Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Den store Asterix kogebog - Thibaud Villanova

indgår i Asterix serien

Bag om Den store Asterix kogebog

Tag med Asterix og Obelix på en gastronomisk rejse gennem antikkens verden! Den store Asterix kogebog følger sporet fra de gæve galleres landsby til Rom via Spanien, England, Belgien, Schweiz og Grækenland – ja, sågar Ægypten. Du får opskrifter på alverdens livretter og festmåltider lige fra gallisk gyldent vildsvin til gotisk kugelhopf, laks som hos pikterne, Mannekens moules frites, Visnumans krydrede kylling, olympiske spid, lam stegt som dromedar samt Hørmetix’ havtaske. Eller prøv Gelatines vegetarsuppe, som Obelix nød, før han faldt i gryden som barn. Vore helte deler også deres desserter med dig. Det er lækkerier som Majestix’ egne bagte æbler, chokoladebautasten og Cafeolix’ eksplosive æbleskiver. Ekstra: Miraculix’ hemmelige herbarium over meget velsmagende urter. Den anerkendte franske kok og kogebogsforfatter Thibeaud Villanova (f. 1985) er kulinarisk stærkt inspireret af fiktive universer og ophavsmand til begrebet ”gastronogeek”. Hans bøger er udgivet i både Europa, USA og Asien og omfatter blandt andre en officiel Star Wars-kogebog og en Dragon Ball-kogebog, ligesom han har komponeret retter inspireret af Assassin’s Creed, X-Files, Lost, Star Trek og mange andre populære universer. Nicolas Lobbestaël er en af Frankrigs førende kulinariske fotografer, kendt for sit samarbejde med mange Michelin-kokke, og hvis smægtende billeder har illustreret talrige kogebøger.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770859059
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 144
  • Udgivet:
  • 23. september 2021
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 219x297x18 mm.
  • Vægt:
  • 880 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 25. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Den store Asterix kogebog

Tag med Asterix og Obelix på en gastronomisk rejse gennem antikkens verden!

Den store Asterix kogebog følger sporet fra de gæve galleres landsby til Rom via Spanien, England, Belgien, Schweiz og Grækenland – ja, sågar Ægypten.

Du får opskrifter på alverdens livretter og festmåltider lige fra gallisk gyldent vildsvin til gotisk kugelhopf, laks som hos pikterne, Mannekens moules frites, Visnumans krydrede kylling, olympiske spid, lam stegt som dromedar samt Hørmetix’ havtaske. Eller prøv Gelatines vegetarsuppe, som Obelix nød, før han faldt i gryden som barn.

Vore helte deler også deres desserter med dig. Det er lækkerier som Majestix’ egne bagte æbler, chokoladebautasten og Cafeolix’ eksplosive æbleskiver.

Ekstra: Miraculix’ hemmelige herbarium over meget velsmagende urter.

Den anerkendte franske kok og kogebogsforfatter Thibeaud Villanova (f. 1985) er kulinarisk stærkt inspireret af fiktive universer og ophavsmand til begrebet ”gastronogeek”. Hans bøger er udgivet i både Europa, USA og Asien og omfatter blandt andre en officiel Star Wars-kogebog og en Dragon Ball-kogebog, ligesom han har komponeret retter inspireret af Assassin’s Creed, X-Files, Lost, Star Trek og mange andre populære universer.

Nicolas Lobbestaël er en af Frankrigs førende kulinariske fotografer, kendt for sit samarbejde med mange Michelin-kokke, og hvis smægtende billeder har illustreret talrige kogebøger.

Brugerbedømmelser af Den store Asterix kogebog



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.