larsen på 15 år har skrevet til os og spurgt til hvordan han undgår de berømte huller i hælen, når han strikker sokker? Ulla fra Fyn har selvfølgelig et godt tip. Podcasten til dig der strikker, eller gerne vil strikke, eller bare lytte på nogen der taler mens de strikker. Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg mødes i strikkeskuret og taler om alt fra sex og slåensnaps til sorg og armlængder. Men der bliver også strikket og talt om alt indenfor strik. For det gode ved strik er at man kan tale imens. I hvert et afsnit ringer de til deres strikkementor Ulla fra Fyn for at få gode råd og høre hvad hun går og laver. Du kan følge dem på Instagram @mensvistrikker Christiane Gjellerup Koch er uddannet skuespiller fra skuespillerskolen ved Odense Teater. Christiane har medvirket i bl.a. i filmen "Ser du månen Daniel", "Rose", "Lykkelige omstændigheder" "Ustyrlig". Bl.a. serierne "Karen Blixen Drømmeren", "DNA", "Carmen Curlers", "Kastanjemanden " Hun har har de sidste 27 år arbejdet på diverse teatre i Kbh bl.a. Nørrebro teater og Det kgl teater. Ditte Hansen er skuespiller, manusforfatter, instruktør... og strikker. Uddannet ved Skuespillerskolen ved Odense Teater. Kendt fra Dansegarderoben, Ditte&Louise og Cirkusrevyen. Samt TV, film og teater gennem de sidste 25 år. Trine Gadeberg er entertainer, sanger, instruktør, podcaster og strikker. Er kendt fra diverse revyer rundt i landet hvor hun blandt andet optræder med karakteren Pelle som er en dreng på 5,5 år med et satirisk take på verden. Trine er også sanger og har medvirket i en lang række musicals gennem tiden, og er meget benyttet solist blandt de professionelle orkestre.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788727043012
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 16. Marts 2023
 • Oplæser:
 • Christiane Gjellerup Koch, Ditte Hansen, Trine Gadeberg
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Dansegarderoben

Ditte har haft travlt med at instruere og skrive Dansegarderoben på TV2, men vi har tvunget hende i strikkeskuret til en snak om serien og hendes samarbejde med Louise Mieritz.
Oliver Larsen på 15 år har skrevet til os og spurgt til hvordan han undgår de berømte huller i hælen, når han strikker sokker? Ulla fra Fyn har selvfølgelig et godt tip.

Podcasten til dig der strikker, eller gerne vil strikke, eller bare lytte på nogen der taler mens de strikker. Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg mødes i strikkeskuret og taler om alt fra sex og slåensnaps til sorg og armlængder. Men der bliver også strikket og talt om alt indenfor strik. For det gode ved strik er at man kan tale imens. I hvert et afsnit ringer de til deres strikkementor Ulla fra Fyn for at få gode råd og høre hvad hun går og laver.

Du kan følge dem på Instagram @mensvistrikker

Christiane Gjellerup Koch er uddannet skuespiller fra skuespillerskolen ved Odense Teater.
Christiane har medvirket i bl.a. i filmen "Ser du månen Daniel", "Rose", "Lykkelige omstændigheder" "Ustyrlig". Bl.a. serierne "Karen Blixen Drømmeren", "DNA", "Carmen Curlers", "Kastanjemanden "
Hun har har de sidste 27 år arbejdet på diverse teatre i Kbh bl.a. Nørrebro teater og Det kgl teater.

Ditte Hansen er skuespiller, manusforfatter, instruktør... og strikker.
Uddannet ved Skuespillerskolen ved Odense Teater.
Kendt fra Dansegarderoben, Ditte&Louise og Cirkusrevyen. Samt TV, film og teater gennem de sidste 25 år.

Trine Gadeberg er entertainer, sanger, instruktør, podcaster og strikker.
Er kendt fra diverse revyer rundt i landet hvor hun blandt andet optræder med karakteren Pelle som er en dreng på 5,5 år med et satirisk take på verden. Trine er også sanger og har medvirket i en lang række musicals gennem tiden, og er meget benyttet solist blandt de professionelle orkestre.

Brugerbedømmelser af DansegarderobenFind lignende bøger
Bogen Dansegarderoben findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.