Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Brødrene Grimm

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Korte historier til lange bilture
  af Kim Fupz Aakeson, Ole Lund Kirkegaard, Marianne Iben Hansen, mfl.
  72,95 - 87,95 kr.

  Er der noget som en biltur med børn, der kravler rundt i loftet eller slås på bagsædet? Nej, vel? ’Bagsædehistorier. Korte historier til lange bilture’ er en blanding af skøre og tænksomme historier, der garanterer, at børnene har noget bedre at tage sig til.Hør fx om dengang, Pelle Haleløs kun med nød og næppe undgik en dukkert, om en monsterprins, der ligner en skraldespand og lugter af mug, og om manden og damen, der får en ret så mærkelig baby.Og de voksne kan også være med.Sommerferie af Ole Lund Kirkegaard er indlæst af Martin Brygmann 2009.Pelle Haleløs på fisketur af Gösta Knutsson er indlæst af Lars Thiesgaard 2011.Mirakelkuren af Marianne Iben Hansen er indlæst af Annette Grunnet 2013.Manden og damen og noget i maven af Kim Fupz Aakeson er indlæst af Peter Carstens 2013.Stadsmusikanterne fra Bremen af Brødrene Grimm er indlæst af Maria Garde 2007.Lillebror af Kim Fupz Aakeson er indlæst af Lars Thiesgaard 2013.

 • - ill. af Svend Otto S
  af Brødrene Grimm
  221,95 kr.

  Denne samling indeholder 11 af de bedste eventyr af Grimm, alle smukt illustreret af Svend Otto S. Askepot, Den Tapre Skrædder, Den bestøvlede kat, Tommeliden, Ulven og de syv gedekid, Stadsmusikanterne fra Bremen, Tornerose, Hans og Grete, Rødhætte, Snehvide og Bord dæk dig.

 • af Brødrene Grimm
  151,95 kr.

  Grimms eventyr for børn er et skatkammer af de bedste og mest elskede af alle de mange folkeeventyr, Brødrene Grimm indsamlede. I alt 7 historier, som er ideelle til højtlæsning for børn. Rigt illustreret i farver af eventyrtegneren Svend Otto S. Den bestøvlede kat, Ulven og de syv gedekid, Stadsmusikanterne fra Bremen Tornerose, Hans og Grete, Rødhætte og Snehvide   Brødrene Wilhelm og Jacob Grimm levede i Tyskland fra sidst i 1700-tallet til midt i 1800-tallet og indsamlede som voksne mere end 200 folkeeventyr, især tyske. De udgav deres store eventyrsamling på tysk i 1812-1815, men Grimms eventyr er nu kendt i hele verden.

 • af Brødrene Grimm
  235,95 kr.

  Her finder du 9 af de allerbedste klassiske eventyr af Brdr. Grimm, der samler børn og voksne. Læs højt og genoplev nogle af verdens bedste eventyr, præcis som du husker dem - og del oplevelsen med et barn, der måske hører dem for første gang. Eventyr samler familien! Med denne bog kan alle blive introduceret til eventyrernes forunderlige og magiske verden – selv de mindste. De kendte og elskede eventyr er rigt illustreret med smukke, farverige og børnevenlige illustrationer af Birgitte Ahlmann Indeholder: Rødhætte, Hans og Grethe, Rapunzel, Den tapre skrædder, Bord dæk dig, Mor Hulda, Gåsepigen. Brorlil og søsterlil, Jern Henrik

 • - Med forord af Bjarne Reuter
  af Brødrene Grimm
  72,95 - 180,95 kr.

  Villy Sørensen nyoversatte i 1995 hele brødrene Grimms samling af eventyr med respekt og forståelse for originalens ligefremhed og råstyrke. I forhold til Carl Ewalds gamle oversættelse fra 1905 er det en helt ny Grimm, vi nu får præsenteret: Her er ingen omsvøb og ciseleringer, her tales saftigt og ligeud om grusomhed, had, elskov og mere eller mindre frivole udfoldelser.Denne udgave indledes med nyt forord af Bjarne Reuter.

 • af Brødrene Grimm
  514,95 kr.

