Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Anders Abildgaard

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Anders Abildgaard
  43,94 - 130,95 kr.

  Ibis af Anders Abildgaard er en forbandelse af et ikke navngivet du. Teksten er skrevet med forlæg i Ovids værk af samme navn og udgør første del i en serie med navnet Alonzo, Alonzo!

 • af Mathilde Walter Clark, Kaspar Colling Nielsen, Iben Mondrup, mfl.
  180,95 - 199,95 kr.

  Bliver vi reddet af teknologien? Hjælper det at sortere sit affald og købe genbrugstøj? Hvordan lærer vi at leve bedre med og i naturen?Otte af landets største forfattere og formidlere er gået sammen med Klimaministeriet og Politikens Forlag om at skabe en helt ny antologi bestående af syv noveller og en illustreret historie, der hver især tager livtag med vor tids største udfordring: klimakrisen.Få forfatternes bud på, hvordan en bæredygtig fremtid ser ud, eller hvordan et dystopisk scenarie med stigende temperaturer påvirker mennesker på hele kloden. Klimaministeriets fagfolk har stillet deres viden til rådighed for at klæde forfatterne bedst muligt på, når de skildrer hver sit billede af vores liv under den grønne omstilling.Hvad indebærer det at være menneske under klimakrisen, hvordan ændrer de grønne tiltag fremtidens samfund, og hvordan rummer ny teknologi potentielt løsningen på klimakrise? Tænk videre og lad dig inspirere til selv at engagere dig i klimakampen sammen med Klimaministeriet og Politikens Forlag.

 • - En antologi om danske forfatteres penge, arbejde og følelser
  af Lone Aburas, Bjørn Rasmussen, Peder Frederik Jensen, mfl.
  117,95 kr.

  Nu hvor jeg er blevet kreditværdig er en antologi om forfatteres arbejdsliv og -vilkår. Mere end 20 danske forfattere har bidraget med alt fra brev, digt, drama, essay og sågar et par trylleformularer til et værk, som både er et indspark i den større samtale om det prækære arbejdsliv og en ven i nøden for andre forfattere som sidder alene derude i virkeligheden. Og en samling af både tunge, opløftende, rørende og skarpe tekster, der leverer hver sit præcise snit ned igennem det nære, personlige og de store samfundsmæssige sammenhænge. Nu hvor jeg er blevet kreditværdig er nr. 14 i Legenda, som er Forfatterskolens serie for skrift.Med bidrag fra Anders Abildgaard, Andreas Vermehren Holm, Anne-Louise Bosmans, Asta Olivia Nordenhof, Bjørn Rasmussen, Claus Ankersen, Glenn Bech, Glenn Christian, Gry Stokkendal Dalgas, Ida Marie Hede, Jesper Wamsler, Joan Rang Christensen, Kenneth Jensen, Lola Baidel, Lone Aburas, Luka Holmegaard, Mikas Lang, Mikkel Thykier, Naiha Khiljee, Olga Ravn, Peder Frederik Jensen, Rolf Sparre Johansson, Runa Marie Luth, Siri Ranva Hjelm Jacobsen og Steven Zultanski.

 • - Syv tekster | Tokyo | Februar-maj 2019
  af Anders Abildgaard
  157,95 kr.

  Atami indeholder seks klummelignende tekster og én reportagelignende tekst. Teksterne skriver om og fra Japan, primært Tokyo.Atami er optaget af komposition som ødelæggende og udsigelse som inhuman. Tanker om de ting gør teksterne sig med udgangspunkt i mødet med Japan, installationskunst og land art.Første bog i en uformel bogserie af digteren Ander Abildgaard (f. 1977). Atami-serien vil arbejde diskursivt med essays, reportage, samtale, mm.

 • af Anders Abildgaard
  151,95 kr.

  Din fjendes fest bevæger sig blandt andet gennem og i forhold til blindhed og kannibalisme; synligt og sigeligt, vi og jeg; idyl og katastrofe; viden og ikkeviden; børn og voksne; talsmænd og dyr; maskiner og sukker; udspaltninger og afsmitninger; lys og mad; hjerner og tarme; huller og brud.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.