Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Bøger af Annemette Voss

Annemette Voss er født i 1984, og selvom vi kender hende som den ultimative bageekspert, så er hun faktisk uddannet i arkitektur og design fra Det kongelige Danske Kunstakademi. Hendes bageevner er autodidakte og i 2013 vandt hun Den store bagedyst og Den store julebagedyst. Du finder Annemette alle vegne; hun er kok i køkkenet på GoMorgen Danmark, livsstilsblogger på www.annemettevoss.dk og så har hun også sin helt egen youtube-kanal. Hun er forfatter til en lang række bage- og konfektbøger, og du finder naturligvis dem alle til markedets laveste priser hos tales.dk!

Vis mere
Filter
Filter
Genre
  • (9)
Bogtype
  • (7)
  • (4)
Format
  • (7)
  • (3)
  • (1)
Sprog
  • (9)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
Tag
  • (3)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Vis flere
Sorter efterSorter Populære
  • af Annemette Voss & Ditte Julie Jensen
    138,95 - 184,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    De smukkeste, mest imponerende kager – der kan glæde og begejstre alle de heldige, der får dem at se og smage. I bogen er der opskrifter på 40 kager, der alle er inddelt efter emnerne: chokolade, eksotisk, bær, citrus, lakrids, blomst eller frugt. Og pynten på kagen er mindst lige så vigtig, om det så er guld, glimmer, blomster eller andre lækkerier. Kagerne er nemme at lave selv, når blot man har sørget for at have opskrift, ingredienser og udstyr klar – og en god portion bagelyst. I KAGEMAGI er der nemme trin for trin-anvisninger og detaljeret vejledning, der sikrer, at resultaterne bliver til små og store helt fantastiske kage-kunstværker.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss
    161,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Alle spiser lagkage indimellem. Og alle bør selv lære at bage og lave lagkage. Bare lige til den ene særlige anledning om året – mindst! Det er magisk at se en lagkage pryde et kagebord, som kronen på værket. Og intet er bedre, end når man selv har haft en finger med i spillet i skabelsen af dette lille prydstykke på bordet. Lagkage handler først og fremmest om vidunderlig smag. Men derudover er der i bogen lagt særlig vægt på kreativitet og kunstnerisk udfoldelse. Simpelthen for at gøre det sjovt for dig, når du slår dig løs i dit eget køkken. Der er step by step-fotos og enkle forklaringer, der gør det muligt for selv den mest uerfarne køkkenaspirant at lave klassiske og enkle lagkager, såvel som mesterlige lagkager, der tager folk med storm. Bogen er inspireret af dansk, klassisk bagekunst og holder traditionelle dyder i hævd, samtidig med at bogen søger inspiration på moderne medier og pepper de traditionelle udtryk og smagsnoter op med vor tids nyklassiskere. Bogen er illustreret med smukke fotos taget af Maja Vase.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss
    124,95 kr.

    HAPS! 100 kager De søde detaljer er i højsædet i den nye bagebog med 100 kreative opskrifter på de mest utrolige kager og andre søde sager fra den tidligere Bagedyst-vinder Annemette Voss. Marcipan og fondant, chokolade og glasur, guld og glimmer, blomster og sløjfer foruden pensler og tyller i alle størrelser. Det hele er i brug, når Annemette Voss viser sine læsere, hvordan man giver den gas med kagepynten og tilføjer sine egne kager et personligt udtryk i et feminint univers. Mange fans har bedt om konkrete anvisninger på, hvordan Annemette kreerer sine fantastiske kager. I denne bog deler hun gavmildt ud af sine tips og tricks, så læserne kan lære at dekorere kager med håndformede roser, male på fondant med farve og sprøjte en lagkage op med elegante roser i frosting. Som kronen på værket viser hun, hvordan man selv let og elegant samler den mest eventyrlige bryllupskage. Alt sammen gennem billeder, der demonstrerer de enkle teknikker, så det bliver sjovt at bage. Bogens kager fordeler sig i sjove afsnit som SKUM, SPRØD, LAG, WOW, HAPS og MINI. Det er opskrifter, der bare virker, på alt fra muffins, donuts, croissanter og islagkage og til flødeboller, trøffelkugler og skumfiduser. Det hele er hyggeligt og uhøjtideligt, for det at bage er netop noget, man tager sig tid til sammen og for hinanden. Det er go’ kagekarma. Om forfatteren: Annemette Voss (f.1984), uddannet bachelor i arkitektur fra Det kongelige Danske Kunstakademi, vinder af Den Store Bagedyst 2013 samt Den Store Julebagedyst 2013 på DR1. Kommer oprindeligt fra Vejle, bor nu med sine to børn i Charlottenlund nord for København.