  Kolli 48.Pixi®-bøger med klassiske eventyr af Brdr. GrimmPixi®-serien inderholder seks klassiske eventyr genfortalt for de helt små efter Grimms eventyr og med søde og nostalgiske illustrationer:Guldgåsen (8 stk.)Rødhætte (8 stk.)Konen i muddergrøften (8 stk.)De syv ravne (8 stk.)Bord dæk dig (8 stk.)Rottefængereen fra Hameln. (8 stk.)Find mere Pixi®-inspiration på pixi.dkFra ca. 2 år

 • af Brødrene Grimm
  102,95 kr.

 • af Brødrene Grimm
  8,95 kr.

  Det klassiske eventyr om Rødhætte og hendes møde med ulven.

 • af Brødrene Grimm
  66,95 kr.

  Skuespillerne fra Momolydbog læser 13 Grimms eventyr. De første 7 er indlæst som fullcast. Det vil sige, at hver en karakter i eventyret har sin egen skuespiller. Rødhætte: Fortæller: Karen-Lise Mynster. Mor: Linda Elvira. Rødhætte: Louise Herbert. Ulven: Lars Mikkelsen. Bedstemor: Anette Støvelbæk. Jægeren: Thomas Magnussen. Bord dæk dig, guldæslet og knippelen i sækken: Fortæller: Helene Egelund. Geden: Karen-Lise Mynster. Søn 1:Thomas Magnussen. Søn 2:Morten Hauch-Fausbøll. Søn 3/ældste søn: Lars Mikkelsen. Vært: Søren Spanning. Møller: Lars Mikkelsen. Drejer: Morten Hauch-Fausbøll. Bjørn: Thomas Magnussen. Ræv: Morten Hauch-Fausbøll. Bi: Lars Mikkelsen. Askepot: Fortæller: Louise Herbert. Askepot: Linda Elvira. Moderen: Anette Støvelbæk. Faderen: Lars Mikkelsen. Stedmoderen: Karen-Lise Mynster.1.stedsøster:Lotte Andersen.2.stedsøster:Vibeke Hastrup. Kongesønnen: Thomas Magnussen.2 duer: Anette Støvelbæk og Louise Herbert. Den magre Lise: Fortæller: Anette Støvelbæk. Magre Lise: Linda Elvira. Lange Jens: Lars Mikkelsen. Den syngende og hoppende lærke: Fortæller: Vibeke Hastrup. Yngste datter: Lotte Andersen. Faderen: Lars Mikkelsen. Løve: Morten Hauch-Fausbøll. Tjener: Thomas Magnussen. Kongesøn/unge mand: Morten Hauch-Fausbøll. Due: Morten Hauch-Fausbøll. Solen: Linda Elvira. Månen: Thomas Magnussen. Nattevinden: Anette Støvelbæk. Søndenvinden: Linda Elvira. Den tro Johannes: Fortæller: Karen-Lise Mynster. Gl. konge: Søren Spanning. Johannes: Lars Mikkelsen. Ung konge: Thomas Magnussen. Pige: Helene Egelund. Kongedatter: Louise Herbert.1.ravn:Helene Egelund.2.ravn:Morten Hauch-Fausbøll.3.ravn:Louise Herbert. Tjenere: Morten Hauch-Fausbøll. Levetiden: Fortæller: Lotte Andersen. Gud: Lars Mikkelsen. Æsel: Vibeke Hastrup. Hunden: Anette Støvelbæk. Aben: Morten Hauch-Fausbøll. Mennesket: Thomas Magnussen. Følgende eventyr læses af en enkelt skuespiller: Djævelens tre guldhår: Lars Mikkelsen. Eventyret om en, der drog ud for at lære frygt at kende: Thomas Magnussen. Frits og Lise: Linda Elvira. Enebærtræet: Julie Carlsen. Hans og Grete: Morten Hauch-Fausbøll. Enøje, toøje og treøje: Lotte Andersen

 • af Brødrene Grimm
  107,95 kr.

 • af Kim Fupz Aakeson, Rikke Schubart, Brødrene Grimm & mfl.
  72,95 kr.

  Den ideelle godnatbog for piger i den lyserøde alder: 3-5 år. Her er en samling af de allersjoveste prinsessehistorier. Bogen indeholder 5 historier:- Kim Fupz Aakeson: Prinsessen der altid havde ret. Indlæst af Kim Fupz Aakeson.- Brødrene Grimm: Askepot. Indlæst af Maria Garde.- Siri Melchior: Spøgelset der ville være prinsesse. Indlæst af Annette Grunnet.- Brødrene Grimm: Tornerose. Indlæst af Maria Garde.- Rikke Schubart: Prinsessen der brokkede sig hele tiden. Indlæst af Lars Thiesgaard.

