Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fanny Fairychild - Alf af hjertet - Lykke Lindbo - Bog

Bag om Fanny Fairychild - Alf af hjertet

Fortællingen om Fanny Fairychild slutter her i sidste bog af fantasy-trilogien (se også Fanny Fairychild og det magiske spejl samt Fanny Fairychild og Odins øje). Fanny, Agner og alferne er sluppet fri fra Midgårdsormens klamme gab og flyver nu tilbage til alfernes rige, Alfheim. Men da de kommer dertil ser de, at alting er forandret. Underverdens herskerinde, den onde Hel, har allerede sendt sin dødehær ind over store dele af Godheim, så råddenskab og fordærv er ved at opsluge alt levende. Ved det store Tingråd i Asgård mødes aser og vaner for at drøfte krigen som uundgåeligt nærmer sig. Odin sender jætten Agner til Hvergelmers Brønd for at finde ud af, hvad der er sket med guden, Heimdal. Men alt ender grueligt galt for Agner. Imens flyver Fanny med Freja til Folkvang, hvor hun ser sin døde mor, Sebille. Hun husker dog ikke længere Fanny og er kun en tynd skal af sig selv, hvilket knuser Fannys hjerte. Freja trøster Fanny og fortæller hende, at hun aldrig må miste håbet. Hel får hjælp fra uventet side, og da krigen går i gang på den store slette, Vigrid, virker alt håbløst. I sidste time er det op til Fanny at redde verden. Men kan hun det? Hun er jo blot en lille alf, og hun har ikke engang lært sin alfe-magi at kende endnu. Og mon Fanny nogensinde ser sin far og mormor igen – og når hun at holde sin 11-års fødselsdag ... ----- Fra ca. 10 år og op. Klart og tydeligt sprog. Bøgerne kan med fordel læses fra 4. - 5. klassetrin. Handlingen foregår i nutiden, men Fanny rejser til Godheim og møder kendte sagnfigurer og guder fra den nordiske mytologi. Fortællingen er tro mod de gamle, velkendte sagn og myter, som der er referencer til i historien. Forklaring af det gamle runealfabet i starten af bogen. Opdaterede kort og illustreret grafik af Yggdrasil i midten af bogen. Udvidet ord- og navneforklaring bag i bogen. 228 sider softcover med flapper og guldtryk på omslag. Fine ikon-illustrationer i bogen. Se mere på www.fannyfairychild.com

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797088630
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 228
 • Udgivet:
 • 29. August 2020
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 144x220x19 mm.
 • Vægt:
 • 387 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 8. Juni 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Fanny Fairychild - Alf af hjertet

  Beskrivelse af Fanny Fairychild - Alf af hjertet

  Fortællingen om Fanny Fairychild slutter her i sidste bog af fantasy-trilogien (se også Fanny Fairychild og det magiske spejl samt Fanny Fairychild og Odins øje).

  Fanny, Agner og alferne er sluppet fri fra Midgårdsormens klamme gab og flyver nu tilbage til alfernes rige, Alfheim. Men da de kommer dertil ser de, at alting er forandret.

  Underverdens herskerinde, den onde Hel, har allerede sendt sin dødehær ind over store dele af Godheim, så råddenskab og fordærv er ved at opsluge alt levende.

  Ved det store Tingråd i Asgård mødes aser og vaner for at drøfte krigen som uundgåeligt nærmer sig.

  Odin sender jætten Agner til Hvergelmers Brønd for at finde ud af, hvad der er sket med guden, Heimdal. Men alt ender grueligt galt for Agner.

  Imens flyver Fanny med Freja til Folkvang, hvor hun ser sin døde mor, Sebille. Hun husker dog ikke længere Fanny og er kun en tynd skal af sig selv, hvilket knuser Fannys hjerte.

  Freja trøster Fanny og fortæller hende, at hun aldrig må miste håbet. Hel får hjælp fra uventet side, og da krigen går i gang på den store slette, Vigrid, virker alt håbløst.

  I sidste time er det op til Fanny at redde verden. Men kan hun det? Hun er jo blot en lille alf, og hun har ikke engang lært sin alfe-magi at kende endnu. Og mon Fanny nogensinde ser sin far og mormor igen – og når hun at holde sin 11-års fødselsdag ...

  -----

  Fra ca. 10 år og op. Klart og tydeligt sprog. Bøgerne kan med fordel læses fra 4. - 5. klassetrin.

  Handlingen foregår i nutiden, men Fanny rejser til Godheim og møder kendte sagnfigurer og guder fra den nordiske mytologi. Fortællingen er tro mod de gamle, velkendte sagn og myter, som der er referencer til i historien.

  Forklaring af det gamle runealfabet i starten af bogen. Opdaterede kort og illustreret grafik af Yggdrasil i midten af bogen. Udvidet ord- og navneforklaring bag i bogen.

  228 sider softcover med flapper og guldtryk på omslag. Fine ikon-illustrationer i bogen.

  Se mere på www.fannyfairychild.com

  Brugerbedømmelser af Fanny Fairychild - Alf af hjertet  Find lignende bøger
  Bogen Fanny Fairychild - Alf af hjertet findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.