Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dictionary of Food Ingredients - Y. Hui - Bog

af Y. Hui
Bag om Dictionary of Food Ingredients

The Dictionary of Food Ingredients is a unique, easy-to-use source of infor mation on over 1,000 food ingredients. We trust it will continue to be a valuable reference for the food scientist, food processor, food product developer, nutritionist, extension specialist, and student.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780834212954
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 202
  • Udgivet:
  • 31. december 1995
  • Udgave:
  • 11999
  • Størrelse:
  • 152x229x11 mm.
  • Vægt:
  • 317 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 6. marts 2025
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Dictionary of Food Ingredients

The Dictionary of Food Ingredients is a unique, easy-to-use source of infor mation on over 1,000 food ingredients. We trust it will continue to be a valuable reference for the food scientist, food processor, food product developer, nutritionist, extension specialist, and student.

Brugerbedømmelser af Dictionary of Food Ingredients



Find lignende bøger
Bogen Dictionary of Food Ingredients findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.