 • af H.C. Andersen, Kim Fupz Aakeson, Jan Mogensen, mfl.
  45,95 kr.

  God stemning og masser af hyggelig underholdning. "Carlsens godnathistorier" indeholder velkendte eventyr og populære nyklassikere – alle velegnede til at lytte til inden sengetid.H.C. Andersen: FyrtøjetBrødrene Grimm: RødhættePer Sanderhage: Rasmus Klump og tudeprinsenJan Mogensen: Victor BananKim Fupz Aakeson: Meget mærkelig morgenKim Fupz Aakeson: De grimme børnDen selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?", og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H. C. Andersen til Bjarne Reuter. Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog, og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988, samt Fortællefantordenen i 2001.

 • af Brødrene Grimm
  36,95 kr.

  Genfortælling af det kendte eventyr om den smukke prinsesse, der stikker sig på en ten og derefter må sove i hundrede år.Brødrene Jacob (1785-1863) og Wilhelm (1786-1859) Grimm indsamlede i begyndelsen af 1800-tallet en lang række tyske folkeeventyr, som de udgav i samlingen "Grimms eventyr" i 1812-15. Fortællinger som "Hans og Grethe", "Snehvide", "Tornerose" og "Den lille rødhætte" hører nu om dage til blandt de bedst kendte, men samlingen indeholder mere end 200 eventyr – primært fra det tyske sprogområde, men også med nogle få danske folkeeventyr oversat til tysk og et par stykker af fransk oprindelse.

 • af Brødrene Grimm
  36,95 kr.

  "Der var engang en ung pige, som var så ulykkelig, fordi hendes mor var død. En dag giftede pigens far sig igen, og hun fik en ond stedmoder og to onde stedsøstre."Sådan starter det klassiske eventyr om Askepot der skal så grueligt meget igennem inden hun får sin prinsBrødrene Jacob (1785-1863) og Wilhelm (1786-1859) Grimm indsamlede i begyndelsen af 1800-tallet en lang række tyske folkeeventyr, som de udgav i samlingen "Grimms eventyr" i 1812-15. Fortællinger som "Hans og Grethe", "Snehvide", "Tornerose" og "Den lille rødhætte" hører nu om dage til blandt de bedst kendte, men samlingen indeholder mere end 200 eventyr – primært fra det tyske sprogområde, men også med nogle få danske folkeeventyr oversat til tysk og et par stykker af fransk oprindelse.

 • - De mest elskede eventyr
  af Brødrene Grimm
  77,95 kr.

  Fire af Brødrene Grimm´s bedste eventyr er her samlet i en bog, med masser af illustrationer. for 3-6 år.Denne bog er et lille skatkammer, med fire af de mest berømte eventyr.Bogen er rigt illustreret af den danske kunstner, Sidsel Brix. De legesyge illustrationer er både søde og lidt skøre, og bringer eventyrunivers til live, for både unge og gamle.Eventyrene erAskepotDen bestøvlede katSnehvideRødhætte

 • - Den lille havfrue, Askepot og Snehvide og de syv små dværge
  af H.C. Andersen, Charles Perrault & Brødrene Grimm
  117,95 kr.

  De tre gode gamle eventyr: Den lille havfrue, Askepot og Snehvide og de syv små dværge bliver meget livagtige i denne nye eventyrbog. Kombinationen af eventyrlige billeder og sjove lydeffekter motiverer barnet til at følge med i teksten, når du læser højt.Læseprøve: www.alextor.dk/online/eventyr-om-prinsesser/

 • af H.C. Andersen, Jens Andersen, Brødrene Grimm, mfl.
  185,95 kr.

  Her finder du 8 af de allerbedste klassiske eventyr af H.C. Andersen, Bdr. Grimm, Asbjørnsen & Moe og et enkelt folkeeventyr.En skøn samling af eventyr fortalt for børn. Her kan man hører eventyrerne om Rødhætte, Klods-Hans, Prinsessen på ærten, Konen i muddergrøften, Guldlok og de tre bjørne, De tre Bukke Bruse, Fyrtøjet og Pandekagen.Læs højt og genoplev de gode eventyr, præcis som du husker dem - og del oplevelsen med et barn, der måske hører dem for første gang.

