Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Det var altid dig - Colleen Hoover - Bog

Bag om Det var altid dig

International bestseller om familie, den første kærlighed, sorg og svigt som vil ramme både mødre og døtre lige i hjertekulen. Morgan Grant og hendes sekstenårige datter, Clara, kunne ikke være gladere for at være så forskellige. Morgan er fast besluttet på at forhindre sin datter i at begå de samme fejl, som hun selv gjorde, som ung. Hun måtte nemlig udsætte sine egne drømme, da hun blev gravid og gift som helt ung. Og Clara vil gøre alt for ikke at ende som sin mor; forudsigelig og kedelig. Med modstridende personligheder og mål finder Morgan og Clara det svært at leve under samme tag, og den eneste, som kan skabe fred i husstanden, er Chris - Morgans mand, Claras far og familiens anker. Men da Chris kommer ud for en tragisk ulykke, smadres freden, og hjertesorgen og de langtrækkende konsekvenser rammer alle de implicerede. Mens de kæmper for at få genopbygget deres liv, finder Morgan trøst hos den sidste person, hun havde forestillet sig, og Clara opsøger den fyr, hun er blevet forment at se. Afstanden mellem mor og datter vokser, men bliver det muligt for dem at nå hinanden igen?

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788727017570
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 480
 • Udgivet:
 • 1. Oktober 2022
 • Udgave:
 • 3
 • Størrelse:
 • 147x221x35 mm.
 • Vægt:
 • 551 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 30. November 2022
På lager

Online pris

 • BLACK WEEK
  : :

Fordelspris

Anmeldelser af Det var altid dig

  Beskrivelse af Det var altid dig

  International bestseller af forfatteren til "Det ender med os" - om familie, den første kærlighed, sorg og svigt som vil ramme både mødre og døtre lige i hjertekulen. Morgan Grant og hendes sekstenårige datter, Clara, kunne ikke være gladere for at være så forskellige. Morgan er fast besluttet på at forhindre sin datter i at begå de samme fejl, som hun selv gjorde, som ung. Hun måtte nemlig udsætte sine egne drømme, da hun blev gravid og gift som helt ung. Og Clara vil gøre alt for ikke at ende som sin mor; forudsigelig og kedelig. Med modstridende personligheder og mål finder Morgan og Clara det svært at leve under samme tag, og den eneste, som kan skabe fred i husstanden, er Chris - Morgans mand, Claras far og familiens anker. Men da Chris kommer ud for en tragisk ulykke, smadres freden, og hjertesorgen og de langtrækkende konsekvenser rammer alle de implicerede. Mens de kæmper for at få genopbygget deres liv, finder Morgan trøst hos den sidste person, hun havde forestillet sig, og Clara opsøger den fyr, hun er blevet forment at se. Afstanden mellem mor og datter vokser, men bliver det muligt for dem at nå hinanden igen? På dansk er udkommet: FORBANDEDE KÆRLIGHED MÅSKE EN DAG DET ENDER MED OS 9. NOVEMBER UDEN HÅB ALTID HÅB TILSTÅ MØRKT BEDRAG MINDER OM HAM Goodreads brugere om DET VAR ALTID DIG: "Colleen Hoover gør det igen. Hun har en umådelig evne til at gøre sine karakterer levende." "Det er en historie om forskellige former for kærlighed og jeg er vild med det." "Det var en smuk rejse, som var hjerteskærende og hjertevarm på en og samme tid." "Skrivehåndværket er så stærkt." "En vidunderlig bog fra dronningen af romance." "Fremragende - med fejlfrit tempo fra allerførste side."

  Forlagets beskrivelse af Det var altid dig

  International bestseller af forfatteren til "Det ender med os" - om familie, den første kærlighed, sorg og svigt som vil ramme både mødre og døtre lige i hjertekulen.

  Morgan Grant og hendes sekstenårige datter, Clara, kunne ikke være gladere for at være så forskellige. Morgan er fast besluttet på at forhindre sin datter i at begå de samme fejl, som hun selv gjorde, som ung. Hun måtte nemlig udsætte sine egne drømme, da hun blev gravid og gift som helt ung. Og Clara vil gøre alt for ikke at ende som sin mor; forudsigelig og kedelig.

  Med modstridende personligheder og mål finder Morgan og Clara det svært at leve under samme tag, og den eneste, som kan skabe fred i husstanden, er Chris - Morgans mand, Claras far og familiens anker. Men da Chris kommer ud for en tragisk ulykke, smadres freden, og hjertesorgen og de langtrækkende konsekvenser rammer alle de implicerede.

  Mens de kæmper for at få genopbygget deres liv, finder Morgan trøst hos den sidste person, hun havde forestillet sig, og Clara opsøger den fyr, hun er blevet forment at se. Afstanden mellem mor og datter vokser, men bliver det muligt for dem at nå hinanden igen?

  På dansk er udkommet:

  FORBANDEDE KÆRLIGHED
  MÅSKE EN DAG
  DET ENDER MED OS
  9. NOVEMBER
  UDEN HÅB
  ALTID HÅB
  TILSTÅ
  MØRKT BEDRAG
  MINDER OM HAM

  Goodreads brugere om DET VAR ALTID DIG:
  "Colleen Hoover gør det igen. Hun har en umådelig evne til at gøre sine karakterer levende."
  "Det er en historie om forskellige former for kærlighed og jeg er vild med det."
  "Det var en smuk rejse, som var hjerteskærende og hjertevarm på en og samme tid."
  "Skrivehåndværket er så stærkt."
  "En vidunderlig bog fra dronningen af romance."
  "Fremragende - med fejlfrit tempo fra allerførste side."

  Brugerbedømmelser af Det var altid dig  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.