  • af Annemette Voss
    73,95 kr.

    BAGELYST indeholder 60 personlige bud på skønne kager af Annemette Voss, kendt fra og ikke mindst vinder af Den Store Bagedyst.Annemettes bagelyst opstod på køkkenbordet hos hendes mormor som fem-årig. Siden da har hun bagt kager til den helt store guldmedalje, og hendes glæde ved de søde sager er kun vokset med årene. Ønsket med denne bog er at inspirere, imponere og forføre kageelskere til selv at gå i gang med at bage små kunstværker, der alle er en både smagsmæssig, æstetisk og visuel nydelse, så glæden ved lækkert hjemmebag kan deles blandt endnu flere familier i de danske hjem.Bogen indeholder en bred variation af klassisk bagværk, som er tilførtet ekstra 'twist' for at skabe fornyelse og indbyde til mere frihed og leg hjemme i køkkenet. Opskrifterne er samtidig nøje udvalgt, så man både kan kaste sig over simpelt og mere kompliceret bagværk, alt efter tid, lyst og temperament.Med sin baggrund indenfor arkitektur og design formår Annemette at sætte sit helt personlige og æstetiske præg på sine kager, der kreeres med nøje præcision og passion for håndværket. I bogen giver Annemette tips og tricks til, hvordan man selv når let og elegant i mål med kagerne, så selv den mest uerfarne bager får sin bagelyst vækket til live.Langt de fleste af kagerne kan med stor glæde bages sammen med børn. Hos Annemette er børn altid velkomne i køkkenet, så kan det godt være at resultatet bliver lidt mere sjovt og finurligt, men det er kun med til at gøre bageglæden endnu større.Om forfatteren: Annemette Voss (f.1984), uddannet bachelor i arkitektur fra Det kongelige Danske Kunstakademi, vinder af Den Store Bagedyst 2013 samt Den Store Julebagedyst 2013 på DR1. Kommer oprindeligt fra Vejle, bor nu med sine to børn i Charlottenlund nord for København.

  • af Annemette Voss & Mascha Vang
    124,95 - 212,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Du kender det godt – der skal kage til, og den forventes hjemmelavet! Gang på gang tyr vi til færdigblandinger, bageren eller supermarkedet, når børnene skal have kage med i skole eller kollegerne skal forkæles på jobbet. Men det er faktisk slet ikke så svært at bage lækre kager selv, man skal bare vide hvordan. "Piece of Cake" henvender sig til kvinder, der måske er bange for eller bare ikke orker at give sig i kast med komplicerede opskrifter og tilgange. Med bogens simple opskrifter og klare, gennemskuelige beskrivelser kan alle lære at bage. Den indeholder 40 lette opskrifter, og der er tips til, hvordan problemer kan løses undervejs. De to forfattere supplerer hinanden godt med Annemettes kyndige vejledning og Maschas farverige pyntetips.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss
    174,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Et væld af skønne ideer til kagepynt fra Annemette Voss, der altid har haft det sirlige håndværk og æstetikken som passion. Blomsterstilke sat ned i små rør, så kagen ligner en hel lille blomstermark, flotte farvede ’koraller’ eller sukkerspiraler i pastelfarver er alle eksempler herpå. Smagen af en kage er naturligvis lige så afgørende som pynten, og derfor er der i bogen også mange opskrifter på forskellige bunde, mousser, cremer, geléer og overtræk; eksempelvis konfektbund med lakrids, passionsfrugtmousse, kokoscreme eller choko-karamelganache. PYNTEBOGEN er en selvstændig opfølger til LAGKAGEBOGEN – alle mål passer sammen i begge bøger. Dermed kan opskrifterne frit kombineres, og der er rig lejlighed til at kreere smukt pyntede lag- og moussekager til særlige fejringer.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss
    124,95 kr.

