Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Ane-Marie Kjeldberg

Bøger af Ane-Marie Kjeldberg

Selv om den danske forfatter Ane-Marie Kjeldberg først er født seksten år efter Anden Verdenskrigs slutning har hendes liv været præget af krigens skygger: Hendes far var tidligere modstandsmand, og selv giftede hun sig ind i en familie, hvis oprindelige rødder var i krigstidens Tyskland. Begge dele har – på dybt forskellig vis – sat deres mærker på hendes liv og skrivning.

Ane-Marie Kjeldberg har skrevet romaner (herunder en enkelt krimi), noveller samt håndbøger om bl.a. skrivekunst og stress-håndtering.
Særligt romanerne ’Fred og Ro’ og ’Marcipansøstre’ har vakt furore blandt visse anmeldere og læsere.
Hendes romantisk-erotiske serie ’Sommerfolket’ i den lidt mindre tunge ende af skalaen er blevet hendes mest læste værk. Serien foregår i 1960’erne i et velbjærget sommerhusområde ved Vesterhavet, hvor kunstnere, præster og direktørers liv og kærlighed forandres af tidens nye frigjorthed og nye forventninger til tilværelsen. Serien er af Lindhardt og Ringhof / Saga Egmont og er blevet udgivet på ti sprog.

Forfatteren lever nu i Østjylland og arbejder hovedsagelig på digte og kortprosa, der kredser om naturen, hvilen og spørgsmål om tro og religiøsitet. Også det usigelige, det fortrængte og det hemmeligholdte, der eksisterer i sprækkerne i de pæne facader, beskæftiger hende stadig.

Forfatterfoto: Dot Ovesen
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Ane-Marie Kjeldberg
  77,95 kr.

  Spark i din forfatterrøv. 15 øvelser, der får dig til at skrive + Bonus: Forfatterspirens 7 DødssynderE-bog. Del af Forfatter-serien.Forlaget Jansson via Gopubli.shTrænger du til et spark?Du vil skrive – romaner, noveller, kortprosa? Men kan ikke få gang i tastaturet? Eller du er startet og kommer ikke videre? Du har en lille nagende tvivl om dit sprog eller dine emner – eller du kan bare ikke finde det helt rigtige afsæt?Så er der hjælp til dig i denne lille koncentrerede - og roste - bog af manuskriptrådgiveren, skrivelæreren og forfatteren Ane-Marie Kjeldberg.Ane-Marie Kjeldberg er skønlitterær forfatter med tre romaner på CV’et og har oveni grundig erfaring som redaktør og manuskriptrådgiver. Hun afholder desuden skrivekurser. Hun ved, hvor skoen trykker – og hvad der virker. Og hun giver dig 15 effektive og anderledes øvelser, der varmer din forfatterhjerne op og får dig til at opbygge din personlige logbog, som viser veje ind til netop dine skrivemæssige forcer og særkender.“Det handler om at få blækket til at flyde; om at aktivere de potentialer, du har; om at finde dine emner, det du ved noget om, det du brænder for, det der har brændt dig. Og det handler om at huske at lytte og se, virkelig lytte og se, også til og på gråtonerne. Fint sagt drejer det sig om at begynde at finde veje ind til en mulig forfatteridentitet.” Ane-Marie KjeldbergØvelserne omfatter blandt andet:Den intime mailstemme Ord fra virkeligheden Detaljer – herre eller tjener Mit gode skrivemiljø Som bonus får du en liste over Forfatterspirens 7 Dødssynder. (Brug den til at sikkerhedstjekke dit manuskript inden forlagsindsendelse.)“Ane-Marie Kjeldberg har evnen til at gøre en forfatter bedre. Hun går med ind i det arbejde, det tager.” (Forfatteren Hans Schmidt Petersen.)Læs et gratis uddrag af bogen her.Og endnu et her.Se anmeldelser og vurderinger.---PDF-versionen anbefales kun til brug på Adobe Reader.Om brug og download af e-bøger i øvrigt læs her.Spørgsmål om køb og levering af bøger bedes rettet direkte til Gopubli.sh via mailadressen nederst på siden.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  36,95 - 46,95 kr.

  Balletdanserinden Solbjørg Viig er nu næsten 40 år og er dermed nået til enden af sin karriere som solodanser. Hun og hendes mand, valgmenighedspræsten Ulf, er taget op i sommerhuset ved Vesterhavet for at fejre begyndelsen på en ny livsfase, hvor det rolige familieliv skal være i centrum. Men Ulf er fjern og indesluttet, og Solbjørg føler sig ulykkelig. Da hun kommer til skade på stranden, møder hun lægen Jens Svart, og det bliver langsomt klart for hende, at kærlighed kan være noget helt andet og meget mere nydelsesfuldt, end det hun før har kendt.Ane-Marie Kjeldberg (f. 1960) er en dansk forfatter, redaktør og skrivecoach.I de smukke arvede sommerhuse ved Grå Klit indånder beboerne Vesterhavsduftene og nyder solen, som familierne har gjort det i generationer. Men vi er i slutningen af 1960‘erne, og der er uro og ukendt frihed i luften, og uventede spændinger opstår. Erotikkens forvandlende kraft er uimodståelig, og sommerfolkets liv sprænger sig helt nye veje: nye former for sex, nye kærlighedsforhold og ændrede livsbaner.Sommerfolket er en erotisk serie på i alt seks afsnit.

