Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Anne-Marie Vedsø Olesen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  75,95 - 223,95 kr.

  Snehild kommer til verden midt under en blodig krig. Hendes mor flygter gennem skovene og videre til Himlinge, hvor Snehild vokser op. Da byens magtfulde ypperstepræstinde Ragnfrid får mistanke om, at Snehild har evner, der overgår hendes egne, beslutter hun, at Snehild må skaffes af vejen. Anne-Marie Vedsø Olesens nye serie Vølvens vej er inspireret af nordisk mytologi og udspiller sig i jernalderen i Danmark. En medrivende fortælling om stærke kvinder, blodhævn, skæbne og gudernes gunst fra en tid, hvor lidenskab og ære bestemte slagets gang.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  137,95 - 218,94 kr.

  Fenrisulven har sprængt sin lænke og udrydder i raseri hele landsbyer. Vølven Snehild må drage til dværgenes storslåede underjordiske rige og bede om hjælp. For kun de ypperste mestre behersker kunsten at smede en ny lænke. Her forelsker hun sig i den smukke, kraftfulde dværgekonge Fafner, men det viser sig at være en farlig kærlighed. I kongebyen Himlinge forsøger den nye hersker Roald at samle til kamp mod Fenris. Han er dog ved at miste grebet på grund af de magiske urter, som ypperstepræstinden Ragnfrid har gjort ham afhængig af. Magtkampen blusser op i et forsøg på at rive ham ud af præstindens kløer."Ulvegabet" er tredje del af Anne-Marie Vedsø Olesens serie "Vølvens vej", der er inspireret af nordisk mytologi. Første bog, "Snehild", modtog DR Romanprisen 2022.Anne-Marie Vedsø Olesen har en lang række anmelderroste og prisbelønnede mytologiske og historiske romaner bag sig. Med sin store viden om Danmarks oldtid og nordisk mytologi er hun på hjemmebane i det eventyrlige univers, hun udfolder i "Vølvens vej", der blandt andet er inspireret af "Vølvens spådom" fra "Den poetiske Edda". Seriens første bog, "Snehild", vandt DR Romanprisen 2022 og er solgt til filmatisering.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  127,95 - 218,94 kr.

  Hvordan kommer man levende tilbage fra dødsriget?Uroen breder sig i Himlinge, hvor den nye konge er ved at tabe besindelsen. Snehild, som står kongen nær, forsøger at afværge situationen, men da hendes ærkerival udsætter hende for runemagi, mister hun al sin livskraft. Dødssyg beslutter Snehild sig for at opsøge Hel, dødsrigets hersker, der som den eneste kan indvie hende i den gådefulde runekunst."Misteltenen" er anden bog i Anne-Marie Vedsø Olesens anmelderroste serie, "Vølvens vej", som er inspireret af nordisk mytologi og udspiller sig i Danmarks jernalder. Første bog, "Snehild", vandt DR Romanprisen 2022 og er solgt til filmatisering. En stor fortælling om stærke skæbner, ære og handlekraft.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  102,95 - 132,95 kr.

  SPANIEN, 1569. Trekvart århundrede efter de kristnes endelige sejr over maurerne synes en vis ro og stabilitet at have indfundet sig under kong Philip II's styre. Men reelt er landet stadig en sydende krudttønde af magtkampe og brutal intolerance mod alle som kan blot mistænkes for stadig at nære muslimske eller jødiske sympatier. Inkvisitionen farer frem med hård hånd, bødlerne og giftblanderne har travlt, kætterbålene flammer og frygten for et arabisk eller osmannisk tilbageslag er aldrig langt væk. Madeleine de Montdidier er efter med nød og næppe at være undsluppet religionskrigene i Frankrig nu søgt mod Madrid. Her hvirvles den unge kvinde ind i et giftigt spil mellem kongemagt, kirke og magtbegærlige intriganter, hvor ikke mindst hendes hemmelige kærlighedsforhold til kongens flamboyante halvbroder, Juan af Østrig, får afgørende betydning og kommer til at kræve al hendes handlekraft og skarpsyn. Både for hendes egen overlevelses skyld og for at beskytte det ufødte barn, kun hun selv kender faderen til.Bastarden er andet bind om Madeleine og en selvstændig fortsættelse af Dronningens dame (2013). Det er en stemningsfuld og sansemættet skildring af en voldsmættet og skelsættende periode i Europas historie, og frem for alt en fortælling om en kvinde, som midt i et væv af forstillelse og svig må tage stilling til hvad og hvem, der i virkeligheden er ægte.Om forfatteren:Anne-Marie Vedsø Olesen debuterede i 2000 med den prisbelønnede historiske roman Salernos sol. Siden har hun bl.a. skrevet den anmelderroste trilogi om den ægyptiske gud Seth: Djævelens kvint, Tredje Ikaros og Gudernes tusmørke, der udkom samlet under titlen Gudestorm i 2012. Samme år udkom også romanen Glasborgen og operalibrettoen Orkestergraven, og i 2013 Dronningens dame, der er første bind i en roman trilogi fra 1500-tallet.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  72,95 - 102,95 kr.

