Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Food Materials Science - Bog

- Principles and Practice

Bag om Food Materials Science

This book describes the science and procedure behind the materials in foods that impart their desirable properties. The book can serve as a text in a course in food materials science at the senior or graduate level or as a supplemental text in an advanced food technology course.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461498285
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 616
  • Udgivet:
  • 3. november 2014
  • Udgave:
  • 2008
  • Størrelse:
  • 155x235x0 mm.
  • Vægt:
  • 955 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Food Materials Science

This book describes the science and procedure behind the materials in foods that impart their desirable properties. The book can serve as a text in a course in food materials science at the senior or graduate level or as a supplemental text in an advanced food technology course.

Brugerbedømmelser af Food Materials Science



Find lignende bøger
Bogen Food Materials Science findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.