 • af Ane-Marie Kjeldberg & Alba Ibsen
  46,95 kr.

  To erotiske noveller, der lader fantasierne få frit løb.NAT af Ane-Marie Kjeldberg:Marie er på kursus på en gammel herregård. En søvnløs og hed sommernat møder hun i herregårdens køkken en mand, som hun ikke har truffet på kursuscenteret før. Han tilbyder at massere hendes ryg, og inden hun får set sig om, er han i gang. Hun vil bryde af og gå op til sig selv igen, men manden er bestemt, selvsikker og foruroligende kyndig i sin håndtering af Maries krop, og hun kan ikke løsrive sig. Hun - og læseren – ender med en erotisk oplevelse ud over det sædvanlige. Først på afrejsedagen finder Marie ud af, hvem manden var – eller gør hun?"Elegant og velskrevet erotisk novelle. Ane-Marie Kjeldberg er mere kontant her end i novellesamlingen Aktstykker: 11 erotiske Gradueringer og giver læseren en inciterende oplevelse af sex, dominans, pulserende lyst og en knivspids skræk." - ForlagskonsulentTV-KOKKEN af Alba Ibsen:Erotisk novelle om den unge kulturjournalist Sarah, der er irriteret over at skulle interviewe den karismatiske tv-kok Lise Dam. Det bliver kedeligt, mener hun.Men det viser sig, at den modne Lise på alle måder er ferm i et køkken, og den ellers så selvstændige Sarah lader sig viljeløst trække dybt ind i lysten og et seksuelt eksperiment, hun aldrig havde forestillet sig.Novellen er skrevet af pseudonymet Alba Ibsen, som dækker over en etableret dansk forfatterinde, der her lader en fortælling om erotikkens fryd og dirrende urkræfter få helt frit løb."Velskrevne og direkte ord om drifternes overvældende magt. Ingen læser vil efter denne novelle nogensinde kunne se på sit køkkenbord med samme øjne som før!" - Forlagskonsulent

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  94,95 kr.

  11 dejlige fortællinger om begær, erotik og sex hentet ikke fra pornografiens verden, men fra det levende liv. Det er varmt, det er lystent, og det er frem for alt befriende ægte i sin variation og nuancerethed. Fortællingerne er hovedsageligt set fra kvindeside (men mange mænd vil uden tvivl være mere end nysgerrige efter at læse med).Fortællingerne giver os det hele: fra brunstigt lige-på-og-direkte over seksuelle fantasier og eksperimenter, via drømmeagtige sekvenser til poetisk og dirrende underspillethed. Vi møder den purunge gymnasiepige og hendes idol; de to forfattere, der leger en grænseoverskridende e-mail-leg med overraskende udgang; de to veninder, der genfinder hinanden for en hed eftermiddag; mænd og kvinder, alene og sammen; de voksne par og ikke-par i alle aldre. Alt elegant skildret af en forfatterinde, der kan sin metier og har dyb interesse og evne for nuancer, sprog og levende, dampende sansning."En enestående syntese af rå liderlighed og ren poesi. Hvis man vil ophidses, vil nyde, vil sanse, så bør man læse denne bog. Da får man det hele." - forfatteren Hans Schmidt PetersenI samme serie:Dén jul i Berlin - erotisk julenovelle

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  29,95 kr.

  Erotisk julenovelle. Vi er i Berlin i julen 1964. Den kvindelige rektor for De Bangske Skoler er netop blevet skilt og planlægger en ferie i storbyen med bøger, teater og uforpligtende besøg hos bohemevenner. Alt går anderledes end ventet, da hun på en mislykket og iskold juleaften møder en fremmeds spontane ømhed og mærker den lukke op for følelsesmæssige længsler og erotiske behov, hun ikke vidste, hun havde.Novellen er femte del af den anmelderroste Erotik med Niveau-serie.”Tid og sted skildres sikkert og levende, og det samme gør den bratte ferie-ensomhed i en fremmed by, og vi tror på den pludselige sympati og ømhed mellem to vildtfremmede, den ellers så afmålte danske Benedicta og den tyske Thomas. Ømheden åbner til en verden af sanselighed og begær, som er uimodståeligt smukt og samtidig direkte levendegjort. En på alle måder varm julenovelle.” (Forlagskonsulent.)Om Ane-Marie Kjeldbergs tidligere udgivelse i Erotik med Niveau-serien, Aktstykker: 11 erotiske gradueringer: ”En perle af en erotisk og sanselig bog, som varmt anbefales til både mænd og kvinder”. Litteratursiden.dk

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  72,95 kr.

