Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Djævlens ansigt - Øbro - Lydbog

bind 2 i Katrine Wraa serien

indgår i Bind 2 serien

Bag om Djævlens ansigt

Han er en helt almindelig mand. Tror du. Men det kan koste dig livet, hvis du ser hans sande ansigt. Det forkullede lig af en kvinde bliver fundet i en afbrændt bil i København og til alles gru viser det sig, at kvinden ikke var død, da bilen brød i brand. Drabsefterforskningen sender psykologen og profileringseksperten Katrine Wraa ud på en sag, sammen med makkeren Jens Høgh, hvor hun møder kreative gangstere, mennesker der vil gøre alt for at skjule fortiden og parallelverdener med deres helt egne regler og logik. Katrine Wraa får i sit private liv en meget overraskende viden, der kommer til at vende op og ned på hendes liv. Djævlens ansigt er anden bog i en serie med profileringseksperten Katrine Wraa. Første bog, Skrig under vand, der vandt Politikens Store Krimikonkurrence, udkom i 2010 og blev med over 70.000 solgte eksemplarer en af årets bedst sælgende bøger. Skrig under vand er solgt til udgivelse i Norge, Tyskland, Holland og Polen.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740017861
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 16. Juni 2014
 • Oplæser:
 • Grete Tulinius
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Djævlens ansigt

  Beskrivelse af Djævlens ansigt

  Han er en helt almindelig mand. Tror du.
  Men det kan koste dig livet, hvis du ser hans sande ansigt.

  Det forkullede lig af en kvinde bliver fundet i en afbrændt bil i København og til alles gru viser det sig, at kvinden ikke var død, da bilen brød i brand.
  Drabsefterforskningen sender psykologen og profileringseksperten Katrine Wraa ud på en sag, sammen med makkeren Jens Høgh, hvor hun møder kreative gangstere, mennesker der vil gøre alt for at skjule fortiden og parallelverdener med deres helt egne regler og logik.
  Katrine Wraa får i sit private liv en meget overraskende viden, der kommer til at vende op og ned på hendes liv.

  Djævlens ansigt er anden bog i en serie med profileringseksperten Katrine Wraa.
  Første bog, Skrig under vand, der vandt Politikens Store Krimikonkurrence, udkom i 2010 og blev med over 70.000 solgte eksemplarer en af årets bedst sælgende bøger.
  Skrig under vand er solgt til udgivelse i Norge, Tyskland, Holland og Polen.

  Forlagets beskrivelse af Djævlens ansigt

  "Han er en helt almindelig mand. Tror du. Men det kan koste dig livet, hvis du ser hans sande ansigt. Det forkullede lig af en kvinde bliver fundet i en afbrændt bil i København og til alles gru viser det sig, at kvinden ikke var død, da bilen brød i brand.
  Drabsefterforskningen sender psykologen og profileringseksperten Katrine Wraa ud på en sag, sammen med makkeren Jens Høgh, hvor hun møder kreative gangstere, mennesker der vil gøre alt for at skjule fortiden og parallelverdener med deres helt egne regler og logik. Katrine Wraa får i sit private liv en meget overraskende viden, der kommer til at vende op og ned på hendes liv. Djævlens ansigt er anden bog i en serie med profileringseksperten Katrine Wraa. Trejde bog er Evas sidste nat. Første bog, Skrig under vand, der vandt Politikens Store Krimikonkurrence, udkom i 2010 og blev med over 70.000 solgte eksemplarer en af årets bedst sælgende bøger. Skrig under vand er solgt til udgivelse i Norge, Tyskland, Holland og Polen."

  Brugerbedømmelser af Djævlens ansigt  Find lignende bøger
  Bogen Djævlens ansigt findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.