Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den tavse pige - Tess Gerritsen - Bog

Bag om Den tavse pige

#9 I SERIEN OM RIZZOLI & ISLES Ingen kan hjælpe dig. Ingen kan høre dig skrige … I de mørke skygger i en gyde i Bostons Chinatown har man fundet en hånd. På taget ovenover ligger en kvindes afskårne hoved. To ikke-menneskelige hårstrå er det eneste spor, kriminalassistent Jane Rizzoli har at gå efter, men de er nok til, at hun og retsmediciner Maura Isles gør en overraskende opdagelse. Dette voldelige overfald har en grum forhistorie. For nitten år skete der en grusom massakre på en restaurant i Boston, der krævede fem ofre. Kun én kvinde, der var vidne til hændelsen, lever i dag, en gådefuld mester i martial arts, der kender en hemmelighed, som hun ikke tør fortælle. En hemmelighed, der lever og ånder i byens skygger. En hemmelighed, der måske ikke engang er menneskelig. Snart står det klart, at en gammel ondskab er vakt til live i Chinatown – en ondskab, som har dræbt før – og vil dræbe igen, medmindre Jane og Maura kan opspore og besejre den. ONDSKABEN ER PÅ SPIL "I skal læse bogen, der er spænding og overraskelser i læssevis. God læselyst.god" -bog.dk "Det kringlede plot holder læserne hen i det uvisse." - Publishers Weekly "Kriminallitteratur, når den er bedst. Nervepirrende og umulig at lægge fra sig." - Harlan Coben "At Tess Gerritsen kan trække på sin viden fra sine uddannelser er med til at gøre hendes historier mere troværdige - og på den måde bestemt ikke mindre barske og uhyggelige." - Bech's Books "Endnu en nervepirrende og velfortalt krimi med et gennemført og veldrejet plot af Tess Gerritsen." - Litteratursiden" For læsere af de 'hårdkogte' krimier. Endnu en gang har Gerritsen skrevet en bestialsk og spændende pageturner..." - DanskBiblioteksCenter "Ikke to af Gerritsens bøger er ens. Der er altid nye vinkler og nye spændende karakterer med i dem..." - bogblogger.dk "...husk at låse dørene, se dig over skulderen og tjekke under sengen, inden du går i gang med bogen." - Krimfan.dk "Tess Gerritsen er et must-read hjemme hos mig." - Stephen King

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788742603802
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 400
 • Udgivet:
 • 1. Oktober 2020
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 140x220x27 mm.
 • Vægt:
 • 450 g.
  På lager
Leveringstid: 1-5 hverdage
Forventet levering: 25. Juni 2024

Beskrivelse af Den tavse pige

#9 I SERIEN OM RIZZOLI & ISLES

Ingen kan hjælpe dig.
Ingen kan høre dig skrige …

I de mørke skygger i en gyde i Bostons Chinatown har man fundet en hånd. På taget ovenover ligger en kvindes afskårne hoved. To ikke-menneskelige hårstrå er det eneste spor, kriminalassistent Jane Rizzoli har at gå efter, men de er nok til, at hun og retsmediciner Maura Isles gør en overraskende opdagelse. Dette voldelige overfald har en grum forhistorie. For nitten år skete der en grusom massakre på en restaurant i Boston, der krævede fem ofre. Kun én kvinde, der var vidne til hændelsen, lever i dag, en gådefuld mester i martial arts, der kender en hemmelighed, som hun ikke tør fortælle. En hemmelighed, der lever og ånder i byens skygger. En hemmelighed, der måske ikke engang er menneskelig.

Snart står det klart, at en gammel ondskab er vakt til live i Chinatown – en ondskab, som har dræbt før – og vil dræbe igen, medmindre Jane og Maura kan opspore og besejre den.

ONDSKABEN ER PÅ SPIL
"I skal læse bogen, der er spænding og overraskelser i læssevis. God læselyst.god"
-bog.dk

"Det kringlede plot holder læserne hen i det uvisse."
- Publishers Weekly

"Kriminallitteratur, når den er bedst. Nervepirrende og umulig at lægge fra sig."
- Harlan Coben

"At Tess Gerritsen kan trække på sin viden fra sine uddannelser er med til at gøre hendes historier mere troværdige - og på den måde bestemt ikke mindre barske og uhyggelige."
- Bech's Books

"Endnu en nervepirrende og velfortalt krimi med et gennemført og veldrejet plot af Tess Gerritsen."
- Litteratursiden"

For læsere af de 'hårdkogte' krimier. Endnu en gang har Gerritsen skrevet en bestialsk og spændende pageturner..."
- DanskBiblioteksCenter

"Ikke to af Gerritsens bøger er ens. Der er altid nye vinkler og nye spændende karakterer med i dem..."
- bogblogger.dk

"...husk at låse dørene, se dig over skulderen og tjekke under sengen, inden du går i gang med bogen."
- Krimfan.dk

"Tess Gerritsen er et must-read hjemme hos mig."
- Stephen King

Brugerbedømmelser af Den tavse pigeGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.