  FORFATTERORD TIL FORFATTERSPIRER indeholder interviews med 10 vidt forskellige udgivne forfattere (fra modtageren af Nordisk Råds Litteraturpris til den stædige selvudgiver), som fortæller åbent om deres debut, forlagsafslag, skrivetekniske udfordringer, op- og nedture og ikke mindst: giver gode råd til nye forfattere.De interviewede er Kim Leine, Steen Langstrup, Hans Schmidt Petersen, Anita Lillevang, Brian P. Ørnbøl, Michael Næsted Nielsen, Per Lau Jensen, Dorte Hummelshøj, Reinhard Klahn og Lene D. Møller.Desuden indeholder bogen redaktørens fem råd til dig, der skal til at indsende et manuskript til et forlag.Bogens forfatter gør også op med en række myter, der florerer blandt forfatterspirer.”Denne bog giver kollegial inspiration, støtte og trøst til forfattere in spe, og den kan gå hen og blive en lille bibel for kommende (og allerede værende) forfattere.” Forlagskonsulent.E-bogen er del af Forfatter-serien fra Forlaget Jansson. Bag bogen står Ane-Marie Kjeldberg, forfatter, redaktør og manuskriptrådgiver samt primus motor på sitet Forfatter – hvordan?

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  87,95 kr.

  11 dejlige fortællinger om begær, erotik og sex hentet ikke fra pornografiens verden, men fra det levende liv. Det er varmt, det er lystent, og det er frem for alt befriende ægte i sin variation og nuancerethed. Fortællingerne er hovedsageligt set fra kvindeside (men mange mænd vil uden tvivl være mere end nysgerrige efter at læse med).Fortællingerne giver os det hele: fra brunstigt lige-på-og-direkte over seksuelle fantasier og eksperimenter, via drømmeagtige sekvenser til poetisk og dirrende underspillethed.Vi møder den purunge gymnasiepige og hendes idol; de to forfattere, der leger en grænseoverskridende e-mail-leg med overraskende udgang; de to veninder, der genfinder hinanden for en hed eftermiddag; mænd og kvinder, alene og sammen; de voksne par og ikke-par i alle aldre. Alt elegant skildret af en forfatterinde, der kan sin metier og har dyb interesse og evne for nuancer, sprog og levende, dampende sansning."En enestående syntese af rå liderlighed og ren poesi. Hvis man vil ophidses, vil nyde, vil sanse, så bør man læse denne bog. Da får man det hele." - forfatteren Hans Schmidt PetersenDel af Erotik med Niveau-serien.Ane-Marie Kjeldberg har tidligere fået udgivet tre romaner samt to håndbøger om kreativ skrivning og sansende nærvær. Hun er medlem af Dansk Forfatterforening. Politiken om Ane-Marie Kjeldbergs roman Marcipansøstre: ”troværdigt og medrivende”.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  85,95 kr.

  Endelig kommer bogen til alle stressede, bekymrede og overkørte, der trænger så forfærdeligt til en dosis ro, men ikke kan overskue mere af det der med at sidde i lotusstilling i personalekantinen eller recitere mantraer på toilettet under besøget hos svigermor.Vi ønsker fred og nærvær, men ønsker at opnå det enkelt og diskret. Og det kan lade sig gøre. Vi kan nemlig skrive. Overalt. I toget. I frokostpausen. Sågar ude på svigermors toilet. Bare få linjer om dagen kan få os til at være mere nærværende til stede i nuet, og dermed i en tilstand af større ro – i stedet for fanget i kværnende tanker om fortid og fremtid.Bogen gør overskueligt og klart rede for nærværets lindrende virkninger og indeholder 18 enkle og effektfulde skrivepraksisser. Inkl. uddybende litteraturliste og forslag til praksisplan.Bogen lover ikke magiske løsninger, men peger på en mulig metode til at begynde at arbejde sig ind på personlige veje til et roligere nærvær i det liv, vi er blevet givet.Skrivenærvær er nyt i Danmark, men er i England en velafprøvet form for mindfulness / af-stressning.Ane-Marie Kjeldberg er redaktør, skrivecoach og forfatter til tre romaner og en skriveinspirationsbog (om hvilken psykoterapeuten Gitte Sander skrev: ”Dejlig bog fyldt med spændende skriveøvelser og refleksioner, hvis du trænger til at få sat skrivemotoren i omdrejninger med mere omtanke”).Om FALD NU NED – SKRIV EN SOLSORT:”en fremragende bog […] Det er selvfølgelig skrivning som terapi. Og dog er det meget mere end det.” (Forfatteren Hans Schmidt Petersen.)"en pragtfuld bog om skrivenærvær, der på forbilledlig vis forener den vestlige verdens ageren og præsteren med elementer af japansk livsfilosofi [...] og mindfulness." (Nina Skadhauge, Ergoterapeut, Mindfulness-Practitioner og NLP-coach.)---Læs et uddrag af bogen her.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  36,95 - 46,95 kr.

