Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den sorte dronning - Valentina Di Rienzo - Bog

Bag om Den sorte dronning

Arkæologen Laura Whinckley befinder sig i fangenskab. Hun husker ikke, hvad der er sket, og hun aner ikke, hvor hun befinder sig, eller hvor længe hun har befundet sig der. Hun ved heller ikke, hvis lig det er, hun deler den mørke celle med. Kort forinden tilfangetagelsen var hun blevet udnævnt som personlig assistent for sekretæren i Det ægyptiske råd for Antikviteter. Laura var rejst til Alexandria for at organisere transporten af en statue, der var blevet fundet, og var på vej tilbage til Cairo, da politiet fandt fotografen Kaspar Hirsch død efter en banal, men tragisk ulykke i havet. En hypotese, som hverken kollegaerne eller efterforskerne troede på. Fra den omkomnes mobiltelefon dukker der et fotografi op af en skulptur. Derudover går der rygter om, at han har videresolgt juveler fra en udgravning. Hvordan hænger disse ting sammen? Mens hun søger efter de svar, hun har behov for for at overleve, befinder Laura sig ansigt til ansigt med den smertefulde sandhed og gamle hemmeligheder, som nogle ønsker skal være glemt for altid.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775759033
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 352
 • Udgivet:
 • 14. December 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 151x221x25 mm.
 • Vægt:
 • 537 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 7. Oktober 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Den sorte dronning

Arkæologen Laura Whinckley befinder sig i fangenskab. Hun husker ikke, hvad der er sket, og hun aner ikke, hvor hun befinder sig, eller hvor længe hun har befundet sig der. Hun ved heller ikke, hvis lig det er, hun deler den mørke celle med.
Kort forinden tilfangetagelsen var hun blevet udnævnt som personlig assistent for sekretæren i Det ægyptiske råd for Antikviteter. Laura var rejst til Alexandria for at organisere transporten af en statue, der var blevet fundet, og var på vej tilbage til Cairo, da politiet fandt fotografen Kaspar Hirsch død efter en banal, men tragisk ulykke i havet. En hypotese, som hverken kollegaerne eller efterforskerne troede på.
Fra den omkomnes mobiltelefon dukker der et fotografi op af en skulptur. Derudover går der rygter om, at han har videresolgt juveler fra en udgravning. Hvordan hænger disse ting sammen?
Mens hun søger efter de svar, hun har behov for for at overleve, befinder Laura sig ansigt til ansigt med den smertefulde sandhed og gamle hemmeligheder, som nogle ønsker skal være glemt for altid.

Forlagets beskrivelse af Den sorte dronning

Arkæologen Laura Whinckley befinder sig i fangenskab. Hun husker ikke, hvad der er sket, og hun aner ikke, hvor hun befinder sig, eller hvor længe hun har befundet sig der. Hun ved heller ikke, hvis lig det er, hun deler den mørke celle med.Kort forinden tilfangetagelsen var hun blevet udnævnt som personlig assistent for sekretæren i Det ægyptiske råd for antikviteter. Laura var rejst til Alexandria for at organisere transporten af en statue, der var blevet fundet, og var på vej tilbage til Cairo, da politiet fandt fotografen Kaspar Hirsch død efter en banal, men tragisk ulykke i havet. En hypotese, som hverken kollegaerne eller efterforskerne troede på.
Fra den omkomnes mobiltelefon dukker der et fotografi op af en skulptur. Derudover går der rygter om, at han har videresolgt juveler fra en udgravning. Hvordan hænger disse ting sammen?
Mens hun søger efter de svar, hun har behov for for at overleve, befinder Laura sig ansigt til ansigt med den smertefulde sandhed og gamle hemmeligheder, som nogle ønsker skal være glemt for altid.

Uddrag af bogen
Hun forsøgte at skimte noget. Selv et lille visuelt spor ville have været nok for hende til at definere virkeligheden omkring sig. Men det var der ikke. Det var bare et stort ingenting i det dybe sorte hav, der vuggede omkring hende.
Hvad var klokken? Hvilken dag var det?
Hun løftede hænderne og følte på sit bryst. Stadig med hænderne bevægede hun sig ned til benene og til sidst til fødderne. Våd T-shirt og jeans, flade bomuldssko med gummisåler og gummisnuder. Det var ikke det tøj, hun normalt bar under arkæologiske udgravninger, og heller ikke det lidt mere elegante, hun havde båret på sit kontor, siden hun blev assistent for Omar Rashid, sekretær i det øverste råd for egyptiske antikviteter.

Om forfatteren
Valentina Di Rienzo er født i Milano i 1984, hvor hun arbejder som grafiker i reklamebranchen. Hun debuterede i 2011 med romanen Det hemmelige evangelium, der også foreligger på dansk.

Brugerbedømmelser af Den sorte dronningGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.