  Frankrig, 1567. Den blodige religionskrig mellem katolikker og huguenotter raser. Selv om kong Karl IX er blevet myndig, er hans mor, Catherine af Medici, stadig landets reelle magthaver. Den unge, smukke og stridbare Madeleine de Montdidier kommer til Paris og bliver ansat som hofdame hos Catherine, men forelsker sig samtidig i huguenotternes gifte leder, Louis af Condé. Mens landet er på randen af opløsning, må Madeleine kæmpe for at overleve i det kyniske aristokratis politiske og erotiske intriger. Dronningens dame er på én gang en handlingsmættet og farverig roman fra én af europæisk histories mest dramatiske perioder og en tidløsfortælling om en kvinde, der må fægte sig vej frem gennem tilværelsen og kærligheden.Om forfatteren:Anne-Marie Vedsø Olesen debuterede i 2000 med den prisbelønnede historiske roman Salernos sol. Siden har hun bl.a. skrevet den anmelderroste trilogi om den ægyptiske gud Seth: Djævelens kvint, Tredje Ikaros og Gudernes tusmørke, der udkom samlet under titlen Gudestorm i 2012. Samme år udkom også romanen Glasborgen og operalibrettoen Orkestergraven, og i 2013 Dronningens dame, der er første bind i en roman trilogi fra 1500-tallet.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  102,95 - 137,95 kr.

  Hun er tusind år gammel. Hun er nordisk kannibal. Hun er umættelig. Lucie kan ikke dø. Om sig selv ved hun kun, at hun for tusind år siden steg fuldvoksen op af Trondhjemsfjorden, at der i hendes årer flyder vand i stedet for blod, og at hun med jævne mellemrum overmandes af en hunger efter levende menneskekød. Under en heavy metal-festival i København møder hun den tidligere børsmægler Casper og tager ham med til en københavnsk opiumshule. Her får hun i en fælles rus endelig adgang til en flig af sin egen fortid og mærker de åndelignende væsner, der vil forhindre hende i at lære sin egen historie at kende. Især da Casper og hans nærmeste ven, religionshistorikeren Martin, inviterer hende på pilgrimsvandring til Trondhjem, bliver ånderne urolige. Under vandringen op gennem Norge begynder eventyrlige ting at ske. Nordiske guder dukker op, talende fugle advarer om ragnarok, og de mystiske ånder afslører deres sande natur. Samtidig kan Lucie ikke modstå sin sult efter menneskekød og efterlader sig et spor af dødsfald i de smukke norske landskaber. Da de endelig ankommer til Trondhjem, er det med politiet i hælene. Lucie er en spændingsfyldt roman om nordiske myter og kristendom, om identitet, tro og rationalitet fra en forfatter, der er blevet sammenlignet med både Stephen King, Anne Rice og Umberto Eco. I 2019 vandt Anne-Marie Vedsø Olesen prisen for Årets Danske Horrorudgivelse for romanen.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  102,95 - 132,95 kr.