  Lektor Ingrid Bromley beslutter at udleje halvdelen af sit sommerhus ved Vesterhavet til kunstneren Xenia. Den unge kunstner med det store røde hår skaber uro i Ingrids stille, velordnede liv. Da den sensuelle Xenia med den rå stemme beder Ingrid sidde model, føler Ingrid sig for første gang i sit liv virkelig set af et andet menneske.Ane-Marie Kjeldberg (f. 1960) er en dansk forfatter, redaktør og skrivecoach. I de smukke arvede sommerhuse ved Grå Klit indånder beboerne Vesterhavs-duftene og nyder solen, som familierne har gjort det i generationer. Men vi er i slutningen af 1960‘erne, og der er uro og ukendt frihed i luften, og uventede spændinger opstår. Erotikkens forvandlende kraft er uimodståelig, og sommerfolkets liv sprænger sig helt nye veje: nye former for sex, nye kærlighedsforhold og ændrede livsbaner.Sommerfolket er en erotisk serie på i alt seks afsnit.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  46,95 kr.

  Erotisk julenovelleVi er i Berlin i julen 1964. Den kvindelige rektor for De Bangske Skoler er netop blevet skilt og planlægger en ferie i storbyen med bøger, teater og uforpligtende besøg hos bohemevenner. Alt går anderledes end ventet, da hun på en mislykket og iskold juleaften møder en fremmeds spontane ømhed og mærker den lukke op for følelsesmæssige længsler og erotiske behov, hun ikke vidste, hun havde."Tid og sted skildres sikkert og levende, og det samme gør den bratte ferie-ensomhed i en fremmed by, og vi tror på den pludselige sympati og ømhed mellem to vildtfremmede, den ellers så afmålte danske Benedicta og den tyske Thomas. Ømheden åbner til en verden af sanselighed og begær, som er uimodståeligt smukt og samtidig direkte levendegjort. En på alle måder varm julenovelle." - ForlagskonsulentI samme serie:Aktstykker - 11 erotiske gradueringer

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  22,95 kr.

  Marie er på kursus på en gammel herregård. En søvnløs og hed sommernat møder hun i herregårdens køkken en mand, som hun ikke har truffet på kursuscenteret før. Han tilbyder at massere hendes ryg, og inden hun får set sig om, er han i gang. Hun vil bryde af og gå op til sig selv igen, men manden er bestemt, selvsikker og foruroligende kyndig i sin håndtering af Maries krop, og hun kan ikke løsrive sig. Hun - og læseren – ender med en erotisk oplevelse ud over det sædvanlige. Først på afrejsedagen finder Marie ud af, hvem manden var – eller gør hun?”Elegant og velskrevet erotisk novelle. Ane-Marie Kjeldberg er mere kontant her end i novellesamlingen Aktstykker: 11 erotiske Gradueringer og giver læseren en inciterende oplevelse af sex, dominans, pulserende lyst og en knivspids skræk.” (Forlagskonsulent.)

 • af Alexandra Södergran, Ane-Marie Kjeldberg Klahn, Sarah Skov, mfl.
  40,95 - 53,95 kr.

  „Obok niej Tanja wzięła głęboki oddech i zanurkowała. Pocałunki przemierzały krągłości nogi, podążając po udzie ku pachwinom. Wargi napotkały wargi. Kazimiera westchnęła z uśmiechem. Czuła w sobie morze, przyboje, które lizały delikatne kamienne płyty na plaży, wilgotne chlupotanie fal o sufit w podwodnych jaskiniach”.Opowiadania ze zbioru „L jak Lesbijka” skupiają się na seksualnych relacjach kobieco-kobiecych ukazanych w podniecających, nietypowych, znanych, a jednocześnie tajemniczych okolicznościach. Nadmorski domek letniskowy, stadnina na wsi, kurs akademicki, ciemne zaułki Paryża – każde z tych miejsc może stać się scenerią intensywnego lesbijskiego romansu, który na zawsze zmieni ich wyobrażenie o granicach seksualnej rozkoszy.W skład zbioru wchodzi 10 opowiadań erotycznych:Kawa Pożądanie 3: Coming Out Widziałam jak tańczy w Paryżu W kolejce do domu strachów Rusałki Zabawka mojej współlokatorki Lesbijskie sny Artysta Lekcja jazdy konnej Letnicy 4: Historia Ingrid Opowiadania zostały napisane przez następujących autorów i autorki LUST:Sarah SkovBeatrice NielsenAlexandra SödergranMarie MetsoMalva B.Ane-Marie Kjeldberg

 • af Ane-Marie Kjeldberg, Virginie Bégaudeau, Alexandra Södergran, mfl.
  56,95 - 90,95 kr.