 • af Brødrene Grimm
  77,95 kr.

  Et fint Grimm-eventyr om en fattig brændehugger og hans datter. Indlæst af Jens Okking.

 • af Brødrene Grimm
  77,95 kr.

  Et fint folkeeventyr af Brødrene Grimm om en kat og en mus, der udadtil bliver venner, men kan en mus og kat virkelig finde venskab? Indlæst af Jens Okking,

 • af Brødrene Grimm
  127,95 kr.

  Ulven og de syv gedekid Eventyret om 7 gedekid og en ulv der forsøger at snyde sig vej ind i deres hus for at spise dem. Tornerose Eventyret om en prinsesse som for en forbandelse over sig. Hun stikker sig på en ten og falder i en dyb søvn, indtil der er gået 100 år, og en prins vækker hende med et kys

 • af Brødrene Grimm
  127,95 kr.

  Eventyret om en prinsesse der mister sin bold i en brønd. En frø hjælper hende med at få bolden op, til gengæld skal hun tage frøen med hjem, og tilbyde den mad og en seng at sove i. Prinsessen holder ikke sit løfte, men løber hjem efter at have modtaget sin bold. Frøen dukker op på hendes dørtærskel, og Kongen minder Prinsessen om at holde hvad hun lover. Frøen viser sig at være en prins

 • af Brødrene Grimm
  62,95 kr.

  Alle kender eventyret om Den bestøvlede kat. Her indtalt af en af Danmarks bedste stemmer. Jens Okking.

 • af Brødrene Grimm
  36,95 kr.

  Den klassiske fortælling om Snehvid og Rosenrød, her genfortalt til de godnathistorie til de mindste. Bogen er udgivet i serien Ælle-Bælle med hyggelig historier velegnet til oplæsning eller letlæsning. Brødrene Jacob (1785-1863) og Wilhelm (1786-1859) Grimm indsamlede i begyndelsen af 1800-tallet en lang række tyske folkeeventyr, som de udgav i samlingen "Grimms eventyr" i 1812-15. Fortællinger som "Hans og Grethe", "Snehvide", "Tornerose" og "Den lille rødhætte" hører nu om dage til blandt de bedst kendte, men samlingen indeholder mere end 200 eventyr – primært fra det tyske sprogområde, men også med nogle få danske folkeeventyr oversat til tysk og et par stykker af fransk oprindelse.

 • af Brødrene Grimm
  36,95 kr.

  Genfortalt efter Brødrene Grimms berømte version af folkeeventyret Rødhætte. Rødhætte er en lille artig pige. En dag sender mor hende ud til bedstemors hus, men da hun møder hr. Ulv glemmer hun hvad mor har sagt ...Som et hørespil med lyd og musik kan historien opleves helt tæt på.Brødrene Jacob (1785-1863) og Wilhelm (1786-1859) Grimm indsamlede i begyndelsen af 1800-tallet en lang række tyske folkeeventyr, som de udgav i samlingen "Grimms eventyr" i 1812-15. Fortællinger som "Hans og Grethe", "Snehvide", "Tornerose" og "Den lille rødhætte" hører nu om dage til blandt de bedst kendte, men samlingen indeholder mere end 200 eventyr – primært fra det tyske sprogområde, men også med nogle få danske folkeeventyr oversat til tysk og et par stykker af fransk oprindelse.

 • af Brødrene Grimm
  36,95 kr.

  Genfortalt efter Brødrene Grimms berømte version af folkeeventyret Snehvide - om den smukke kongedatter, der har en hud så hvid som sne, en mund så rød som blod og et hår så sort som ibenholt.Som et hørespil med lyd og musik kan historien opleves helt tæt på.Brødrene Jacob (1785-1863) og Wilhelm (1786-1859) Grimm indsamlede i begyndelsen af 1800-tallet en lang række tyske folkeeventyr, som de udgav i samlingen "Grimms eventyr" i 1812-15. Fortællinger som "Hans og Grethe", "Snehvide", "Tornerose" og "Den lille rødhætte" hører nu om dage til blandt de bedst kendte, men samlingen indeholder mere end 200 eventyr – primært fra det tyske sprogområde, men også med nogle få danske folkeeventyr oversat til tysk og et par stykker af fransk oprindelse.

 • - udvalgte eventyr
  af Brødrene Grimm
  36,95 kr.