  KONSTANTINOPEL, 1570. Den tilfangetagne Madeleine de Montdidier føres ind i Topkapi-paladset og bliver solgt til sultan Selim II’s hemmelige korps af snigmordere, det berygtede Månekorps. Snart befinder hun sig i en ussel celle og bliver underlagt et års benhård træning i kunsten at dræbe. Gradvist hærdes hun af sin træning og ændrer sig fra en ung kvinde med moral til en hårdkogt morder, der elsker sit fag og sine evner, og som slår ihjel uden tøven eller skrupler. Dermed bliver hun også det perfekte instrument i Osmannerrigets mange giftige magtkampe. Efter et fejlslagent mordforsøg må Madeleine flygte og bliver hvirvlet ind i søkrigen mellem osmannerne og deres katolske fjender om Cypern og magten i Middelhavet. Midt i volden og krigstummelen glemmer Madeleine dog aldrig sit overordnede mål: At blive genforenet med sin datter, Sne, hvis skæbne hjemme i Frankrig hun endnu ikke kender. MORDERSKEN udgør som fortsættelse til Dronningens dame og Bastarden det tredje selvstændige bind i den actionmættede historiske trilogi om Madeleine de Montdidier. Det er både en intens, feminin dannelsesfortælling og en stort anlagt skildring af renæssancens magtforhold og brutale religionskrige mellem huguenotter, katolikker og muslimer, af et Europa i opbrud og en ung kvindes kamp for at overleve. Om forfatteren: Anne-Marie Vedsø Olesen (f. 1962) debuterede i 2000 med den prisbelønnede historiske roman Salernos sol. Siden har hun bl.a. skrevet den anmelderroste trilogi om den ægyptiske gud Seth: Djævelens kvint, Tredje Ikaros og Gudernes tusmørke, der udkom samlet under titlen Gudestorm i 2012. Samme år udkom også romanen Glasborgen og operalibrettoen Orkestergraven. Med Mordersken (2016) fuldendes den actionmættede renæssance- trilogi om Madeleine de Montdidier, der også tæller Dronningens dame (2013 ) og Bastarden (2015).

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  138,95 - 901,95 kr.

  Månen over øen er en hæsblæsende filosofisk dystopi, der tager os med til demokratiet Superesse anno 2687 post Luna.På dette tidspunkt er menneskeheden så afhængige af supernettets flimrende stimuli, at Superesses borgere må tage beroligende medicin for ikke at dø, når de tillader sig en sjælden stund offline. Alle undtagen Hypatia, der takket være et særligt gen ikke behøver det uophørlige rush fremkaldt af simultane virtuelle verdener.Men hvilken verden er egentlig den virkelige verden, hvordan kan vi overhovedet erfare den og tale om den? Det er de spørgsmål Hypatia konfronteres med, da hun sammen med hjerneforskeren Frans rejser til grænselandet for den menneskelige bevidsthed: det surrealistiske sted, Øen, hvor almindelige mennesker er forment adgang. Her bliver hun hjemsøgt af filosofihistoriens største paradokser.Men uanset hvor skarpe svar Hypatia leverer, er der ét spørgsmål, hun ikke kan komme uden om: Spørgsmålet om hendes egen datter og det bånd hun tillod at briste. 

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  107,95 kr.

  Den urgamle egyptiske kaosgud Seth lever et ekstravagant og udsvævende liv i nutidens London. Her møder han den unge kunstnerspire Victoria, som han indleder et lidenskabeligt forhold til. Victoria er af optaget skildringen af alt, der har med vinger at gøre - ikke mindst Ikarosmyten. En dag bliver Seth tilbudt at købe et maleri af Brueghel. Motivet er den faldne Ikaros. Samtidig på et landsted uden for London venter parret Gabriel og Héloise barn. Da drengen fødes under en frygtelig storm, som Seth har sat i værk, er Héloise ikke i tvivl: Hendes barn er en inkarnation af guden Horus - den eneste, der kan frelse verden fra Seths amokløb. Tredje Ikaros er en handlingsmættet spændingsroman og en moderne Ikarosfabel om kunstnerens vej til forløsning. Tredje Ikaros er anden selvstændige del af trilogien Gudestorm. ”En herlig roman fuld af spænding og drama og stor romantisk kærlighed fortalt på en baggrund af interessant og eksotisk specialviden. Det er også en roman, hvor der tænkes ambitiøst og stimulerende over livet og døden og religionen, og ikke mindst er det en uhyre velskreven roman.” Politiken “Mystikken breder sig, gåderne foldes ud, og hele herligheden vikles ind i et fintmasket net af kunsthistorie, græsk og ægyptisk mytologi … Anbefales enhver med hang til gode historier.” Kristeligt Dagblad ”Anne-Marie Vedsø Olesen er Danmarks svar på amerikanske Anne Rice med vampyr-fortællingerne. Man suspenderer gerne sin mistro, mens man hepper på Seth vel vidende, at han egentlig bør tabe.” Jyllands-Posten “Hovedværker af Mozart, Brueghel, Plutarch og Ovid spiller inciterende med i dette kulturhistoriske kapow-fyrværkeri af en roman … En herlig intellektuel gådefortælling”. Information

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  107,95 kr.