  ‘Ik leg mijn hand op zijn stevige borst, breng mijn lippen dicht bij die van hem en zijn tong vindt de mijne. Hij proeft naar de zomer en warm zand. Precies wat ik wil!’ - Een warme winter in MontrealIn dit deel van de LUST serie 'De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Steenbok' vind je een speciale collectie van korte verhalen speciaal uitgekozen voor het teken Steenbok. Als gevoelige en sensuele steenbok vind je het belangrijk om je partner gelukkig te maken in bed. Steenbokken hebben vaak zin en zijn daarom ook een van de meest enthousiaste bedpartners van alle sterrenbeelden! Deze collectie voldoet aan alles waar de steenbok opgewonden van wordt. Sensualiteit, opwinding en een vleugje fantasie. 'De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Steenbok’ bevat de volgende 6 korte verhalen: ‘Een warme winter in Montreal’, ‘Hutjeskoorts’, ‘Spuiten Deel 1’, ‘Spuiten Deel 2’, ‘Een gevaarlijke knul’ en ‘LeXuS: Ild & Legassov, de Partners’. LUST is een uitgeverij die sexy en fantasierijke erotiek uitgeeft. Hun missie? Erotische literatuur publiceren die elk type persoon zal aanspreken. Begrip creëren door verschillende soorten lust en verlangen te vertegenwoordigen en mensen na te laten denken over seksualiteit, seks en wat je opwindt.Deze compilatie bevat erotische korte verhalen geschreven door de volgende LUST-auteurs: Christelle LeRoy, Vanessa Salt en Virginie Bégaudeau. Christelle LeRoy is geboren in Montreal als dochter van een Bretonse vader. De familie van Chrystelle LeRoy bezat een dierentuin waardoor ze een passie heeft ontwikkeld voor het observeren van dieren en de natuur. Voordat ze zich specialiseerde in digitaal schrijven en daar verschillende prijzen mee won, werkte ze als historicus voor musea in Canada en Frankrijk. Haar romans zijn vaak exotisch en hebben een achtergrond van historische realiteit. Vanessa Salt is een pseudoniem. Vanessa vindt de inspiratie voor haar verhalen tijdens haar vele reizen waar warme, exotische plekken haar erotische fantasieën voeden. Ze schrijft met humor over die passie die kan opvlammen op het moment dat je het het minst verwacht. Virginie Bégaudeau, geboren in 1989 in Frankrijk, is gepassioneerd door grote liefdesverhalen uit de geschiedenis. Ze publiceerde haar eerste roman "Mademoiselle Elisabeth" toen ze 15 jaar oud was. Als hybride auteur verkent Virginie verschillende literaire genres, van de getuigenis met "Adieu, Blanche-Neige !" (Finalist voor de Prix du roman d'Entreprise 2014) tot de erotische road-trip met "June" (La Musardine).

 • af Ane-Marie Kjeldberg & Alexandra Södergran
  55,95 - 90,95 kr.

  De zomers van eind jaren zestig staan op ploffen door een broeierige vochtigheid. De prachtige hutten van de Grijze Duinen zijn tot de nok gevuld met mensen, klaar om alles te beleven wat de warme zomer voor hen in petto heeft. Maar sommigen krijgen meer dan ze hadden verwacht. De sensualiteit en spanning van de schaars geklede zomerlichamen doordringen de lucht aan de Noordzee. In de zes verhalen van de serie 'Hutjeskoorts' worden mensen verleid tot nieuwe ervaringen van romantiek, seks en hete zomeravonden.Zomerseks is een collectie van drie korte verhalen waarin Alice en Eddie, en Jimmy en Anna elkaar ontmoeten. In de bus op weg naar het strand kregen Jimmy en Anna elkaar al in de gaten. Maar in tegenstelling tot hun vrienden Alice en Eddie, die net seks hadden in een overvolle bus, hebben zij geen last van een gebrek aan remmingen. Op het strand worden zowel hun lichamen als hun emoties blootgelegd...'Hitte: 2 erotische series voor de zomer' bestaat uit de volgende korte verhalen:Hutjeskoorts. Deel 1: In steen geschreven Hutjeskoorts Deel 2: Verboden fruit Hutjeskoorts Deel 3: Een portret schilderen Hutjeskoorts Deel 4: Verandering van hart Hutjeskoorts Deel 5: Gecompliceerde voorzichtigheid Hutjeskoorts Deel 6: Het hol van Freyja Zomerseks 1: De bus Zomerseks 2: Het strand Zomerseks 3: Het park Ane-Marie Kjeldberg is een Deense schrijver, redacteur en schrijfcoach.De Zweedse auteur Alexandra Södergran (pseudoniem) schrijft korte verhalen. In haar teksten snijdt ze vaak taboes aan op een spannende en verfrissende manier. Ze heeft een voorliefde voor erotiek en benadert het genre op een manier die zowel verrassend als onderhoudend is.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  40,95 kr.

