Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Folk of the Air (1) - Prinsen af ondskab - Holly Black - Lydbog

Bag om Folk of the Air (1) - Prinsen af ondskab

Når den lille outsider pludselig bliver dødsensfarlig i elvernes land ... Jude og hendes tvillingesøster Tarryn bliver bortført til elvernes land, da deres forældre bliver brutalt myrdet. De kæmper en hård kamp mod den arrogante adel, der synes at finde de to menneskebørn latterlige og grimme. Især Jude står for skud, for hun vil ikke finde sig i at blive behandlet som mindreværdig, og være i konstant fare for at miste livet, fordi elverne synes, at 'det er sjovt at se noget dø'. Derfor tager Jude til genmæle, og i sin kamp for at opnå respekt, får hun magtfulde fjender. Men Jude er ikke uden evner, og hun finder snart ud af, hvordan hun opnår det, hun tørster allermest efter: Magt. Prinsen af ondskab er første bind i YA-trilogien Folk of the Air. Forfatteren Holly Black er blandt de helt store forfattere af klassisk, gedigen fantasy. Hun har tidligere udgivet Spiderwick-fortællingerne til børn, og hun har samarbejdet med en anden populær fantasyforfatter, Cassandra Clare, på andre YA-serier med fantasygenren som omdrejningspunkt.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726943054
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 2. Juni 2021
 • Oplæser:
 • Estrid Böttiger
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Folk of the Air (1) - Prinsen af ondskab

  Beskrivelse af Folk of the Air (1) - Prinsen af ondskab

  Som barn bliver Jude bortført og vokser op i en eventyrlig verden med feer, alfer og trolde. En verden med smukke væsner og overdådig natur. Men under overfladen lurer råddenskaben og magtbegæret. Og Jude har dårlige kort på hånden; hun er en ubetydelig dødelig med store drømme om at blive til noget. De andre er udødelige med en forkærlighed for at straffe Jude på alle tænkelige måder for hendes hovmod. "Prinsen af ondskab" er første bind i trilogien "Folk of the Air". Holly Black har modtaget utallige priser for sine fantasybøger. I Danmark kender vi hende bl.a. for "Spiderwick"-serien, og internationalt har hun skrevet bøger i samarbejde med bl.a. Cassandra Clare. Med "Folk of the Air"-trilogien markerer forfatteren sig endnu en gang som en af fantasygenrens mest populære forfattere. Holly Black bor i Western Massachusetts i et hus med en hemmelig dør.

  Forlagets beskrivelse af Folk of the Air (1) - Prinsen af ondskab

  Som barn bliver Jude bortført og vokser op i en eventyrlig verden med feer, alfer og trolde. En verden med smukke væsner og overdådig natur. Men under overfladen lurer råddenskaben og magtbegæret. Og Jude har dårlige kort på hånden; hun er en ubetydelig dødelig med store drømme om at blive til noget. De andre er udødelige med en forkærlighed for at straffe Jude på alle tænkelige måder for hendes hovmod.

  "Prinsen af ondskab" er første bind i trilogien "Folk of the Air".

  Holly Black har modtaget utallige priser for sine fantasybøger. I Danmark kender vi hende bl.a. for "Spiderwick"-serien, og internationalt har hun skrevet bøger i samarbejde med bl.a. Cassandra Clare. Med "Folk of the Air"-trilogien markerer forfatteren sig endnu en gang som en af fantasygenrens mest populære forfattere.
  Holly Black bor i Western Massachusetts i et hus med en hemmelig dør.

  Brugerbedømmelser af Folk of the Air (1) - Prinsen af ondskab

  • Anne K. 9. November 2020

   Helt igennem fantastisk, dyster, velkomponeret fortælling. Jeg var hooked lige fra første kapitel og er nu en kæmpe fan af Folk of the Air universet.


  Find lignende bøger
  Bogen Folk of the Air (1) - Prinsen af ondskab findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.