  Den urgamle egyptiske kaosgud Seth genfødes i nutidens København. Med en grådighed hinsides godt og ondt kaster han sig ud i livet og trækker et spor af ødelæggelse efter sig. Samtidig sidder den unge musikstuderende Gabriel og analyserer en nyopdukket arie til Mozarts Tryllefløjten. Gradvist afsløres et forunderligt netværk af sammenhænge, fra Tryllefløjtens elskende par, over gudeparret Osiris og Isis, til Gabriel og barndomsveninden Héloise, der til sidst begge må sætte livet på spil i et forsøg på at mane Seths vilde kræfter i jorden. Djævelens kvint er en medrivende spændingsroman, hvor tråde og temaer slynger sig mellem hinanden i en fabel om balancen mellem orden og kaos, mellem liv og død. Djævelens kvint er første del af trilogien Gudestorm. “Egyptologi, musikhistorie, klassisk filologi, filosofi, okkultisme og mange andre materier forenes i en herligt ambitiøs og velskrevet historie … En usædvanlig og usædvanligt begavet spændingshistorie.” Politiken “Det er fantastisk udtænkt, farverigt og vildtvoksende, og der ligger mange spændende og sprængfarlige emner på lur under underholdningens overflade.” Kristeligt Dagblad ”Ikke siden Umberto Ecos Rosens navn har man set en spændingsroman - også lidt af en kærlighedsroman - baseret på et så stort filosofisk-religiøst historisk apparat … Spændende som bare pokker.” Weekendavisen

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  107,95 kr.

  Den urgamle egyptiske kaosgud Seth lever sit vilde og udsvævende i nutidens Tyskland på en borg ved Rhinen. En dag inviterer Seth den berømte dirigent Martin Seeber til at bo på borgen, mens han forbereder en opsætning af Wagners opera Parsifal. Skjult for verdens blikke finder Martin Seeber hos Seth et fristed, hvor han for første gang kan udleve sine mest hemmelige drifter. Samtidig på et engelsk herresæde samles det lærde broderskab Trismegistoen for at gøre en ende på Seths hærgen. Blandt dem er den genfødte gud Horus, der som den eneste kan tage kampen op. Snart hvirvles den intetanende Martin Seeber og kvinden, han begærer mere end noget andet, ind i en guddommelig malstrøm af begivenheder, der kulminerer under premieren på den legendariske Parsifal. Gudernes tusmørke er en stærk fortælling om begærets magt. Gudernes tusmørke er tredje selvstændige del af trilogien Gudestorm. ”En meget tilfredsstillende afslutning på en usædvanlig trilogi og også en litterær præstation af internationalt format.” ***** Jyllands-Posten “Anne-Marie Vedsø Olesen slipper hele sit imponerende apparat af egyptologi, religionshistorie, okkultisme, myter og klassisk kunst og musik løs i en overdådig finale … Vedsø Olesen præsterer endnu en gang det anselige kunststykke at få det hele til at give mening, at gøre det interessant og underholdende og at få sine personer til at leve.” Politiken ”Gudernes tusmørke vælter sig i intense spændingskurver, bragende musikskildringer og sanselige scener, og Vedsø Olesen vender plottet om på forbløffende vis til sidst.” Kristeligt Dagblad

 • af Mikala Rosenkilde, Rikke Schubart, Anne-Marie Vedsø Olesen, mfl.
  72,95 - 206,95 kr.

  'Kvinder skriver gys' er en samling gysernoveller skrevet af nulevende danske kvindelige forfattere.Hvem elsker ikke det søde gys? Den kildrende uhygge, det kolde pust ned ad nakken, det sanselige spil mellem det fornemmede og det følte?Vi har bedt elleve kvindelige forfattere skrive deres bedste bud på et godt gys. En del af dem har tidligere skrevet gysere, mens det for andre er første gang.Novellerne spiller på køn, kønsroller, graviditet, børn, folketro, spøgelser, mystik og psyke. Gyset findes i det åndelige og sjælelige mere end i det fysiske og makabre. Det er antydningens kunst, de små sprækker i virkeligheden, det usagte.'Kvinder skriver gys' indholder noveller af Anne-Marie Vedsø Olesen, Stephanie Caruana, Estrid Dyekjær, Mikala Rosenkilde, Gudrun Østergaard, Sara Skaarup, Helene Hindberg, Rikke Schubart, Anne Hjælmsø, Sheila Eggenberger og Gry Oustrup.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  14,95 - 38,95 kr.

