Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

En vase i brystet med musik - E-bog

- Lyrisk meditativ lyrik

Bag om En vase i brystet med musik

Digtsamlingen foregår i en vekselvirkning mellem erindring om mennesker, der er trådt ud af verden, og den stilstand, som døden er. Døden kobles sammen med det liv og samfund, som fortsætter ufortrødent. I sorgens rum er der plads til håbløshed og til tider lys og humor, når jeget bevæger sig gennem verden til fods, i toget, med færgen og på cykel. Formen er ofte enkel, tilstanden fortættet og stemninger væver sig ind og ud af hinanden gennem samlingen som fx: "evighedsplanter i vindueskarmen mens vi spiser hakkebøf og sovs han hoster som en græsslåmaskine" "kroppen lander altid på en særlig måde i kisten og ingen stilhed er som dødens så fri og begærlig" Daniel Boysen har taget fotografier til samlingen, som fortæller en sideløbende historie og understøtter tematikker som lys, samling og splittelse - uden at være 1:1 med ordene. Fotografierne markerer desuden overgangen mellem forskellige steder og tilstande i samlingen. Martin lav står for det musikalske lydbillede. Læs mere her: danielboysen.dk

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793717282
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 26. April 2020
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af En vase i brystet med musik
Digtsamlingen foregår i en vekselvirkning mellem erindring om mennesker, der er trådt ud af verden, og den stilstand, som døden er. Døden kobles sammen med det liv og samfund, som fortsætter ufortrødent. I sorgens rum er der plads til håbløshed og til tider lys og humor, når jeget bevæger sig gennem verden til fods, i toget, med færgen og på cykel. Formen er ofte enkel, tilstanden fortættet og stemninger væver sig ind og ud af hinanden gennem samlingen som fx:

"evighedsplanter

i vindueskarmen

mens vi spiser hakkebøf

og sovs

han hoster

som en græsslåmaskine""kroppen lander altid

på en særlig måde

i kisten og ingen stilhed

er som dødens

så fri og begærlig"

Daniel Boysen har taget fotografier til samlingen, som fortæller en sideløbende historie og understøtter tematikker som lys, samling og splittelse - uden at være 1:1 med ordene. Fotografierne markerer desuden overgangen mellem forskellige steder og tilstande i samlingen.

Martin lav står for det musikalske lydbillede.

Læs mere her: danielboysen.dk
Brugerbedømmelser af En vase i brystet med musik


Find lignende bøger
Bogen En vase i brystet med musik findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.