Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dyrefabler - Ting på hovedet! - Anders Morgenthaler - Lydbog

Bag om Dyrefabler - Ting på hovedet!

Øh … o.k., denne her bog handler om fastlåste fiskekæber … nej, mere om ufrivillig dryptisning … nej, faktisk allermest om monsterstore strudsesnottere og ulykkelige flodhesteunger. Det er sgu’ svært at sige, hvad de her underlige dyrefabler rigtig handler om, men i hvert fald er der fire lange højtlæsningshistorier … Lydbogen indeholder følgende historier: 1. Forord 2. John får noget på hovedet 3. Anker på fryseren 4. Torsten - og verdens længste snotter 5. Hvis fuglene kan, så kan jeg også! Hør bl.a. den lidt sørgelige historie om den lille, lilla flodhest Michelle Elba, som bor på savannen med sin søde store mor, Grete. Grete er ligesom en flodhestemor skal være; hun har en dejlig stor bred numse og et ordentlig sæt bisser i munden, så det kan nok være, at hun kan forsvare Michelle Elba på den farlige savanne. Men en stor flok hyæner kan godt blive for meget for selv den modigste og stærke flodhest, og en dag går det galt for Grete, og Michelle Elba sidder alene tilbage. Michelle Elba er meget ked af det, lige ind til den dag Michelle Elba får øje på en sky i himlen, som på en prik ligner hendes mor! Michelle Elba beslutter sig for at lære at flyve, så hun kan komme op og give sin mor et kys ... Hør også historien om, hvordan John får noget på hovedet. John er et rart egern med en dejlig busket rød hale og et par flotte fortænder. Han er måske ikke superkvik, men han er heller ikke helt tabt bag en vogn. John har været en ørn til at samle forråd det år. Han har været så flittig, at han til sidst beslutter, at nu kan det være nok. Nu vil han bare nyde efteråret og vinteren ... helt alene! Men faktisk er det ikke så sjovt at være helt alene. Men så sker der pludselig en række ting lidt for hurtigt, og John ender ikke alene i selskab med et andet ret kønt egern - men han har også fået en flue, en fisk og en fugl i nakken ... eller rettere oven på hovedet! Hør disse og tre andre fantastiske og (for)underlige dyrefabler fortalt af Anders Morgenthaler.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711395103
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 22. Marts 2012
 • Oplæser:
 • Anders Morgenthaler
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Dyrefabler - Ting på hovedet!

Øh … o.k., denne her bog handler om fastlåste fiskekæber … nej, mere om ufrivillig dryptisning … nej, faktisk allermest om monsterstore strudsesnottere og ulykkelige flodhesteunger.
Det er sgu’ svært at sige, hvad de her underlige dyrefabler rigtig handler om, men i hvert fald er der fire lange højtlæsningshistorier …

Lydbogen indeholder følgende historier:

1. Forord
2. John får noget på hovedet
3. Anker på fryseren
4. Torsten - og verdens længste snotter
5. Hvis fuglene kan, så kan jeg også!

Hør bl.a. den lidt sørgelige historie om den lille, lilla flodhest Michelle Elba, som bor på savannen med sin søde store mor, Grete. Grete er ligesom en flodhestemor skal være; hun har en dejlig stor bred numse og et ordentlig sæt bisser i munden, så det kan nok være, at hun kan forsvare Michelle Elba på den farlige savanne. Men en stor flok hyæner kan godt blive for meget for selv den modigste og stærke flodhest, og en dag går det galt for Grete, og Michelle Elba sidder alene tilbage. Michelle Elba er meget ked af det, lige ind til den dag Michelle Elba får øje på en sky i himlen, som på en prik ligner hendes mor! Michelle Elba beslutter sig for at lære at flyve, så hun kan komme op og give sin mor et kys ...

Hør også historien om, hvordan John får noget på hovedet. John er et rart egern med en dejlig busket rød hale og et par flotte fortænder. Han er måske ikke superkvik, men han er heller ikke helt tabt bag en vogn. John har været en ørn til at samle forråd det år. Han har været så flittig, at han til sidst beslutter, at nu kan det være nok. Nu vil han bare nyde efteråret og vinteren ... helt alene! Men faktisk er det ikke så sjovt at være helt alene. Men så sker der pludselig en række ting lidt for hurtigt, og John ender ikke alene i selskab med et andet ret kønt egern - men han har også fået en flue, en fisk og en fugl i nakken ... eller rettere oven på hovedet!

Hør disse og tre andre fantastiske og (for)underlige dyrefabler fortalt af Anders Morgenthaler.

Brugerbedømmelser af Dyrefabler - Ting på hovedet!Find lignende bøger
Bogen Dyrefabler - Ting på hovedet! findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.