Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Food Proteins and Peptides - Bog

- Emerging Biofunctions, Food and Biomaterial Applications

Bag om Food Proteins and Peptides

This book discusses the chemistry of food proteins and peptides and their relationship with nutritional, functional, and health applications.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788018593
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 526
  • Udgivet:
  • 9. juni 2021
  • Størrelse:
  • 156x234x0 mm.
  • Vægt:
  • 960 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Food Proteins and Peptides

This book discusses the chemistry of food proteins and peptides and their relationship with nutritional, functional, and health applications.

Brugerbedømmelser af Food Proteins and Peptides



Find lignende bøger
Bogen Food Proteins and Peptides findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.