Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den hvide konkylie - Bent Haller - Lydbog

Bag om Den hvide konkylie

Bent Haller har skrevet en gribende, eventyrlig fortælling om kærlighed og hemmeligheder, magiske delfiner og en hvid konkylie, der indeholder en vuggesang fra havets dyb.    Arion og Carla vokser op uden at kende til hinandens eksistens, den første på et slot, den anden i en cirkusvogn, og begge med en smuk sangstemme. Deres fædre hader hinanden, men da den store sangkonkurrence i Citaaqua bliver annonceret, kan det ikke undgås, at de to mødes - det kan hverken den strenge Baron Magnifico eller klovnen Zampano med den utilregnelige skygge forhindre. Mødet bliver skæbnesvangert for alle.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702331615
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 25. Oktober 2021
 • Oplæser:
 • Emil J. Rørbye
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Den hvide konkylie

  Beskrivelse af Den hvide konkylie

  Bent Haller har skrevet en gribende, eventyrlig fortælling om kærlighed og hemmeligheder, magiske delfiner og en hvid konkylie, der indeholder en vuggesang fra havets dyb.

   

   Arion og Carla vokser op uden at kende til hinandens eksistens, den første på et slot, den anden i en cirkusvogn, og begge med en smuk sangstemme. Deres fædre hader hinanden, men da den store sangkonkurrence i Citaaqua bliver annonceret, kan det ikke undgås, at de to mødes - det kan hverken den strenge Baron Magnifico eller klovnen Zampano med den utilregnelige skygge forhindre. Mødet bliver skæbnesvangert for alle.

  Forlagets beskrivelse af Den hvide konkylie

  Bent Haller har skrevet en gribende, eventyrlig fortælling om kærlighed og hemmeligheder, magiske delfiner og en hvid konkylie, der indeholder en vuggesang fra havets dyb.
  Arion og Carla vokser op uden at kende til hinandens eksistens, den første på et slot, den anden i en cirkusvogn, og begge med en smuk sangstemme. Deres fædre hader hinanden, men da den store sangkonkurrence i Citaaqua bliver annonceret, kan det ikke undgås, at de to mødes – det kan hverken den strenge Baron Magnifico eller klovnen Zampano med den utilregnelige skygge forhindre. Mødet bliver skæbnesvangert for alle.

  Pressen skrev:
  »Bent Hallers nye roman er en følelsesmæssig rusketur […] Bent Haller skriver som en lille gud!«
  ***** – Steffen Larsen, Politiken
  »Det er for børn, de +11-årige, og det er H.C. Andersen, Herodot, Shakespeare, brdr. Grimm, Fellini og mange andre samlet under én helvedes herlig hallersk hat […] Bent Haller beviser endnu engang, at han er i sin helt egen liga, hvor han både formår at skrive enkelt og sofistikeret, moderne og med passende patina, komisk og tragisk«
  ***** –  Merete Reinholdt, Berlingske

  »Jeg elskede den her bog. Jeg kommer til at læse den igen. Jeg kommer til at tale om den […] Kort sagt: Vidunderlig […] Jeg lyver ikke når jeg siger at hvem som helst kommer til at sluge fortællingen«
  10/10 – Bookeater

  »En eventyrlig og speciel historie, som indeholder flere elementer fra Bent Hallers store og varierede forfatterskab«
  – Elisabeth Bennetsen, Lektør

  »Den hvide konkylie er et eventyr af den smukkeste slags. Et kærlighedseventyr, hvor magi, smertefulde hemmeligheder, en hvid konkylie og musikkens vidunderlige mystik tager os med ind i den gribende fortælling om Arion og Carla.«
  – Lisa Gardum Andersen, Weekendavisen

  Brugerbedømmelser af Den hvide konkylie  Find lignende bøger
  Bogen Den hvide konkylie findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.