Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den sidste kamelia - Sarah Jio - Lydbog

Bag om Den sidste kamelia

"Sarah Jios charmerende romaner går lige i hjertet." – Emily Salomon En skøn, romantisk feel good-fortælling og et fascinerende historisk mysterium til alle, der elsker Lucinda Rileys romaner og Downton Abbey. ENGLAND, 1940. På tærsklen til anden verdenskrig flytter den unge, eventyrlystne amatørbotaniker Flora ind på det afsidesliggende gods Livingston Manor. Hun er hyret af en berygtet blomstertyv til at infiltrere godset og stjæle en yderst sjælden plante. Det allersidste kendte eksemplar af kameliaplanten Middlebury Pink holdes skjult på godset, og det er nu Floras betroede opgave at finde den – men hun indser snart, at hun befinder sig i overhængende fare. NEW YORK CITY, 2000. Mere end et halvt århundrede senere flytter den amerikanske landskabsarkitekt Addison ind på godset. Hun bliver fuldkommen overvældet af stedets vidunderlige blomsterhave, som er fuld af de skønneste kameliablomster. Her i haven finder hun en gammel dagbog, som har tilhørt stedets forhenværende gartner. Da hun begynder at læse i den, opdager hun, at den gemmer på nogle mørke hemmeligheder – og hun begynder at frygte, at hun ligesom Flora selv kan være i fare. "Sidder i kroppen længe efter, at sidste side er vendt." – Romantic Times

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788712066521
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 18. Juni 2021
 • Oplæser:
 • Karen Abrahamsen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Den sidste kamelia

  Beskrivelse af Den sidste kamelia

  "Sarah Jios charmerende romaner går lige i hjertet." – Emily Salomon

  En skøn, romantisk feel good-fortælling og et fascinerende historisk mysterium til alle, der elsker Lucinda Rileys romaner og Downton Abbey.

  ENGLAND, 1940. På tærsklen til anden verdenskrig flytter den unge, eventyrlystne amatørbotaniker Flora ind på det afsidesliggende gods Livingston Manor. Hun er hyret af en berygtet blomstertyv til at infiltrere godset og stjæle en yderst sjælden plante. Det allersidste kendte eksemplar af kameliaplanten Middlebury Pink holdes skjult på godset, og det er nu Floras betroede opgave at finde den – men hun indser snart, at hun befinder sig i overhængende fare.

  NEW YORK CITY, 2000. Mere end et halvt århundrede senere flytter den amerikanske landskabsarkitekt Addison ind på godset. Hun bliver fuldkommen overvældet af stedets vidunderlige blomsterhave, som er fuld af de skønneste kameliablomster. Her i haven finder hun en gammel dagbog, som har tilhørt stedets forhenværende gartner. Da hun begynder at læse i den, opdager hun, at den gemmer på nogle mørke hemmeligheder – og hun begynder at frygte, at hun ligesom Flora selv kan være i fare.

  "Sidder i kroppen længe efter, at sidste side er vendt." – Romantic Times

  Brugerbedømmelser af Den sidste kamelia

  • Susan v. 16. Juli 2021

   Spændende bog, er vild med den forfatter


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.