Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Enzymes and Food Processing - K. J. Parker - Bog

Bag om Enzymes and Food Processing

SHALLENBERGER Cornell University, New York State Agricultural Research Station, New York, USA Among the material to be discussed in this first section of the 'Enzymes and Food Processing Symposium' is subject matter that can be viewed as a marriage between enzyme technology and sugar stereochemistry.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789401167420
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 296
  • Udgivet:
  • 14. februar 2012
  • Udgave:
  • 11981
  • Størrelse:
  • 152x229x17 mm.
  • Vægt:
  • 459 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Enzymes and Food Processing

SHALLENBERGER Cornell University, New York State Agricultural Research Station, New York, USA Among the material to be discussed in this first section of the 'Enzymes and Food Processing Symposium' is subject matter that can be viewed as a marriage between enzyme technology and sugar stereochemistry.

Brugerbedømmelser af Enzymes and Food Processing



Find lignende bøger
Bogen Enzymes and Food Processing findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.