  Merete on poliitikko, joka ei poliittisen vastustajansa, Andersin, tapaan usko myyttiin onnellisesta huorasta. Prostituutiosta käytävän keskustelun yhteydessä hän, Anders ja tv-juontaja vierailevat thaimaalaisen prostituoidun Tipin luona. Vierailun aikana Merete kuitenkin ihastuu Tipiin ja päättää palata naisen asunnolle myöhemmin yksin...Anne-Marie Vedsø Olesen on tanskalainen kirjailija, joka on kirjoittanut useita kriitikoiden ylistämiä teoksia. Tip on osa eroottista novelliantologiaa "360 astetta".

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  55,95 - 67,95 kr.

  Pohjoismainen Game of Thrones on vangitseva kertomus vallanhimosta ja vahvoista naisista. Snehild syntyy myrskyisenä talviyönä keskelle veristä sotaa. Lapsenpäästäjäksi saapuu mystinen jättiläisnainen, ja Snehildin tullessa maailmaan nornat henkäisevät ennustuksensa. Vuosia myöhemmin Snehildin kotikaupunki Himlinge on poliittisen kuohunnan pyörteissä. Kuningas Tormod epäilee lankoaan juonitteluista. Kuninkaallinen neuvonantaja Brynjulf Korpinsilmä kantaa huolta, kummasta kuninkaan kaksospojista on valtaistuimen perijäksi. Kaupungin ylipapitar Ragnfriedissa kytee kateus kuninkaallisen perheen parantajaa kohtaan. Kun parantajan tyttärellä Snehildillä vaikuttaa kaiken lisäksi olevan ennustamisen taito, päättää Ragnfried raivata tytön pois tieltään. Ragnfried ei kuitenkaan tiedä, että Snehild on jumalten suosiossa ja nornien siunaama. Tyttö pakenee Himlingestä ja aloittaa matkan kohti totuutta – itsestään, perimästään ja voimiensa mitasta. Snehildin kohtalo kietoutuu Himlingen valtataisteluihin tiukemmin kuin kukaan voisi aavistaa. Snehild – Midgårdin näkijä aloittaa vangitsevan fantasiasarjan, joka vie lukijansa keskelle rikasta ja polveilevaa pohjoismaista mytologiaa. Vallanhimon, verikoston ja väkevän taikuuden maailma tarjoaa pohjoismaisen vastineen George R. R. Martinin Tulen ja jään laululle. Romaani on voittanut Tanskan yleisradion Novel Award -palkinnon ja sen elokuvaoikeudet on myyty. KIRJASTA SANOTTUA "Pohjoismainen Game of Thrones. Selkeä suositus." -Troldspejlet "Hyvin kirjoitettu, hyvin taustoitettu, sävyltään omaperäinen – perusteellisen jännittävä." -Weekendavisen "Niin viisas ja vauhdikas, että malttamattomana odottaa seuraavan sivun kääntämistä – ja mitä niikseen tulee, jatko-osan ensimmäistä sivua." -Dagbladenes BureauAnne-Marie Vedsø Olesen on tanskalainen kirjailija, joka on kirjoittanut useita palkittuja ja kriitikoiden ylistämiä historiallisia romaaneja. Vedsø Olesen paljastaa laajan historian ja pohjoismaisen mytologian tuntemuksensa kirjasarjassaan Näkijän tie. Palkittu fantasiasarja on saanut inspiraationsa islantilaisesta muinaistarujen kokoelmasta Runo-Eddasta.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  14,95 kr.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  35,95 - 62,95 kr.

  Snehild viene al mondo nel bel mezzo di una sanguinosa guerra. La madre fugge attraverso i boschi e raggiunge la città di Himlinge, dove Snehild cresce. Quando, però, la potente sacerdotessa della città, Ragnfrid, sospetta che Snehild abbia capacità superiori alle sue, decide che è necessario sbarazzarsi di lei.Ispirata alla mitologia nordica, la serie "La veggente di Midgard" è ambientata nella Danimarca dell’età del ferro. Una storia avvincente di donne forti, vendetta, destino e favore degli dèi, in un’epoca in cui la passione e l’onore dominano il campo di battaglia.Anne-Marie Vedsø Olesen è un’autrice danese che ha alle spalle una lunga serie di romanzi mitologici e storici acclamati e premiati. Grazie alla sua vasta conoscenza dell’antico passato della Danimarca e della mitologia nordica, l’autrice dipana l’avventuroso universo de "La veggente di Midgard", ispirato in parte alla "Profezia della veggente" – la "Völospá" –testo contenuto nell’Edda poetica.

