Udvidet returret til d. 31. januar 2023

En verdensomsejling under havet - Jules Verne - Lydbog

Bag om En verdensomsejling under havet

Det ene fartøj efter det andet forsvinder på mystisk vis, og rygtet om et frygtindgydende havuhyre breder sig. Professor Aronnax og hans tro tjener, Conseil, begiver sig ud på en ekspedition på jagt efter uhyret. Men ikke i deres vildeste fantasi havde de forestillet sig det, de kommer til at se og opleve … “En verdensomsejling under havet” er en del af Letlæste klassikere som er en ny serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortællinger. Bøgerne er genfortalt af den svenske børnebogsforfatter Maj Bylock og henvender sig især til læsere på 8-12 år. De eventyrlige og stemningsfulde illustrationer er medvirkende til at give historierne nyt liv. Bøgerne kan både bruges til frilæsning eller som en del af et undervisningsforløb i dansk på mellemtrinnet. Maj Bylock (1931-2019) har genfortalt nogle af verdenshistoriens mest kendte klassikere for at gøre indholdet mere tilgængeligt. Hensigten er at formidle dele af en rig kulturskat, vække læseglæde og give lyst til at læse mere.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775922772
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 26. September 2022
 • Oplæser:
 • Torben Sekov
 • Straks på e-mail.

Online pris

 • BLACK NOVEMBER

Fordelspris

Beskrivelse af En verdensomsejling under havet

Det ene fartøj efter det andet forsvinder på mystisk vis, og rygtet om et frygtindgydende havuhyre breder sig. Professor Aronnax og hans tro tjener, Conseil, begiver sig ud på en ekspedition på jagt efter uhyret. Men ikke i deres vildeste fantasi havde de forestillet sig det, de kommer til at se og opleve … I år 1866 sker der noget, som skræmmer alle. En lang, selvlysende genstand viser sig på havet. Den er større og hurtigere end noget havdyr, man kender til. Besætningsmedlemmer fortæller, at de støder på uhyret. Videnskabsmændene prøver at finde en logisk forklaring, men til sidst siger man, at det hele bare er indbildning. Professor Pierre Aronnax og hans tjener, Conseil beslutter sig for at tage på ekspedition for at finde uhyret. I skumringen styrer de med fuld fart mod Atlanterhavet. Om bord på skibet er Ned Land, harpunernes konge. Om natten hører de en lyd. Uhyret nærmer sig og slår voldsomt med halen. Ned gør sin harpun klar. En verdensomsejling under havet er en del af Letlæste klassikere, som er en serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortællinger. Bøgerne er genfortalt af den svenske børnebogsforfatter Maj Bylock og henvender sig især til læsere på 8-12 år. De eventyrlige og stemningsfulde illustrationer er medvirkende til at give historierne nyt liv. Bøgerne kan både bruges til frilæsning eller som en del af et undervisningsforløb i dansk på mellemtrinnet. Maj Bylock (1931-2019) har genfortalt nogle af verdenshistoriens mest kendte klassikere for at gøre indholdet mere tilgængeligt. Hensigten er at formidle dele af en rig kulturskat, vække læseglæde og give lyst til at læse mere.

Forlagets beskrivelse af En verdensomsejling under havet

Det ene fartøj efter det andet forsvinder på mystisk vis,
og rygtet om et frygtindgydende havuhyre breder sig.
Professor Aronnax og hans tro tjener, Conseil,
begiver sig ud på en ekspedition på jagt efter uhyret.
Men ikke i deres vildeste fantasi havde de forestillet sig det,
de kommer til at se og opleve …

I år 1866 sker der noget, som skræmmer alle. En lang, selvlysende genstand viser sig på havet. Den er større og hurtigere end noget havdyr, man kender til. Besætningsmedlemmer fortæller, at de støder på uhyret. Videnskabsmændene prøver at finde en logisk forklaring, men til sidst siger man, at det hele bare er indbildning. Professor Pierre Aronnax og hans tjener, Conseil beslutter sig for at tage på ekspedition for at finde uhyret. I skumringen styrer de med fuld fart mod Atlanterhavet. Om bord på skibet er Ned Land, harpunernes konge. Om natten hører de en lyd. Uhyret nærmer sig og slår voldsomt med halen. Ned gør sin harpun klar.

En verdensomsejling under havet er en del af Letlæste klassikere, som er en serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortællinger. Bøgerne er genfortalt af den svenske børnebogsforfatter Maj Bylock og henvender sig især til læsere på 8-12 år. De eventyrlige og stemningsfulde illustrationer er medvirkende til at give historierne nyt liv. Bøgerne kan både bruges til frilæsning eller som en del af et undervisningsforløb i dansk på mellemtrinnet.

Maj Bylock (1931-2019) har genfortalt nogle af verdenshistoriens mest kendte klassikere for at gøre indholdet mere tilgængeligt. Hensigten er at formidle dele af en rig kulturskat, vække læseglæde og give lyst til at læse mere.

Brugerbedømmelser af En verdensomsejling under havetFind lignende bøger
Bogen En verdensomsejling under havet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.