  The summer of 1968 is warm and humid, but rife with possibilities. Something is in the air; something more than thunder and lightning. Sally and her husband, Otis, have decided to spend the summer in their small cabin by The North Sea. Her career as a ballerina is over, and Sally is ready to have children. She spends her days enjoying the sun, thinking of her future and trying to make her husband be as interested in her, as he is in his congregation. But, when she is injured on the beach, she meets the doctor, James Black, who does more than just fix her leg. Sally is in for the summer of her life, in the first story of Cabin Fever.This compilation includes:Cabin Fever 1: Written in StoneCabin Fever 2: Forbidden FruitCabin Fever 3: A Change of HeartCabin Fever 4: Painting a PictureCabin Fever 5: Complicated CautionCabin Fever 6: Freyja's LairAne-Marie Kjeldberg is a Danish writer, editor and writing coach who has penned several erotic and sensual works that will be enjoyed by fans of Fifty Shades of Grey and that will appeal to men and women alike.

 • af Ane-Marie Kjeldberg, Alexandra Södergran & Vanessa Salt
  21,95 kr.

  „Plötzlich bremst der Bus und Alice muss schnell die Hände hochreißen, um die Balance zu halten.Jemand in der Menge schreit. Ein anderer flucht. Sie sind an eine Baustelle mit Absperrungen gelangt. Das ist das Letzte, was noch gefehlt hat. Sie stoßen so schnell und hart gegeneinander, dass sie den schmalen Grat zwischen lustvollem Spiel und richtigem Sex bereits überquert haben."Alice und Eddie haben sich im echten Leben noch nie getroffen, ihr einziges Treffen fand mit Kameras im Bett statt. Aber als sie sich eines schwitzigen Sommertages in einem überfüllten Bus treffen, heizt sich die Stimmung sofort auf. Mangels Sitzplätzen findet sich Alice auf Eddies Knie wieder. Und bald gibt es nichts anderes als die rhythmischen Bewegungen des Busses, die knisternde Luft und ihre verbotene Lust. Es wird eine Fahrt, die beide nicht vergessen werden.Die Sammlung enthält folgende Kurzgeschichten:Lagerkoller 1: In Stein gemeißeltLagerkoller 2: Ulfs SehnsüchteLagerkoller 3: Frederiks LustLagerkoller 4: Ingrids VerführungLagerkoller 5: Christians VersuchungLagerkoller 6: Bodils VerlangenSommersex 1: Der BusSommersex 2: Der StrandSommersex 3: Der ParkVerbotene Orte: Die KrankenschwesterVerbotene Orte: Der KollegeVerbotene Orte: Der AufzugVerbotene Orte: HauptbahnhofVerbotene Orte: Das FlugzeugVerbotene Orte: Der PolitikerVerbotene Orte: das KinoVerbotene Orte: die MechanikerinVerbotene Orte: die SchweißerinVerbotene Orte: der BusfahrerVerbotene Orte: Der Arzt

 • af Ane-Marie Kjeldberg & Alexandra Södergran
  31,95 - 45,95 kr.

  „Im dłużej siedziała mu na kolanach, tym bardziej wzmagało się w niej pożądanie. Skończyły im się tematy do rozmowy i przez jakiś czas jechali w milczeniu. Marzyła o tym, żeby położył jej rękę na udzie. Wtedy uległa impulsowi i zaczęła się o niego ocierać. Założyła nogę na nogę, a potem jeszcze raz się poprawiła. Udawała, że szuka wygodniejszej pozycji. Nagle do jej uszu dobiegły jego westchnienia i ciche pomruki. Była w siódmym niebie."Poczuj klimat dusznego lata w tym pełnym słońca i zmysłowości zbiorze opowiadań erotycznych autorstwa Ane-Marie Kjeldberg i Alexandry Södergran.Zbiór składa się z 2 serii erotycznych:Letnicy 1: Historia Solbjørg Letnicy 2: Historia Ulfa Letnicy 3: Historia FrederikaLetnicy 4: Historia Ingrid Letnicy 5: Historia Christiana Letnicy 6: Historia Bodil Letni seks 1: Autobus Letni seks 2: Plaża Letni seks 3: Park Alexandra Södergran to pseudonim szwedzkiej autorki opowiadań. W swoich tekstach w fascynujący i nowatorski sposób porusza różne tematy tabu. Jej sposób przybliżania czytelnikowi erotyki zaskakuje i bawi zarazem.Ane-Marie Kjeldberg (ur. 1960 r.) jest duńską pisarką, redaktorem i trenerem w zakresie pisania tekstów.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  287,95 kr.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  38,95 - 91,95 kr.

  De zomers van eind jaren zestig staan op ploffen door een broeierige vochtigheid. De prachtige hutten van de Grijze Duinen zijn tot de nok gevuld met mensen, klaar om alles te beleven wat de warme zomer voor hen in petto heeft. Maar sommigen krijgen meer dan ze hadden verwacht. De sensualiteit en spanning van de schaars geklede zomerlichamen doordringen de lucht aan de Noordzee. De mensen in de hutten worden verleid tot nieuwe ervaringen van romantiek, seks en hete zomeravonden. Hutjeskoorts is een erotische serie in 6 delen.Ane-Marie Kjeldberg is een Deense schrijver, redacteur en schrijfcoach.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  34,95 - 38,95 kr.