 • - Seks noveller om lidenskab og død
  af Anne-Marie Vedsø Olesen
  52,95 - 189,95 kr.

  Anne-Marie Vedsø Olesens noveller er korte dramaer med store armbevægelser og sitrende nerve. Om mennesker i drifternes vold, kærlighedens destruktive sider, begær og undergang. Der står noget på spil, der ofres alt, der leves fuldt ud. Der brændes op.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  55,95 - 138,95 kr.

  Snehild viene al mundo en medio de una sangrienta guerra. Su madre huye atravesando los bosques y llega a la ciudad de Himlinge, donde se cría Snehild. Cuando la poderosa sacerdotisa suprema de la ciudad tiene la sospecha de que Snehild tiene poderes superiores a los suyos, decide deshacerse de ella. Esta saga está inspirada en la mitología nórdica y se desarrolla en Dinamarca durante la Edad del Hierro. Un arrebatador relato sobre mujeres fuertes, venganza, destino y la gracia de los dioses en una época donde la pasión y el honor decidían el desenlace de las batallas.Anne-Marie Vedsø Olesen es una escritora danesa con una larga serie de novelas históricas premiadas y aclamadas por la crítica. Con su amplio conocimiento sobre la edad antigua en Dinamarca y sobre la mitología nórdica, despliega el universo fantástico de Snehild, que, entre otras cosas, está inspirado en La profecía de la vidente de la Edda Poética.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  51,95 - 52,95 kr.

  Snöhild kommer till världen i en storm av snö och död. Hennes mor Asdis finner fristad i staden Himlinge i kungadömet Sialand, där hon väljer att stanna och uppfostra sin dotter. Men när Snöhild växer upp och drabbas av våldsamma syner hon inte kan kontrollera vänds oönskad uppmärksamhet åt flickans håll. Ragnfrid, stadens överprästinna tillika älskarinna till kungens närmsta rådgivare, vill inte se sin plats hotad av ett flickebarn. Hon kan inte tillåta Snöhilds krafter att bli starkare, så när en hemsk farsot drabbar staden övertalar hon kungen att en ung flicka måste offras. Och Snöhild pekas ut som det enda möjliga offret. Snöhild tvingas fly. För att överleva i en värld fylld av politiska intriger, mytologiska vidunder och ond, bråd död måste hon utveckla sina förmågor och bli den krigare hon är ämnad att vara. "Valans väg - Snöhild" är en fängslande berättelse om starka kvinnoöden, blodshämnd och gudarnas gunst från en tid då heder och passion satt i högsätet. Boken blev en stor succé när den släpptes i hemlandet och har bland annat tilldelats det prestigefulla danska litteraturpriset DR Romanprisen år 2022.Anne-Marie Vedsø Olesen är en kritikerrosad dansk författare med en lång rad prisbelönta mytologiska och historiska romaner bakom sig. Med sin stora kunskap om Danmarks forntid och nordisk mytologi utvecklar hon i "Valans väg" en sagolik värld som bland annat hämtar inspiration från Valans Spådom ur Den poetiska Eddan.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  81,89 - 144,95 kr.

  Snehild vient au monde au milieu d’une guerre sanglante. Sa mère se réfugie dans les bois, puis dans la ville de Himlinge où Snehild grandit. Lorsque Ragnfrid, la grande prêtresse toute puissante de la ville devine que Snehild a des dons qui surpassent les siens, elle va tout mettre en œuvre pour se débarrasser d’elle.La série La Voyante de Midgard s’inspire de la mythologie nordique et se déroule au Danemark à l’âge du fer. Un récit captivant qui met en scène des femmes fortes, une vengeance et la faveur des dieux à une époque où la passion et l’honneur faisaient la loi.Anne-Marie Vedsø Olesen est une écrivaine danoise dont les nombreux romans mythologiques et historiques ont été encensés par la critique et ont remporté des prix. Forte de sa connaissance de la protohistoire au Danemark et de la mythologie nordique, elle développe un univers d’aventure dans Snehild - La Voyante de Midgard, qui s’inspire entre autres de la Völuspá (la Prophétie de la Voyante) dans l’Edda poétique.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  102,95 kr.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  13,95 - 14,83 kr.

