Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Evighedens Planet - Morten Ellemose - Bog

- Rummets Detektiver 4

Bag om Evighedens Planet

I sidste øjeblik undslipper Xander, Georg, Jeanne og Sigrid den sikre død fra Gammakanonen. Sammen med tvillingerne Robert og Tammie havner de på Evighedens Planet. Her må de hver især gennemføre dødsensfarlige prøver i planetens labyrintiske indre. Keyser Blackrayns nådesløse dusørjægere er lige i hælene på dem, men SaSaXavir vender tilbage og afslører omsider den rolle, som Rummets Detektiver er udvalgt til. Kan de seks venner slippe fra Evighedens Planet i live og i tide, når universet hastigt skrumper? Om serien Rummets Detektiver er hæsblæsende action, eventyr og science fiction med masser af humor for både piger og drenge. Serien omfatter fem bind: Tidsmaskinen Intergalaktisk Eventyr Dusørjægerens Hævn Evighedens Planet Nebulastjernen Tvillingerne Søren & Morten Ellemose (f. 1972) har skrevet mere end 30 bøger i alle genrer. Serien er forfatternes hyldest til barndommens litterære helte. Fra Dennis Jürgensen til Jules Verne.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793755321
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Sideantal:
 • 224
 • Udgivet:
 • 5. April 2019
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 140x218x25 mm.
 • Vægt:
 • 448 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 18. Juni 2024

Beskrivelse af Evighedens Planet

I sidste øjeblik undslipper Xander, Georg, Jeanne og Sigrid den sikre død fra Gammakanonen.

Sammen med tvillingerne Robert og Tammie havner de på Evighedens Planet. Her må de hver især gennemføre dødsensfarlige prøver i planetens labyrintiske indre.

Keyser Blackrayns nådesløse dusørjægere er lige i hælene på dem, men SaSaXavir vender tilbage og afslører omsider den rolle, som Rummets Detektiver er udvalgt til.

Kan de seks venner slippe fra Evighedens Planet i live og i tide, når universet hastigt skrumper?

Om serien
Rummets Detektiver er hæsblæsende action, eventyr og science fiction med masser af humor for både piger og drenge.

Serien omfatter fem bind:
Tidsmaskinen
Intergalaktisk Eventyr
Dusørjægerens Hævn
Evighedens Planet
Nebulastjernen

Tvillingerne Søren & Morten Ellemose (f. 1972) har skrevet mere end 30 bøger i alle genrer. Serien er forfatternes hyldest til barndommens litterære helte. Fra Dennis Jürgensen til Jules Verne.

Brugerbedømmelser af Evighedens Planet

 • Krimiormen s. 4. Juni 2020

  ”Evighedens planet” er 4. bind af serien ”Rummets detektiver”. En ungdomsserie skrevet af brødrene Søren & Morten Ellemose. ”Evighedens planet” er, som titlen næsten antyder, science fiction for de unge mellem 12-18 år.

  Men det er jo altid dejligt med inspiration til familiens yngre medlemmer. Derfor valgte jeg at læse og anmelde serien. ”Evighedens planet er 4. bind ud af 5. Min anbefaling vil helt klart være at starte med 1. bind og så fremdeles. Serien hænger i højeste grad sammen og man vil miste vigtige detaljer i historien hvis man ikke læser dem i den rigtige rækkefølge.

  Jeg har tidligere anbefalet at man ser serien som en stor bog. Forlaget har da også alle 5 bøger i serien samlet som pakketilbud til en overkommelig pris. Med vores eget unge menneske herhjemme i tankerne synes jeg til gengæld at hver enkelt bog er en overskuelig opgave med sine ca. 200 sider pr. bog.

  Altså fortsætter ”Evighedens planet” hvor ”Dusørjægerens hævn” slipper vores 6 unge hovedpersoner de 13-14-årige Xander, Georg, Jeanne, Sigrid og tvillingerne Robert og Tammie. De unge har stjålet et rumskib men bliver beskudt af en gammakanon fra ArkOne.

  Man fanges hurtigt ind af de unges spændende univers og de mange forskellige karakterer som de møder undervejs i deres eventyr. Som de 2 brødre Ellemoses andre udgivelser så er ”Evighedens planet” krydret med en fantastisk humor.

  En ekstra fantastisk detalje i dette univers med rummets detektiver er at der faktisk findes en masse detaljer på siden Rummetsdetektiver.dk. Her kan du finde en masse faktaoplysninger om bøgernes univers, persongalleriet, jorden, solen, rummets erobring, solsystemets og dets planeter, liv i rummet og mælkevejen.

  I min verden er det en fuldstændig fantastisk detalje ved hele serien. I persongalleriet kan du f.eks. Læse om den intrigante hofsnog Arthuri Clarkimov. Eller hvad med at læse om at Jorden er det sted i universet, hvor vi lever.

  Jorden benævnes også Den Blå Planet, Verden, Jordkloden og Tellus efter en romersk gudinde, eller Terra efter dens latinske betegnelse. At Solen er en stjerne, og der findes milliarder som den i Universet. Uden Solen ville livet ikke kunne eksistere på Jorden.

  Jeg giver bestemt mine varmeste anbefalinger til ”Evighedens planet” og serien rummets detektiver som helhed.

  Vurdering: 4/6 universelle Roser

  Krimiormen.dk


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.