Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products - Martin Palmer - Bog

Bag om Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products

Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products provides a comprehensive overview of techniques utilized to vary milk fat globule size in fat-structured dairy products.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319238760
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 72
  • Udgivet:
  • 12. december 2015
  • Udgave:
  • 12016
  • Størrelse:
  • 235x155x4 mm.
  • Vægt:
  • 1358 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 14. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products

Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products provides a comprehensive overview of techniques utilized to vary milk fat globule size in fat-structured dairy products.

Brugerbedømmelser af Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products



Find lignende bøger
Bogen Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.