  Hvem kender ikke eventyrene om Den lille rødhætte, Askepot eller Rapunzel? Og hvad med Hans og Grete eller Snehvide? Dem og et udvalg af Brødrene Grimms mest elskede eventyr finder du samlet her. Grimms eventyr er i denne udgave opdateret til moderne dansk Hans Peter Andersen.Eventyr af Brødrene Grimm indeholder følgende skønne eventyr:- Askepot- Snehvide- Rapunzel- Tornerose- Nisserne- De tre fjer- Rumleskaft- Tommeliden- Bord dæk dig- Hans og Grete- Den gode handel- Den lille rødhætte- Brorlil og Søsterlil- Den tapre skrædder- Fiskeren og hans kone- Ulven og de syv gedekid- De Bremer stadsmusikanterGod læselyst.

 • af Brødrene Grimm
  43,94 kr.

 • af Brødrene Grimm
  347,95 kr.

  Lille træ, jeg beder dig,kast guld og sølv herned til mig.Og fuglen bragte Askepot en kjole,der var endnu finere end de to første,og sko, der var af det pureste guld ...Askepot, et af Brødrene Grimms mest elskede eventyr, handler om den fattige og udskældte Askepot, der tager til fest på slottet og vinder prinsens hjerte for næsen af sine misundelige stedsøstre og onde stedmor. Det er også eventyret, der ligger til grund for den klassiske Disney tegnefilm om Askepot fra 1950, og eventyret udgives her med smukke illustrationer af den engelske kunstner Bernadette Watts. Hun blev født i 1942 i Northampton i England og studerede kunst ved Maidstone College of Art i Kent. Siden 1968 har hun arbejdet som illustrator, og igennem sin karriere har hun illustreret en lang række klassiske eventyr.

 • af Brødrene Grimm
  347,95 kr.

  "Rapunsel, Rapunsel,lad dit hår falde!”Når Rapunsel hørte heksens kalden, flettede hun sit hår i to lange fletninger og lod dem hænge ud ad vinduet. Den gamle heks greb fat i hendes hår, og Rapunsel trak hende op.Rapunsel er eventyret om pigen, som bliver låst inde i et højt tårn af en gammel heks. Når heksen vil ind i tårnet, lader Rapunsel sine fletninger falde ud gennem vinduet, så heksen kan klatre op, men en dag overværer en ung prins, hvordan det går for sig. Han er kommet for at høre Rapunsel synge, men nu ser han, hvordan man kommer op i tårnet. Snart bliver Rapunsel og den unge prins forelskede, men desværre opdages de af den gamle heks ...Eventyret om Rapunsel af Brødrene Grimm er en klassisk fortælling, der i dag også er kendt vis Disneys tegnefilmsserier og biograffilm. Denne billedbogsudgave inkluderer den originale historie med smukke illustrationer af den engelske illustrator Bernadette Watts.

 • af Brødrene Grimm
  347,95 kr.

  Den lille Rødhætte er et af brødrene Grimms mest velkendte og elskede eventyr – denne billedbogsudgave af den populære historie er smukt illustreret af Bernadette Watts.Eventyret handler om den lille Rødhætte, som skal gå alene hjem til sin bedstemor. Rødhætte lytter ikke til sin mors formaninger om at blive på skovstien, men bevæger sig væk fra stien og ind i skoven på opfordring af den ondsindede ulv. Mens Rødhætte går rundt i skoven, skynder ulven sig hjem til bedstemor og æder hende. Men hvad sker der, når Rødhætte kommer hjem til sin bedstemors hus?Eventyret om Rødhætte er en klassiker med substans, spænding – og en god slutning.Jacob og Wilhelm Grimm blev født i henholdsvis 1785 og 1786 i Hanau nær Frankfurt i Tyskland. Brødrene Grimm indsamlede mundtlige eventyr og bevarede dem for eftertiden i skriftlig form. I 1812 udkom det første bind af Kinder- und Hausmärchen af brødrene Grimm. Siden da er eventyrene blevet udgivet i utallige versioner og på mange sprog. Bernadette Watts blev født i 1942 i Northampton i England. Hun studerede kunst ved Maidstone College of Art i Kent. Siden 1968 har hun arbejdet som illustrator. Igennem sin karriere har hun illustreret en lang række eventyr. Hun bor og arbejder i Kent.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.