  Merete träffade Tip när hon medverkade i en debatt och efteråt kunde hon inte sluta tänka på honom. Han har bjudit in henne till sin bordell, och utan att riktigt veta hur det går till har hon ljugit för sin man och åkt till bordellen för att söka upp Tip. Och han ger henne ett ytterst tillfredsställande bemötande ...

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  110,95 kr.

  Snehild, die während eines blutigen Kriegs zur Welt gekommen ist, wächst in der Stadt Himlinge auf. Im Alter von zwölf Jahren wird sie von immer stärkeren Visionen heimgesucht. Snehilds Mutter erkennt in ihr die Fähigkeiten einer Seherin. Zusammen mit Roald und Aslak, den Zwillingssöhnen des Königs, soll Snehild zur Runenleserin und Kämpferin ausgebildet werden. Dies erregt den Zorn von Ragnfried, der mächtigsten Seherin der Stadt, die um ihre Position fürchtet. Für Ragnfried steht fest: Snehild muss aus dem Weg geräumt werden. Koste es, was es wolle ... Die Geschichte einer jungen Frau, die sich gegen übermächtige Feinde behaupten muss, um ihren Platz in der Gesellschaft einnehmen zu können.Die dänische Autorin Anne-Marie Vedsø Olesen gilt in ihrem Heimatland längst als Meisterin historischer und mythologischer Stoffe. Mit Snehilds Abenteuern – inspiriert von der Edda – stellt sie sich nun erstmals dem deutschen Publikum vor.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  1.554,95 kr.

  Uroen breder sig i Himlinge, hvor den nye konge er ved at tabe besindelsen. Snehild, som står kongen nær, forsøger at afværge situationen, men da hendes ærkerival udsætter hende for runemagi, mister hun al sin livskraft.Dødssyg beslutter Snehild sig for at opsøge Hel, dødsrigets hersker, der som den eneste kan indvie hende i den gådefulde runekunst.Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Morten Brask, Lotte Garbers, Anne-Marie Vedsø Olesen, mfl.
  16,95 kr.

  ‘Hands, Lips, Eyes: 5 Erotic Series And Other Thrilling Erotic Short Stories’ is a collection from LUST that allows you to experience exciting sexual encounters vicariously through a range of fantasies and tales. From friends with benefits to fun in Paris, from hot and sexy summers to bondage and games, find what pleasures you. This collection includes: ‘Summer Sex 1: The Bus’, ‘Summer Sex 2: The Beach’, ‘Summer Sex 3: The Park’, ‘All About Hands’, ‘Preview’, ‘Opening night’, ‘The Medical Interns’, ‘Delirium', Yukako’, ‘Friends with Benefits: Through Tony's Eyes’, ‘Friends with Benefits: Through Jack's Eyes’, ‘Madame 1: Foreplay’, ‘A Dream of Paris’, ‘Fearless: A Dream of Paris 2’, ‘The Waitress, 'Tip’, ‘March’, ‘Snow’, ‘8. Arrondissement’, ‘She moves in mysterious ways’, ‘Dangerous’, ‘Games’, and ‘Tie Me Up’.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  23,95 kr.

  Tip started licking her clitoris. Sweet, unbearable rushes coursed through her quivering spleen. Everything trembled. She consisted only of desire, it was as if nothing existed but her tongue and her impatient, hungry body."Merete met Tip before she was to take part in a debate against prostitution. Afterwards she couldn't stop thinking about him. Without really knowing how it happened, she lied to her husband about where she was going and ended up at Tip's who gave her a satisfactory reception.Anne-Marie Vedsø Olesen made her debut as an author in 2000 with the award-winning novel "Salerno's Sun" and has published a total of six novels, including "The Queen's Lady" in 2013. The novella "Tip" is part of the erotic novella anthology "360 degrees".

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  1.378,95 kr.

  Snehild kommer til verden midt under en blodig krig. Hendes mor flygter gennem skovene og videre til Himlinge, hvor Snehild vokser op. Da byens magtfulde ypperstepræstinde Ragnfrid får mistanke om, at Snehild har evner, der overgår hendes egne, beslutter hun, at Snehild må skaffes af vejen. Anne-Marie Vedsø Olesens nye serie ”Vølvens vej” er inspireret af nordisk mytologi og udspiller sig i jernalderen i Danmark. En medrivende fortælling om stærke kvinder, blodhævn, skæbne og gudernes gunst fra en tid, hvor lidenskab og ære bestemte slagets gang. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  92,95 kr.

