Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bøger af Birgitte Vestermark

Filter
Filter
Genre
 • (2)
 • (1)
 • (3)
 • (4)
 • (2)
 • (1)
Type
 • (8)
 • (4)
 • (2)
Format
 • (8)
 • (4)
 • (2)
Sprog
 • (9)
Pris
DKK
Serie
 • (1)
Tag
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • af Birgitte Vestermark & Ihan Haydar
  107,00 - 142,95 kr.

  Ihan var ti år, da hun kom til Danmark og blev forenet med sin far, som var flygtet fra Irak tre år tidligere. Dengang lå det på ingen måde i kortene, at den lille pige skulle blive en dygtig og eftertragtet trommeslager. Forældrene ville have, at hun læste jura, men fra Ihan fik et sæt trommestikker i hånden første gang, vidste hun, at hun ville noget andet. Hun ville musikken.I denne bog fortæller hun, hvordan hun tog kampen op mod forældrenes mellemøstlige normer og fordomme for at forfølge sine drømme, skabe sig en karriere og et liv sammen med den mand, hun elsker. Men hun giver også et indblik i musikbranchens veje og vildveje, hvor successen kræver både held og hårdt arbejde, og hvor man indimellem må træffe svære beslutninger.Ihans fortælling er en bog om viljestyrke, vedholdenhed og evnen til at finde en udvej, men det er også en bog om stor kærlighed, sammenhold og accept.

 • af Birgitte Vestermark
  196,95 kr.

  I snart 100 år har udviklingen og konflikterne i Mellemøsten sat deres præg på den globale sikkerhedspolitik og verdens oliepriser. Denne bog giver analyser og baggrund for de mange konflikter i regionen. Bogen giver dig en overskuelig gennem­gang af islam, de arabiske samfund og den både historiske og sam­funds­mæssige udvikling i regionen. Den har kapitler om ummaen – den arabiske identitet, islam, grænsedragningen og de medfølgende religiøse og etniske uenigheder, konflikten mellem Israel og Palæstina og dens betydning for hele Mellemøsten, oliens betydning for regionen, Irak-­krigene, den amerikanske krig mod terrorisme, det arabiske forår samt Islamisk Stat.Bogen kan læses af alle med interesse for regionen, men er primært skrevet til undervisningen i KS på hf og historie på stx og hhx. Birgitte Vestermark er journalist ved P1 Orientering med mange års erfaring fra Mellemøsten.

 • - Gemt væk og svigtet af det danske system
  af Birgitte Vestermark & Nanna Hansen
  142,95 kr.

  Som en virkelighedens version af romanfiguren Lisbeth Salander tager Nanna kampen op imod et socialt system, som hun mener er gennemsyret af grådighed, vilkårlighed og inkompetence."Vi mødes på Amager. På en parkeringsplads, der er under ombygning. Jeg har en seddel i lommen. Kan ikke huske, om det er en 50’er eller 200 kroneseddel, men det er alt, jeg har. Den giver jeg hende, da vi mødes. Jeg har forberedt mig og taget smertestillende piller. Aftalen er, at så længe jeg er i stand til at rejse mig op, skal hun blive ved med at slå eller sparke mig. Den unge kvinde lægger ikke fingrene imellem. Jeg får virkelig bank for mine penge."Gennembankningen på parkeringspladsen er sidste stop i Nanna Hansens desperate forsøg på at råbe systemet op. Hun har været i det, siden hun som barn blev anbragt i en plejefamilie, der i stedet for kærlighed og støtte udsætter hende for mishandling og seksuelt misbrug. I årevis svigter kommunen sin tilsynspligt og overbebyrdede sagsbehandlere vender det blinde øje til hendes og hendes søstres mistrivsel.Da Nanna omsider bryder sammen og fortæller om overgrebene i plejefamilien, mødes hun af mistro og ligegyldighed fra de pædagoger, der er sat til at tage sig af hende. De siger hun har en livlig fantasi. At hun forsøger at gøre sig interessant. At hun må lære at leve med det. Selv om Nanna hver dag frygter at møde den mand, der voldtog hende – igen og igen.Først da hendes søster tager bladet fra munden går politiet ind i sagen. Og Nanna? Hun flyttes til en ny institution, der umiddelbart virker lovende, men som snart viser sig at overlade den sårbare teenager til sit eget depressive selskab.Jeg er Nanna er Nannas fortælling om en opvækst i et institutionssystem, hvor hun oplever svigt på svigt fra personale, der hverken lytter til eller har øje for behovene hos de sårbare børn og unge, det er sat i verden for at hjælpe. Og som ender med at spytte hende ud som voksen til fattigdom, hjemløshed og håbløshed.

 • af Birgitte Vestermark & Zeinab Mosawi
  129,95 - 167,95 kr.

  Et pigeliv med tørklæde, tæsk og selvmordstanker kulminerer, da danske Zeinab Mosawi 16 år gammel bliver sendt til ufrivillig genopdragelse i Irak - efterladt hos sin fars familie og uden pas. Under sin opvækst i Danmark er Zeinab en pige, der selv vil bestemme, og det fører gang på gang til sammenstød med forældrene om alt fra påklædning til fester og lejrskole. Zeinab vil ikke være anderledes end sine veninder fra Engholmskolen i Allerød. Men det bakker hendes forældre ikke op om. De sender hende på koranskole på Nørrebro. De tvinger hende til at gå med tørklæde. Og i 2012 begynder fem måneders genopdragelse i Irak, som det kun lykkes Zeinab at flygte fra med hjælp fra Danmark. Hjemme igen fortsætter Zeinabs omtumlede teenageliv. På kvindekrisecentre og opholdssteder. I frygt for, hvad hendes far kan finde på. Himlen over min fars tag er en modig ung kvindes fortælling om sit desperate forsøg på at navigere mellem to kulturer – og et uafrysteligt vidnesbyrd om ære og afmagt i en helt almindelig dansk flygtningefamilie. Men det er også en bog om ikke at give op, om at turde trodse normer, sætte sig op imod autoriter og om at blive ved og ved med at kæmpe for at blive den, man er. Dét er Zeinabs historie.

