Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fanny Fairychild og det magiske spejl - Lykke Lindbo - Bog

Bag om Fanny Fairychild og det magiske spejl

Fanny på 10 år mistede sin mor, da hun var fire. En dag finder hun en kiste på loftet. I kisten ligger hendes mors dagbog og et smukt, gammelt spejl. Dagbogen og en flok legesyge guldsmede fører Fanny dybt ind i Brewenville Skoven til engen Carling. Her møder hun den kloge kone, Alfhild, som fortæller Fanny, at spejlet er en magisk nøgle til porten i Mimers Brønd. Gudinden Freja lavede spejlet, så menneskene kunne besøge hende i Godheim, uden at de andre guder vidste om det. Ved hjælp af det magiske spejl og nye alfevenner, drager Fanny gennem Mimers Brønd til Godheim. Hun skal helt til Alfheim for at advare alfernes konge, Frej om jætternes lede hersker, Udgårdsloke. Udgårdsloke har planer om at stjæle spejlet, så han får adgang til alle brønde i Godheim. På den måde kan han komme til Asgård og finde gudernes hemmelighed bag evigt liv, så han selv kan blive til en gud og overtage hele verden. Det er op til Fanny at redde både Godheim og menneskenes verden, Midgård mod et nyt Ragnarok. Samtidig går det op for hende, at hun er alf af hjertet og ikke kender til hele sandheden bag sin mors forsvinden … Lektørudtalelse fra juli 2019, sagde blandt andet: "Bogen er spændende og velskrevet ..." "Fanny er et godt bekendtskab for læserne. Hun er følsom, handlekraftig og er i besiddelse af et optimistisk sind." "Det er lykkedes forfatteren at inddrage de forskellige mytologiske elementer i teksten og få dem til at fungere." Klart og tydeligt sprog - kan med fordel læses i / op fra 4. - 5. klassetrin.Kort over de ni verdener i Godheim fra den nordiske mytologi i starten af bogen.Foregår i nutiden, men Fanny rejser til Godheim og møder kendte sagnfigurer og guder fra den nordiske mytologi. Fortællingen er tro mod de gamle, velkendte sagn og myter, som der er referencer til i historien.Ord- og navneforklaring bag i bogen.240 sider softcover med flapper og guldtryk på omslag. Se også Fanny Fairychild og Odins øje, udgivelse august 2019. Tredje og sidste bog i serien udkommer 2020. Se mere på www.fannyfairychild.com

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797088609
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 240
 • Udgivet:
 • 28. Januar 2019
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 143x220x19 mm.
 • Vægt:
 • 392 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 30. Maj 2024

Beskrivelse af Fanny Fairychild og det magiske spejl

Fanny på 10 år mistede sin mor, da hun var fire. En dag finder hun en kiste på loftet. I kisten ligger hendes mors dagbog og et smukt, gammelt spejl.

Dagbogen og en flok legesyge guldsmede fører Fanny dybt ind i Brewenville Skoven til engen Carling. Her møder hun den kloge kone, Alfhild, som fortæller Fanny, at spejlet er en magisk nøgle til porten i Mimers Brønd. Gudinden Freja lavede spejlet, så menneskene kunne besøge hende i Godheim, uden at de andre guder vidste om det.

Ved hjælp af det magiske spejl og nye alfevenner, drager Fanny gennem Mimers Brønd til Godheim. Hun skal helt til Alfheim for at advare alfernes konge, Frej om jætternes lede hersker, Udgårdsloke.

Udgårdsloke har planer om at stjæle spejlet, så han får adgang til alle brønde i Godheim. På den måde kan han komme til Asgård og finde gudernes hemmelighed bag evigt liv, så han selv kan blive til en gud og overtage hele verden.

Det er op til Fanny at redde både Godheim og menneskenes verden, Midgård mod et nyt Ragnarok. Samtidig går det op for hende, at hun er alf af hjertet og ikke kender til hele sandheden bag sin mors forsvinden …

Lektørudtalelse fra juli 2019, sagde blandt andet:

"Bogen er spændende og velskrevet ..."

"Fanny er et godt bekendtskab for læserne. Hun er følsom, handlekraftig og er i besiddelse af et optimistisk sind."

"Det er lykkedes forfatteren at inddrage de forskellige mytologiske elementer i teksten og få dem til at fungere."

Klart og tydeligt sprog - kan med fordel læses i / op fra 4. - 5. klassetrin.Kort over de ni verdener i Godheim fra den nordiske mytologi i starten af bogen.Foregår i nutiden, men Fanny rejser til Godheim og møder kendte sagnfigurer og guder fra den nordiske mytologi. Fortællingen er tro mod de gamle, velkendte sagn og myter, som der er referencer til i historien.Ord- og navneforklaring bag i bogen.240 sider softcover med flapper og guldtryk på omslag.
Se også Fanny Fairychild og Odins øje, udgivelse august 2019.
Tredje og sidste bog i serien udkommer 2020.

Se mere på www.fannyfairychild.com

Brugerbedømmelser af Fanny Fairychild og det magiske spejlFind lignende bøger
Bogen Fanny Fairychild og det magiske spejl findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.