Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Et godt plot - Jean Hanff Korelitz - Lydbog

Bag om Et godt plot

Han har skrevet årtiets roman. Der er bare et problem: Han har stjålet historien fra en anden. Jean Hanff Korelitz’ suveræne spændingsroman fra bogverdenen gik direkte ind på bestsellerlisten i New York Times, som har kåret bogen til en af årets bedste. Jake var engang en lovende, ung forfatter. Nu har han ikke udgivet noget i årevis, underviser i kreativ skrivning og kæmper for at bevare den selvrespekt, der er tilbage. Da hans mest arrogante elev, Evan Parker, annoncerer, at han slet ikke har brug for Jakes hjælp, fordi han har fået verdens mest geniale idé til en bog, slår Jake det først hen som praleri … Men så hører han plottet. Bogen står til at blive en kæmpe succes. Den udkommer bare aldrig. Da Jake opdager, at Evan Parker er død uden at have skrevet bogen, ser han kun én ting at gøre: Han stjæler Parkers plot og skriver bogen selv. I løbet af et par år bliver han både rig, berømt og læst over hele verden. Men en dag modtager han en mail fra en anonym afsender med teksten: ”Du er en tyv.” Hvem kender til Jakes hemmelighed?

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788712068914
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 21. Januar 2022
 • Oplæser:
 • Thomas Guldberg Madsen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Et godt plot

  Beskrivelse af Et godt plot

  Han har skrevet årtiets roman. Der er bare et problem: Han har stjålet historien fra en anden. Jean Hanff Korelitz’ suveræne spændingsroman fra bogverdenen gik direkte ind på bestsellerlisten i New York Times, som har kåret bogen til en af årets bedste.

  Jake var engang en lovende, ung forfatter. Nu har han ikke udgivet noget i årevis, underviser i kreativ skrivning og kæmper for at bevare den selvrespekt, der er tilbage. Da hans mest arrogante elev, Evan Parker, annoncerer, at han slet ikke har brug for Jakes hjælp, fordi han har fået verdens mest geniale idé til en bog, slår Jake det først hen som praleri … Men så hører han plottet.

  Bogen står til at blive en kæmpe succes. Den udkommer bare aldrig.

  Da Jake opdager, at Evan Parker er død uden at have skrevet bogen, ser han kun én ting at gøre: Han stjæler Parkers plot og skriver bogen selv. I løbet af et par år bliver han både rig, berømt og læst over hele verden. Men en dag modtager han en mail fra en anonym afsender med teksten: ”Du er en tyv.”

  Hvem kender til Jakes hemmelighed?

  Brugerbedømmelser af Et godt plot

  • Krimiormen s. 22. Januar 2022

   ”Et godt plot” handler om et emne som forfatteren grundlæggende kender en del til, da emnet vel hører hjemme i forfatterens egen lille andedam. Handlingen foregår i bogverdenen. En forfatter, Jacob Finch Bonner, kaldet Jake, har udgivet en enkelt succesfuld roman.

   Efter udgivelsen er han blevet ansat som underviser på en skriveskole. Jake har en daglig indre kamp om at skrive endnu en succesfuld roman. Men det lykkes ikke rigtigt, indtil den dag hvor han møder en ny elev på skolen. Denne irriterende elev har et genialt plot til en roman, mener han i hvert fald selv.

   Det er i grove træk sådan ”Et godt plot” indledes. Der går 3 år og forfatteren, Jake, har lidt glemt alt om den unge elev, Evan Parker. Tilfældigt opdager Jake, at Evan er død, uden at få udgivet sin fantastiske roman. Det er simpelthen en alt for stor fristelse for Jake.

   Jeg vil på det varmeste anbefale at du læser ”Et godt plot” og dermed danner din egen mening om Jake selv fandt på historien, blev inspireret eller stjal han med arme og ben?

   Vurdering: 6/6 Roser.

   Krimiormen.dk


  Find lignende bøger
  Bogen Et godt plot findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.