  Anna is al meer dan 20 jaar een rustpunt in Christians leven. Ze maakt zijn bed op, zijn eten klaar en is iemand waar Christian altijd op kan rekenen. Maar nu Anna haar moeder verloren is, is er niet veel over van haar eerdere energie. Christian wil haar opvrolijken, maar zijn zus Bella wil haar terug naar Thailand sturen. In een laatste poging brengt Christian haar naar hun vakantiehuisje aan de Noordzee. Hij komt er hier langzaam achter dat de stille, jonge vrouw een vreselijk verleden heeft. Hij wil alles uit de kast halen om haar een beter gevoel te geven.Ane-Marie Kjeldberg is een Deense schrijver, redacteur en schrijfcoach.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  34,95 - 38,95 kr.

  Bella is al zo lang weduwe dat ze zich het niet eens meer anders kan voorstellen. Maar nu heeft ze 'ja' gezegd tegen Ians aanzoek. Ze houdt van Ian, maar als de bruiloft nadert, realiseert ze zich dat hij heel anders is dan ze dacht. Ze gaat naar haar hutje aan zee om haar gevoelens op een rijtje te zetten, maar in plaats van dat ze daar volledig tot rust komt, loopt ze de timmerman Bill Raven tegen het lijf. Bill is stil, mysterieus en brutaal en maakt emoties bij Bella los waarvan ze niet weet wat ze ermee aan moet.Ane-Marie Kjeldberg is een Deense schrijver, redacteur en schrijfcoach.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  34,95 - 38,95 kr.

  De kersttijd maakt Frederick meestal gelukkig. Maar dit jaar loopt het anders. Zijn vriend heeft hem verlaten en hij heeft geen zin om alleen in zijn hutje aan zee door te brengen. Dat is tenminste wat hij zichzelf wijsmaakt. Maar dan verschijnt daar zijn nicht Ingrid. Ze dwingt hem om ook op vakantie te gaan en nodigt daarnaast Tina Black uit, de ex-vrouw van dokter Black. Als de dagen vorderen, wordt Frederick gedwongen om zijn leven te overzien, waaronder zijn familie en vooral zijn seksualiteit.Ane-Marie Kjeldberg is een Deense schrijver, redacteur en schrijfcoach.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  34,95 - 38,95 kr.

  Kerstmis kwam en ging voorbij en Ingrid is het nieuwe jaar ingegaan met de hoop op een beter leven. Ze leeft al jaren in de schaduw van haar moeder en hoewel ze van het leven geniet, is zo nooit helemaal tot wasdom gekomen. Maar daar komt verandering in. Als Ingrid de kunstenares Xenia de andere helft van haar vakantiehuisje laat huren, verwacht ze niet dat een overweldigende sensualiteit en onstuimigheid bij haar opdringt. Misschien had ze beter kunnen kiezen voor de rijke, verstandige Bertram?Ane-Marie Kjeldberg is een Deense schrijver, redacteur en schrijfcoach.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  42,95 kr.

  En las hermosas cabañas heredadas, los residentes respiran los aromas del Mar del Norte y disfrutan del sol, como lo han hecho las familias durante generaciones. Pero estamos a finales de la década de 1960 y hay una libertad desconocida en el aire y están surgiendo tensiones inesperadas. En esta edición te damos las 6 partes:1: Escrito en piedra2: Una fruta prohibida3: Un cambio de amor4: Pintar un cuadro5: Una difícil precaucion6: La guarida de FreyjaAne-Marie Kjeldberg es una escritora y editora danesa.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  32,95 kr.

  Bella é viúva há tanto tempo que mal consegue lembrar de qualquer outra época. Agora, ela aceitou a proposta de casamento de Ian. Ela o ama, porém, à medida que o casamento se aproxima, descobre que ele é muito diferente do que havia pensado e vai para sua cabana no Mar do Norte para refletir sobre seus sentimentos. No entanto, em vez de silêncio e tranquilidade, ela encontra o carpinteiro Bill Raven. Calado, misterioso e atrevido, Bill acende algo em Bella que ela não sabe como apagar.Nas belas casas de verão herdadas em Grå Klit, os moradores respiram os aromas do Mar do Norte e aproveitam o sol, como as famílias fazem há gerações. Mas estamos no final dos anos 1960 e há inquietação e uma liberdade desconhecida no ar, e tensões inesperadas surgem. O poder transformador do erotismo é irresistível, e a vida das pessoas no verão segue caminhos totalmente novos: novas formas de sexo, novos relacionamentos amorosos e mudanças de caminhos da vida."Gente do Verão" é uma série erótica de seis episódios.Ane-Marie Kjeldberg é uma escritora, editora e coach de escrita dinamarquesa.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  32,95 kr.

