Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Food Powders - Enrique Ortega-Rivas - Bog

- Physical Properties, Processing, and Functionality

Bag om Food Powders

This useful reference is the first book to address key aspects of food powder technology. It assembles organized and updated information on the physical properties, production, and functionality of food powder, previously unavailable in book form.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780306478062
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 372
  • Udgivet:
  • 4. april 2005
  • Udgave:
  • 2005
  • Størrelse:
  • 186x256x31 mm.
  • Vægt:
  • 886 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 5. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Food Powders

This useful reference is the first book to address key aspects of food powder technology. It assembles organized and updated information on the physical properties, production, and functionality of food powder, previously unavailable in book form.

Brugerbedømmelser af Food Powders



Find lignende bøger
Bogen Food Powders findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.