Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En søster i mit hus - Linda Olsson - Bog

Bag om En søster i mit hus

"Olsson formår endnu engang at skabe karakterer, der kryber under huden på sin læser. Det er en stilfærdig, men dyb familiefortælling om kærlighed, svigt, smerte og om at flygte fra virkeligheden." - Stine Grabas, Litteraturporten.blogspot.dk "Et spændende og velskrevet familiedrama om to søstre, der har haft en traumatisk opvækst. Olsson har en fantastisk evne til at skildre menneskelige relationer." - Litteratursiden.dk "En stilfærdig men dyb familiefortælling om svigt, smerte og om at flygte fra virkeligheden. Olsson formår at skabe gode karakterer, der kryber under huden på sin læser". - Lektørudtalelse 5 stjerner "Fantastisk, frydefuld, inderlig. Bare man havde haft en søster.......". Mofibo, Anette FORFATTEREN BAG DEN INTERNATIONALE BESTSELLER ASTRID & VERONIKA. De to søstre Maria og Emma, har ikke set hinanden siden deres mor blev begravet for to år siden. Nu kommer Emma for at besøge Maria i hendes hus i Spanien. I starten er det svært for søstrene at være sammen igen og deres samvær er anstrengt. Maria, der lever alene, føler, at Emma kommer og forstyrrer hendes liv og fortryder hun har inviteret hende. Men gradvist bliver deres forhold dybere. Deres snakke bringer dem tilbage til barndommens minder. Til sidst bliver de nødt til at tale om det usigelige, det ingen har talt om i alle årene. Om deres søster. Hende, der var mest elsket, og hende, der døde. Et familiedrama med svigt, smerte, håb og tilgivelse er igen i centrum i denne klassiske Linda Olsson roman.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793338265
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 184
 • Udgivet:
 • 25. Januar 2017
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 161x232x14 mm.
 • Vægt:
 • 298 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 7. December 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af En søster i mit hus

Pressen skriver: "Olsson formår endnu engang at skabe karakterer, der kryber under huden på sin læser. Det er en stilfærdig, men dyb familiefortælling om kærlighed, svigt, smerte og om at flygte fra virkeligheden." - Stine Grabas, Litteraturporten.blogspot.dk "Et spændende og velskrevet familiedrama om to søstre, der har haft en traumatisk opvækst. Olsson har en fantastisk evne til at skildre menneskelige relationer." - Litteratursiden.dk "En stilfærdig men dyb familiefortælling om svigt, smerte og om at flygte fra virkeligheden. Olsson formår at skabe gode karakterer, der kryber under huden på sin læser". - Lektørudtalelse 5 stjerner "Fantastisk, frydefuld, inderlig. Bare man havde haft en søster.......". Mofibo, Anette FORFATTEREN BAG DEN INTERNATIONALE BESTSELLER ASTRID & VERONIKA. De to søstre Maria og Emma, har ikke set hinanden siden deres mor blev begravet for to år siden. Nu kommer Emma for at besøge Maria i hendes hus i Spanien. I starten er det svært for søstrene at være sammen igen og deres samvær er anstrengt. Maria, der lever alene, føler, at Emma kommer og forstyrrer hendes liv og fortryder hun har inviteret hende. Men gradvist bliver deres forhold dybere. Deres snakke bringer dem tilbage til barndommens minder. Til sidst bliver de nødt til at tale om det usigelige, det ingen har talt om i alle årene. Om deres søster. Hende, der var mest elsket, og hende, der døde. Et familiedrama med svigt, smerte, håb og tilgivelse er igen i centrum i denne klassiske Linda Olsson roman. Linda Olsson er også forfatter til Astrid & Veronika, Det gode i dig, Sonate til Miriam og thrilleren Der er noget råddent.

Forlagets beskrivelse af En søster i mit hus

Pressen skriver:

"Olsson formår endnu engang at skabe karakterer, der kryber under huden på sin læser. Det er en stilfærdig, men dyb familiefortælling om kærlighed, svigt, smerte og om at flygte fra virkeligheden."

- Stine Grabas, Litteraturporten.blogspot.dk

"Et spændende og velskrevet familiedrama om to søstre, der har haft en traumatisk opvækst. Olsson har en fantastisk evne til at skildre menneskelige relationer."
- Litteratursiden.dk

"En stilfærdig men dyb familiefortælling om svigt, smerte og om at flygte fra virkeligheden. Olsson formår at skabe gode karakterer, der kryber under huden på sin læser".
- Lektørudtalelse

5 stjerner
"Fantastisk, frydefuld, inderlig. Bare man havde haft en søster.......".
Mofibo, Anette

FORFATTEREN BAG DEN INTERNATIONALE BESTSELLER ASTRID & VERONIKA.

De to søstre Maria og Emma, har ikke set hinanden siden deres mor blev begravet for to år siden. Nu kommer Emma for at besøge Maria i hendes hus i Spanien.

I starten er det svært for søstrene at være sammen igen og deres samvær er anstrengt. Maria, der lever alene, føler, at Emma kommer og forstyrrer hendes liv og fortryder hun har inviteret hende.

Men gradvist bliver deres forhold dybere. Deres snakke bringer dem tilbage til barndommens minder. Til sidst bliver de nødt til at tale om det usigelige, det ingen har talt om i alle årene. Om deres søster. Hende, der var mest elsket, og hende, der døde.

Et familiedrama med svigt, smerte, håb og tilgivelse er igen i centrum i denne klassiske Linda Olsson roman.

Linda Olsson er også forfatter til Astrid & Veronika, Det gode i dig, Sonate til Miriam og thrilleren Der er noget råddent.

Brugerbedømmelser af En søster i mit husGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.