  O padrasto de Ingrid, arquiteto Christian Dahl, leva sua empregada Nook junto para sua casa de campo no Mar do Norte, para que ela pudesse se recuperar após um colapso nervoso. Gradualmente, o passado tenso de Nook é revelado, e Christian descobre, para seu horror, que está seriamente atraído por sua beleza exótica, mas a jovem tem idade para ser sua filha.Nas belas casas de verão herdadas em Grå Klit, os moradores respiram os aromas do Mar do Norte e aproveitam o sol, como as famílias fazem há gerações. Mas estamos no final dos anos 1960 e há inquietação e uma liberdade desconhecida no ar, e tensões inesperadas surgem. O poder transformador do erotismo é irresistível, e a vida das pessoas no verão segue caminhos totalmente novos: novas formas de sexo, novos relacionamentos amorosos e mudanças de caminhos da vida."Gente do Verão" é uma série erótica de seis episódios.Ane-Marie Kjeldberg é uma escritora, editora e coach de escrita dinamarquesa.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  34,95 kr.

  Es 1969, y Bella es una mujer viuda que disfruta de un gran éxito en su vida profesional. Hace un tiempo conoció a Ian, un hombre amable y con intereses profesionales en común, el cual le ha propuesto matrimonio y ella ha aceptado. Aunque quiere a Ian, Bella se siente bastante insegura sobre la boda, ya que poco a poco se está dando cuenta que Ian no es quién creía que es. Bella decide pasar un tiempo a solas en el mar del Norte para reflexionar sobre su futuro matrimonio, pero en un giro inesperado de los acontecimientos, conoce a Bill Raven, un misterioso y callado carpintero que le hará replantearse su vida y sus deseos. Ane-Marie Kjeldberg es una escritora y editora danesa.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  34,95 - 38,95 kr.

  "Nook volvió a asentir. De repente, Christian supo cómo hacerlo. Deseaba hacerla feliz y no podía acercarse demasiado. Le pidió que se quitara la camisa y el sujetador. Ella lo hizo con los ojos bien abiertos. Christian tomó un par de plumas grandes del jarrón que estaba sobre el alféizar de la ventana. Comenzó a pasárselo con cuidado sobre sus pechos, rodeó sus oscuros pezones, los acarició durante un buen rato. Nook echó el cuello hacia atrás."Durante más de 20 años, Nook ha sido la sirvienta de los hermanos Christian y Bella: les ha hecho la cama, preparado la comida, limpiado la casa... Pero todo cambia cuando la madre de Nook muere y esta no puede levantar cabeza después de tres meses. Bella está convencida que lo mejor que podrían hacer es mandarla a Tailandia, pero Christian cree que la mejor solución es pasar unos días en el mar del Norte, donde Nook podrá descansar y recuperarse. Christian está dispuesto a hacer lo que haga falta y más para que Nook vuelva a recuperar el buen humor, lo que sea... Ane-Marie Kjeldberg es una escritora y editora danesa.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  34,95 - 38,95 kr.

  "Luego, por supuesto, estaban los ojos de James Black. Nunca antes había reparado en su color. Eran verdes, como los trozos de cristal que una vez halló en el suelo de bosque, junto a una vieja fábrica de vidrio del siglo XVI, con su antiguo novio. Nunca podría olvidar aquel día en el bosque, aunque esos trozos de cristal habían desparecido hacía mucho tiempo. Fue especial. Una conexión con el pasado, aunque fue más que eso, fue una conexión con la vida. Algo que no podía explicar, pero que podía sentir mientras buscaba vidrio verde bajo las grandes hayas. Y ahora ese mismo color volvía a ella. Reluciente y brillante en un par de ojos masculinos que observaban su mano herida."El verano de 1968 es caluroso y húmedo. Hay algo en el aire: algo más que truenos y relámpagos. Sally y su marido Otis van a pasar el verano en una cabaña en el Mar del Norte. La carrera profesional de Sally como bailarina ha finalizado, y está preparada para tener hijos. Durante el verano, planea disfrutar del sol, pensar en el futuro e intentar seducir a su marido Otis, que es parte de una congregación religiosa. Pero cuando se hace daño en la playa y conoce al doctor del pueblo, James Black, sus planes cambiarán, y mucho.Ane-Marie Kjeldberg es una escritora y editora danesa.

 • af Ane-Marie Kjeldberg
  34,95 - 38,95 kr.

  Después del duro invierno, la primavera empieza a asomarse en el norte de Dinamarca, y con ella, nace en Ingrid el deseo de ser más independiente y vivir más aventuras. Acostumbrada a vivir bajo la sombra de su madre, Ingrid decide tomar las riendas de su vida y alquilar parte de la cabaña donde vive para empezar a ser más independiente. Tiene dos candidatos perfectos: el señor Bertram, un señor rico, y Xenia, una artista con necesidad de encontrar un sitio donde poder vivir y sentir la inspiración de nuevo. Ingrid acaba decantándose por esta última. Lo que no se imaginaba es que la llegada de Xenia le abriría las puertas a una nueva aventura de descubrimiento sexual y deseo... Ane-Marie Kjeldberg es una escritora y editora danesa.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.