Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Borge Hellstrom

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Anders Roslund & Borge Hellstrom
  80,95 - 127,95 kr.

  Flemming Larsen læser denne actionfyldte og vildt spændende svenske thriller af det rutinerede forfatterpar Roslund og Hellström. Flemming Larsen har indlæst et hav af bøger lige fra Steffen Jacobsen til Wilbur Smith, fra Klaus Rifbjerg til Morten Brask.I TRE SEKUNDER møder vi Piet Hoffmann, som lever et dobbeltliv. Et med sin elskede kone og to små sønner, og et andet, hemmeligt, hvor han hver dag risikerer at miste alt. Hoffmann er som svensk politis mest succesrige undercoveragent nået til tops i den kriminelle verden. På ordre fra både politiet og den polske mafia skal han nu forsøge at infiltrere Sveriges sikreste fængsel. Bliver han afsløret, er han lige farlig for begge sine arbejdsgivere. Han er alene og kan ikke stole på nogen. Kun tre sekunder adskiller liv og død.Der kommer to bøger mere i serien om Piet Hoffmann: TRE MINUTTER og TRE TIMER.

 • af Anders Roslund & Borge Hellstrom
  80,95 - 127,95 kr.

  ColombiaPiet Hoffman arbejder som livvagt for El Mestizo, en livsfarlig, skruppelløs narkoforbryder. Hoffman er det eneste menneske, El Mestizo stoler på. Hvad han ikke ved er, at Hoffman er infiltrator. USA Kampen mod narkokartellerne i Colombia ledes fra inderkredsen i Det Hvide Hus. Lederen af kampen rejser til Colombia for at vise sin styrke og motivere sine soldater. Det skulle han aldrig have gjort. Sverige Kommissær Ewert Grens får en hemmelig opgave af sin chef. Noget ergået helt galt i Colombia. En infiltrator, svensk statsborger, er indblandet.Grens og Hoffman mødes igen. Denne gang er de på samme side. "Det er godt skrevet, nært og troværdigt og samtidig går samfundskritikken smukt i hånd med beskrivelsen af den skånselsløse brutalitet. Hvorledes narkokriminalitetens ufatteligt store profitindtjening gennemsyrer ikke bare den sydamerikanske verden, men også vor verden og vort liv." Nordjyske Stiftstidende , 5 af 6 stjerner ”Det er knagende godt skrevet… for læsere af fx Stieg Larsson og Arne Dahl” Lektørudtalelsen ”Det er en særdeles vellykket og læseværdig thriller, og det er der mange gode grunde til: De involverede personer er skildret levende og vedkommende … Samfundskritikken er ikke blevet mindre af, at forbrydelserne er blevet internationale. Blandingen af fakta og fiktion fungerer optimalt, og handlingen er simpelthen så fermt konstrueret, at bogens tæt ved næsten 500 sider bare flyver af sted.” Litteratursiden ”TRE MINUTTER er i skrift og stil, plot og handling, fart og tempo spændende på næsten alle siderne.” Politiken, 4 af 6 hjerter

 • af Anders Roslund & Borge Hellstrom
  87,95 kr.

  En morder på dødsgangen. Et fuldemandsslagsmål på en spritbåd. En mand uden fortid. For politifolkene Ewert Grens og Sven Sundkvist er det svært at finde mening i det puslespil af en sag, der ligger foran dem, og som strækker sig fra dødsgangen i Ohio over Atlanten og ind i det stockholmske politis hovedkvarter. Det er en sag om Finnigans ære.FINNIGANS ÆRE er en intens thriller, og det er den tredje bog om Ewert Grens og Sven Sundkvist, der denne gang bliver konfronteret med de værst tænkelige konsekvenser ved dødsstraf.

 • af Anders Roslund & Borge Hellstrom
  87,95 kr.

  Ewert Grens har toogtredive uløste sager på sit skrivebord, da to hændelser vender alt på hovedet: Treogfyrre forladte børn dukker op i politihuset, og det lemlæstede lig af en kvinde findes i kælderen på et hospital. Grens og Sundkvist bliver trukket ind i et mareridt af en sag, der fører dem ned i en verden under gaderne, hvor samfundets mest udsatte holder til.PIGEN UNDER GADEN er den fjerde bog om Grens og Sundkvist, og det er en mørk og nervepirrende krimi om hjemløshed og fællesskabets ansvar.

 • af Anders Roslund & Borge Hellstrom
  87,95 kr.

  Lydia Grajauskas vil aldrig glemme hans ansigt. Ansigtet på den menneskehandler, der bragte hende til Stockholm. Manden der var ansvarlig for tre års tvangsprostitution og slaveri.Ewert Grens vil aldrig glemme hans navn. Navnet på den fange, den dag hans liv blev ødelagt: Manden der var ansvarlig for femogtyve års smerte.Sverige vil aldrig glemme deres hævn.BOX 21 er en åndeløst spændende thriller om, hvad der sker med mennesker, der får taget deres menneskeværd fra sig, og det er den anden bog om Ewert Grens og Sven Sundkvist.

 • af Anders Roslund & Borge Hellstrom
  87,95 kr.

  To børn findes døde i en kælder. Fire år senere undslipper deres morder fra en fangetransport. Politiet er overbeviste om, at han vil dræbe igen. I en lille svensk by afleverer en far sin datter usædvanligt sent i børnehaven. Få timer senere bliver hun fundet maltrakteret og myrdet. Da politiet ikke ser ud til at kunne løse sagen, tager pigens far sagen i egen hånd.UDYRET er en nervepirrende thriller, der stiller spørgsmålet om, hvis liv der er mest værd. Og det er den første bog, hvor vi møder politifolkene Ewert Grens og Sven Sundkvist.

 • af Anders Roslund & Borge Hellstrom
  98,95 - 212,95 kr.

 • - Ewert Grens 6
  af Anders Roslund & Borge Hellstrom
  105,95 kr.

  The new DCI Ewert Grens thriller, and the sequel to the New York Times bestselling and CWA International Dagger winning Three Seconds.

 • - Ewert Grens 4
  af Anders Roslund & Borge Hellstrom
  105,95 kr.

  Scandinavian crime at its most explosive: the New York Times bestselling and CWA International Dagger winning DCI Ewert Grens thriller.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.