 • af Birgitte Vestermark
  59,95 - 129,95 kr.

  Den danske journalist Rikke bliver sendt til Albanien midt i det ragnarok, der opstår, da pyramidespil ødelægger landets og indbyggernes økonomi. Hun kommer på sporet af en stor korruptionsag, og mens hun forsøger at komme til bunds i sagen, bliver hun ført rundt i et land på randen af sammenbrud, hvor kriminelle står klar til at udnytte de mennesker, der i hobetal flygter fra Albaniens kaos. Her møder Rikke blandt andre den irske fotograf Alex, som slår følgeskab med hende på en livsfarlig rejse gennem landet, hvor ingen ved, hvem der er ven eller fjende.Birgitte Vestermark har som udenrigsreporter for Berlingske Tidenden dækket udviklingen på Balkan i 90'erne - der i blandt Albanien, som hun har besøgt flere gange.

 • af Birgitte Vestermark
  86,95 kr.

  En spids albue imellem ribbenene fik mig til at vågne. En smal lysstribe trængte sig ind under gardinet, men det var stadig tidligt om morgenen, for huset var helt stille. Alle sov. Alle undtagen mig og Clara, der nu gjorde et ihærdigt forsøg på også at vække Mads. "Jeg har tænkt på noget,? sagde hun med en stemme, der var hæs af ophidselse. Mads så forsovet på hende. Hans halvlange sorte morgenhår strittede uregerligt i alle retninger, som om nogen lige havde sendt strøm igennem ham. - Hvad?? mumlede han. - Røde Kenneth,? sagde hun triumferende. - Jeg tror, han ved noget!? Laura og hendes to bedste venner Clara og Mads bliver sat på en vanskelig opgave, da de forsøger at finde ud af, hvem det er, der bryder ind i en række huse i den lille by. Politi og forældre har svært ved at tro på de tre børn og deres mistanker. Birgitte Vestermark har skrevet en medrivende og troværdig krimi for børn.

 • af Birgitte Vestermark
  72,95 kr.

  Jeg kastede et længselsfuldt blik ud i søen, men noget holdt mig tilbage. Måske fornemmelsen af, at min hemmelighed ville blive afsløret, hvis jeg nølede meget længere. Overfladen var blank og glat som et spejl, men i stedet for refleksionerne af mit eget spejlbillede, så jeg det tågede omrids af en lejr. Adskillige gule telte stod opmarcheret i et øde og gråt landskab. Vinden flåede i de åbentstående teltdøre, men der var ingen mennesker at se nogen steder. Det var tidligt om morgenen at dømme efter lyset, der langsomt blev skarpere.Teltene trådte tydeligere frem nu og stod knivskarpt på søens blanke spejl. De kom langsomt nærmere, som om jeg blev suget hen mod indgangen af det forreste og største telt. Efter at drengen Hord drikker af indsigtens kilde bliver han i stand til at se både fortid og fremtid. Og det skal vise sig at blive nyttigt i det endelige opgør med Waziens styrker.Fløkerens Profeti er 3. og sidste bind af Shihada-trilogien. Genre: Fantasy for større børn.

 • af Birgitte Vestermark
  72,95 kr.

  Kovadaen standsede op og vejrede i luften. Menneskemængden omkring mig sitrede i åndeløs spænding, og så med ét slog dyret til: I en enkelt lynhurtig bevægelse svirpede halen gennem luften. Det gik så stærkt, at de færreste tilskuere nåede at blinke med øjnene, men Ringjolff havde set det komme. Han sprang behændigt til side, og de spidse halepigge fløj lige forbi ham og slog mod klipperne i bunden af buret med et højt drøn, mens dråber af lammende gul gift sprøjtede ud af dem. Den stærke og rapkæftede Ringjolff er kommet i alvorlige problemer og hans ven Hord må finde al sin styrke og handlekraft frem i forsøget på at redde ham fra Waziens grusomme hævn. Den enøjedes Hævn er 2. bind af Shiahada-trilogien. Genre: fantasy for større børn

 • af Birgitte Vestermark
  86,95 kr.

  En af rytterne slog igen gongongen an, og hovederne foran mig rettede sig automatisk op mod hans ansigt. - Lad det være Jer en lærestreg,? sagde han og tørrede det blodige sværd af i sin kappe. Stemmen var myndig og neutral. Fuldstændig blottet for had eller fortrydelse. Man skulle ikke tro, han lige havde halshugget et menneske. Så trak han vejret ind for at samle luft til den næste svada. Den nat De Sorte Ryttere kommer til Nortinok, forandrer livet sig fuldstændig for den stilfærdige landsbydreng Hord. Hans trygge tilværelse er forbi, og forude venter store opgaver og uforudsigelige farer. Den Skjulte By er 1. bind i Shihada-trilogien. Genre: Fantasy for større børn.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.