  Den genfødte kaosgud Seth har bosat sig på en borg ved Rhinen i Tyskland, hvor han fortsætter sit vilde og udsvævende liv. I sin lånte menneskeskikkelse nyder han alle de sanselige glæder, som livet har at byde på. En dag inviterer han dirigenten Martin Seeber, der er ved at forberede en opsætning af operaen Parsifal, til at bo på sin borg – og Martin Seeber finder hos Seth et fristed, hvor han kan få afløb for sine hemmelige drifter sammen med den smukke Sophie.Samtidig er den hemmelige organisation Trismegistoen ved at planlægge opgøret mod Seth i London. I deres midte sidder den genfødte gud Horus, der som den eneste kan tage kampen op imod ham. Det hele kulminerer under premieren på Wagners legendariske opera ...Anne-Marie Vedsø Olesens trilogi om den genfødte ægyptiske gud Seth og kampen mellem orden og kaos, liv og død, består af bøgerne "Djævelens kvint", "Tredje Ikaros" og "Gudernes tusmørke".Anne-Marie Vedsø Olesen (f. 1962) er oprindeligt uddannet læge, men i 2000 debuterede hun som forfatter med den prisvindende roman "Salernos sol". Siden opgav hun lægegerningen og helligede sig arbejdet som forfatter på fuld tid.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  92,95 kr.

  Den genfødte kaosgud Seth har bosat sig på en borg ved Rhinen i Tyskland, hvor han fortsætter sit vilde og udsvævende liv. I sin lånte menneskeskikkelse nyder han alle de sanselige glæder, som livet har at byde på. En dag inviterer han dirigenten Martin Seeber, der er ved at forberede en opsætning af operaen Parsifal, til at bo på sin borg – og Martin Seeber finder hos Seth et fristed, hvor han kan få afløb for sine hemmelige drifter sammen med den smukke Sophie.Samtidig er den hemmelige organisation Trismegistoen ved at planlægge opgøret mod Seth i London. I deres midte sidder den genfødte gud Horus, der som den eneste kan tage kampen op imod ham. Det hele kulminerer under premieren på Wagners legendariske opera ...Anne-Marie Vedsø Olesens trilogi om den genfødte ægyptiske gud Seth og kampen mellem orden og kaos, liv og død, består af bøgerne "Djævelens kvint", "Tredje Ikaros" og "Gudernes tusmørke".Anne-Marie Vedsø Olesen (f. 1962) er oprindeligt uddannet læge, men i 2000 debuterede hun som forfatter med den prisvindende roman "Salernos sol". Siden opgav hun lægegerningen og helligede sig arbejdet som forfatter på fuld tid.

 • af Anne-Marie Vedsø Olesen
  92,95 kr.

  Den genfødte kaosgud Seth har slået sig ned i London. Her møder han den unge, danske kunstner Victoria, der er stærkt optaget af at skildre alt, der har noget med vinger at gøre – særligt Ikarosmyten. Seth indleder et lidenskabeligt forhold til Victoria, og da parret bliver tilbudt at købe et hidtil ukendt maleri af Brueghel, der skildrer den faldne Ikaros, beslutter de sig for at slå til og rejser til Napoli efter det. Hvad de ikke ved, er, at den hemmelige organisation Trismegistoen også er ude efter maleriet.Samtidig går parret Gabriel og Héloise og venter deres barn på et landsted uden for London. Da barnet bliver født under et voldsomt stormvejr, som Seth står bag, er Héloise ikke i tvivl: Deres lille søn er en inkarnation af guden Horus og således den eneste, der kan sætter en stopper for Seths amokløb og redde verden ...Anne-Marie Vedsø Olesens trilogi om den genfødte ægyptiske gud Seth og kampen mellem orden og kaos, liv og død, består af bøgerne "Djævelens kvint", "Tredje Ikaros" og "Gudernes tusmørke".Anne-Marie Vedsø Olesen (f. 1962) er oprindeligt uddannet læge, men i 2000 debuterede hun som forfatter med den prisvindende roman "Salernos sol". Siden opgav hun lægegerningen og helligede sig arbejdet som forfatter på fuld tid.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.