    Denne brødbog gør det nemt og overskueligt at bage sit eget brød.Med mel, salt, vand og gær eller surdej kan man bage et godt brød. Altså et rigtig godt brød, faktisk. Resten – krumme, skorpe og smag – er noget, man kan hjælpe dejen til at udvikle gennem æltning, hævning og bagning. Mere langhåret behøver det ikke at være.Men hvorfor søren er det så, at det brød, man bager derhjemme, ikke altid er helt så lækkert, som det man køber til overpris hos bageren eller nyder på dyre restauranter?Det forklarer Annemette Voss i denne bog uden at fortabe sig i kemi, nørderi og indviklede bageprocesser. Hun viser, hvor nemt det faktisk kan være at bage brød med de rigtige kneb, og hvordan man med ro i maven ved at følge bogens opskrifter kan lave hjemmebagt brød, der er så godt, at man efterfølgende ikke har lyst til at spise andet.Opskrifterne er for overskuelighedens skyld baseret på en lille håndfuld af de allervigtigste meltyper, som kan fås overalt. Derudover indeholder bogen en grundig og letforståelig gennemgang af tilblivelsen af ens egen surdej. Der er gode tips til æltning, hævning, konsistens, drys, bagning, opbevaring og holdbarhed, og bogen kommer omkring emner som boller (med og uden frø og kerner), brød (fra rugbrød til grydebrød til knækbrød) og sødt brød (fra fødselsdagsboller til tebirkes). I alt indeholder bogen 50 nemme opskrifter på godt brød, der er bagt på enten gær eller surdej, og som vil få det til at dufte i hele hjemmet.Bogen giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. ”Jeg har villet lave en brødbog til hverdagen. Til folk, der elsker at gå i køkkenet, men som også tit har travlt. Bogen gør det nemt og overskueligt at bage godt brød,” fortæller Annemette Voss.

  • af Annemette Voss
    88,95 kr.

    Konfekt er små syndige mundfulde og indbegrebet af hygge. I mange familier er det næsten lige så meget traditionen omkring at lave konfekt sammen som selve det at spise de små magiske mundfulde, der er i centrum.Denne nye konfektbog byder på klassisk konfekt som fyldte chokolader med saltkaramel, cognackugler, kransekagekonfekt og blomme i madeira. Et andet kapitel indeholder nytænkt konfekt som solbærtrøffel med hvid chokoladeglase, julefudge med hasselnødder og passionstrøfler. Skal det være lidt sundt, er der lækre alternativer som dadelkugler med sesam, chokoladebrud og knaskonfekt a la riskiks. Endelig er der også tænkt på børnene med konfekt som tivolikugler, snebolde og bountykugler. I alt mere end 40 opskrifter med marcipan, chokolade, nougat, nødder, tørrede frugter, guld og glimmer. I modsætning til klassiske kager bør konfekt aldrig tage lang tid at lave. Derfor kan det meste konfekt i bogen trilles, rulles, blendes, fyldes og dyppes inden for en overskuelig tidsramme. Og naturligvis kan al konfekten tilberedes i fællesskab med dem, man holder af – også børnene.Om forfatteren:Annemette Voss (f. 1984), uddannet i arkitektur og design fra Det kongelige Danske Kunstakademi. Autodidakt bageekspert og vinder af Den store bagedyst 2013 samt Den store julebagedyst samme år. Fuldtidsblogger på www.annemettevoss.dk siden oktober 2015 (50.000 unikke læsere pr. måned), deltids Youtuber (10.000 subscribers) og tv-vært på magasinet Sådanmark siden januar 2017. Har været selvstændig med kage- og livsstilformidling som omdrejningspunkt for virksomheden siden 2013. Har to aktive IG-profiler (@annemettevoss og @sweetcakekarma - i alt 36.000 følgere) samt en velbesøgt offentlig facebookprofil med 15.000 følgere. Forfatter til en lang række bagebøger, bl.a. Bagelyst (2014) og Kagekarma (2015).

  • af Annemette Voss
    118,95 kr.

    Alle spiser lagkage indimellem. Og alle bør selv lære at bage og lave lagkage. Bare lige til den ene særlige anledning om året – mindst!Det er magisk at se en lagkage pryde et kagebord, som kronen på værket. Og intet er bedre, end når man selv har haft en finger med i spillet i skabelsen af dette lille prydstykke på bordet. Lagkage handler først og fremmest om vidunderlig smag. Men derudover er der i bogen lagt særlig vægt på kreativitet og kunstnerisk udfoldelse. Simpelthen for at gøre det sjovt for dig, når du slår dig løs i dit eget køkken.Der er step by step-fotos og enkle forklaringer, der gør det muligt for selv den mest uerfarne køkkenaspirant at lave klassiske og enkle lagkager, såvel som mesterlige lagkager, der tager folk med storm.LAGKAGEBOGEN udkommer i samarbejde med ChriChri Journal. Bogen er inspireret af dansk, klassisk bagekunst og holder traditionelle dyder i hævd, samtidig med at bogen søger inspiration på moderne medier og pepper de traditionelle udtryk og smagsnoter op med vor tids nyklassiskere.Dette er en ebog med såkaldt fixed layout. Den er velegnet til læsning på læseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til læsning på ældre eller mindre avancerede læseapparater.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.