Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det er de unge som forsvinder - Erik Valeur - Bog

Bag om Det er de unge som forsvinder

Brødrene Jakob og Thomas Brinch er ligesom deres jævnaldrende venner blevet forældre til en generation, de ikke rigtig forstår, som er børn i den nye verden af computere, e-mails, mobiler og internet, mens de voksne ikke har tid til meget andet end arbejde og karrierer.Thomas’ datter Liv bryder med sin far, da hun tager hyre på en coaster og sejler til Fjernøsten, mens Jakobs søn Tobias forlader sit hjem i Svendborg uden at have set ret meget til sin far – og uden at vide hvad han vil. Endnu mere uforudsigelig er fremtiden for deres yngre søskende, Katrine og Frederik, mens Danmark passerer årtusindeskiftet med udsigt til en ny dagsorden: involvering i krige og bekæmpelse af terror. Mens Frederik lader sig friste af de nye nationale toner med drømmen om at kæmpe ude i verden, er Katrine ved at komme fri af flere års ensomhed. De to yngste Brinch-børn tager til alles forskrækkelse en beslutning, som splitter familien. Det er de unge som forsvinder er bind 3 i Familien Brinch-serien og foregår fra begyndelsen af 1990’erne og frem til 2015. Romanen er en fortælling om generationskløfter, svigt, krig og flugt i en tid, hvor de gamle værdier ændrer sig hurtigere end nogensinde før. Lise Ringhof er opvokset i Birkerød, hvor hendes forældre var med til at starte forlaget Lindhardt og Ringhof. Her fik hun ansvaret for forlagets nærkontakt med alle landets boghandlere, fra øst til vest. Hun havde forinden stået i boghandlerlære i Harcks Boghandel i Fiolstræde hos Frederik Christiansen - og var ansat på Lindhardt og Ringhof fra 1986. Derefter på danske bogforlag som sælger, pressemedarbejder, marketingchef, salgschef og pressechef. I 2017 stoppede hun på Politikens Forlag som salgs- og marketingschef for at hellige sig arbejdet på romantriologien. Erik Valeur stoppede en karriere som journalist i 2012 for at blive fuldtidsforfatter, og før det arbejdede han bl.a. på Berlingske, Månedsbladet Press, Information og Danmarks Radio med undersøgende journalistik og dokumentarstof - og modtog sammen med andre Cavling-prisen to gange, Krygerprisen, P1-prisen og Publicistklubbens Jubilæumspris. Som forfatter udgav han i 2011 Det syvende barn og fire år senere Logbog fra et livsforlis og har modtaget Debutantprisen, Weekendavisens Litteraturpris, DR Romanprisen, Harald Morgensen-prisen og den skandinaviske pris Glasnøglen.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788743409014
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 560
 • Udgivet:
 • 16. November 2023
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 155x227x38 mm.
 • Vægt:
 • 597 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 28. Maj 2024

Beskrivelse af Det er de unge som forsvinder

Brødrene Jakob og Thomas Brinch er ligesom deres jævnaldrende venner blevet forældre til en generation, de ikke rigtig forstår, som er børn i den nye verden af computere, e-mails, mobiler og internet, mens de voksne ikke har tid til meget andet end arbejde og karrierer.Thomas’ datter Liv bryder med sin far, da hun tager hyre på en coaster og sejler til Fjernøsten, mens Jakobs søn Tobias forlader sit hjem i Svendborg uden at have set ret meget til sin far – og uden at vide hvad han vil.

Endnu mere uforudsigelig er fremtiden for deres yngre søskende, Katrine og Frederik, mens Danmark passerer årtusindeskiftet med udsigt til en ny dagsorden: involvering i krige og bekæmpelse af terror. Mens Frederik lader sig friste af de nye nationale toner med drømmen om at kæmpe ude i verden, er Katrine ved at komme fri af flere års ensomhed. De to yngste Brinch-børn tager til alles forskrækkelse en beslutning, som splitter familien.

Det er de unge som forsvinder er bind 3 i Familien Brinch-serien og foregår fra begyndelsen af 1990’erne og frem til 2015. Romanen er en fortælling om generationskløfter, svigt, krig og flugt i en tid, hvor de gamle værdier ændrer sig hurtigere end nogensinde før.

Lise Ringhof er opvokset i Birkerød, hvor hendes forældre var med til at starte forlaget Lindhardt og Ringhof. Her fik hun ansvaret for forlagets nærkontakt med alle landets boghandlere, fra øst til vest. Hun havde forinden stået i boghandlerlære i Harcks Boghandel i Fiolstræde hos Frederik Christiansen - og var ansat på Lindhardt og Ringhof fra 1986. Derefter på danske bogforlag som sælger, pressemedarbejder, marketingchef, salgschef og pressechef. I 2017 stoppede hun på Politikens Forlag som salgs- og marketingschef for at hellige sig arbejdet på romantriologien.

Erik Valeur stoppede en karriere som journalist i 2012 for at blive fuldtidsforfatter, og før det arbejdede han bl.a. på Berlingske, Månedsbladet Press, Information og Danmarks Radio med undersøgende journalistik og dokumentarstof - og modtog sammen med andre Cavling-prisen to gange, Krygerprisen, P1-prisen og Publicistklubbens Jubilæumspris. Som forfatter udgav han i 2011 Det syvende barn og fire år senere Logbog fra et livsforlis og har modtaget Debutantprisen, Weekendavisens Litteraturpris, DR Romanprisen, Harald Morgensen-prisen og den skandinaviske pris Glasnøglen.

Brugerbedømmelser af Det er de unge som forsvinderGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.