Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Brendan Wenzel

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Brendan Wenzel
  197,95 kr.

  Sig hej til HEJ! HEJ! er en smukt illustreret børnebog for de 2- til 5-årige, fuld af skønne dyr og sjove rim. En stor bog til de små om forskelle, ligheder og fællesskab – og et finurligt indblik i den mageløse og mangfoldige dyreverden. Og så er der vigtig pointe med det hele. For mange af dyrene er ved at forsvinde, og det er med at møde dem nu og forstå deres store betydning for kloden, hvis vi skal nå at handle og gøre noget.

 • af Brendan Wenzel
  138,95 kr.

  In rhyming text, Cat and Dog experience many unexpected twists and adventures on their journey home.

 • af Brendan Wenzel
  172,95 kr.

  "An exploration of the sensory experiences of different animals through the perspective of dreams"--

 • af Brendan Wenzel
  144,95 kr.

  Indekat kender hvert eneste sted,hvor den kan kigge ud og følge med.Den trasker. Den tænker.Den længes og lurer.Ser verden gennem sære figurer. Indekat er og bliver en indekat. Den vandrer fra rum til rum, fra vindue til vindue og ser alting i små bidder. Indtil det går op for den, at verden er mere, end det man ser gennem en rude. En bog fuld af overraskelser til nysgerrige, legesyge og fantasifulde læsere.Indekat opmuntrer læseren til at tænke fantasifuldt. Bogen aktiverer børnenes fantasi, observation og perception. I bogen følger læseren med i, hvordan kattens forestillingsevne vokser efterhånden som den udforsker huset, og læseren vil blive inspireret til at lave sin egen fantasirejse. Bogen giver også anledning til, at læseren går på jagt i de mange detaljer. Både dekorationerne i de forskellige rum, men også de forskellige dyr, der kommer til syne gennem bogen. Bogen er velegnet til højtlæsning på grund af sin rytmiske fortælling.Indekat er en bog fuld af overraskelser til nysgerrige, legesyge og fantasifulde læsere. Bogen er skrevet af Brendan Wenzel og oversat til dansk af Marianne Randel Søndergaard og Lisette Agerbo Holm.

 • af Brendan Wenzel
  125,95 kr.

  The next book from the author and illustrator of the Caldecott Honour-winning They All Saw a Cat is an ingenious and inspiring celebration of diversity in the natural world - in all its colours, shapes, sizes, differences, and similarities.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.