Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Alexander Steffensmeier

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Alexander Steffensmeier
  43,95 kr.

  Lotte og de andre på bondegården glæder sig til jul. Der dufter af hjemmebagte småkager, og de sidste gaver er blevet pakket ind. Lotte får tiden til at gå med at lege i sneen. Bare det snart var jul!

 • af Alexander Steffensmeier
  320,95 kr.

  Dejlig og humoristisk historie med koen LOTTE og hendes liv på bondegårdenKoen Lotte, som ellers altid er glad, vågner en morgen i dårligt humør. Hun er faktisk overhovedet ikke i noget humør!Hun har slet ikke lyst til at være med til noget som helst på gården. Hun gider ikke lege sine ynglings-lege med vennerne, ikke engang hjælpe postbuddet med at dele post ud som hun plejer.Hvad er der dog galt med Lotte?Dejlig historie man kan tale med barnet om. Med fine detaljerige illustrationer.

 • af Alexander Steffensmeier
  153,95 kr.

  Dejlig og humoristisk julebog med koen LOTTE med fine detaljerige illustrationer man kan tale med barnet om.KOEN LOTTE elsker jul, og endelig er det den 24. december.Men LOTTE indser noget katastrofalt - hun har glemt at sende alle juleønskerne fra gårdens beboere, og nu kommer julemanden ikke med julegaver!Mon det bliver jul på bondegården i år?

 • af Alexander Steffensmeier
  43,95 kr.

  Bondekonen læser en godnathistorie for alle dyrene, som hun gør hver aften. Men i aften kan Lotte ikke falde i søvn. Skal hun mon putte sig hos hønsene eller hoppe op i bondekonens seng? Nej, det går altså ikke. Bondekonens seng braser sammen, taget flyver af hønsehuset, og alt ender i kaos. Lotte har vækket alle de andre dyr, men falder hun mon selv i søvn?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.