Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Caroline Ørsum

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Caroline Ørsum
  Stream i AppenFysisk bog

  Vedkommende, rørende roman om kærlighed against all odds: En aften i byen møder Laura Mille, og de kysser hinanden. Da de mødes igen, er det på gymnasiet som lærer og elev.Mille kysser Laura. Og Laura bliver forelsket. Alt ville måske være skønt, hvis det ikke lige var for den detalje, at det er ret idiotisk at blive forelsket i sin lærer. Laura er godt klar over det, hun ved bare ikke, hvor hun skal gøre af alle sine følelser. Selv om vennerne, Valde og Olivia, normalt plejer at være der for hende, forstår de ligesom ikke helt, hvad det er, hun går igennem. Og Lauras mor er flyttet til Island med sin kæreste og sender hele tiden billeder af vulkaner og får. Afstanden mellem dig og mig er en historie om alt det fantastiske og svære ved at elske et andet menneske. Om at føle sig forbundet og forladt. Uovervindelig og alene. Og om at være så opfyldt af sine egne problemer, at man nogengange ikke kan rumme de andres.

  Stream i AppenFysisk bog
 • af Caroline Ørsum
  152,00 kr.

  Merle tager i byen på en rastløs fredag aften og møder M. Det bliver starten på et uforpligtende forhold med en gensidig aftale om ingen følelser. Til gengæld giver han middage, drinks og søde gaver. Merle oplever det som et eksperimenterende eventyr, men hendes veninde Loui synes, hun bliver nødt til at åbne øjnene og indse, at alt har en pris. En fortælling om lyst, kærlighed og den krævende kunst at finde ud af, hvor grænsen går.

 • - Noveller
  af Camilla Wandahl & Caroline Ørsum
  183,95 kr.

  Alt hvad der står i min magt er fem realistiske noveller for unge om styrkeprøver og kærlige kræfter mellem mennesker – alt det gode og knap så gode, vi besidder magten til at gøre ved hinanden. Novellerne zoomer bl.a. ind på temaer som hævnporno, angst, gruppepres, familierelationer og alvorlig sygdom.Camilla Wandahl og Caroline Ørsum har tidligere skrevet den anmelderroste ungdomsroman Venus Fluefanger sammen. Pressen skriver:"[...] en utrolig skarp virkelighedstro novellesamling, der tager alle de rigtige emner op, og som kan anbefale til mange i folkeskolens stereotypiske miljø."- bookeater.dk

 • af Caroline Ørsum
  117,95 kr.

  Der er nu gået et år siden Jonathan forsvandt. Liv er blevet veninde med Majse, den nye pige i 2.g. Majse er typen, der taler før hun tænker og aldrig siger nej til en fest. På alle måder Livs diametrale modsætning - men også hendes første rigtige veninde nogensinde.Efter endnu en aften i byen vågner Majse i en park. Hun har ingen erindring om, hvad der er sket, husker kun svagt en fyr, der bød hende på en drink. Da hun på facebook ser sig selv tagget på et billede, siddende på en rød sofa kun iført trusser er hun ikke i tvivl: Hun har været udsat for drug rape. Liv vil melde det til politiet. Men hvad siger man, når man intet kan huske og ikke har nogen beviser?Samtidig modtager Liv et postkort fra Grækenland. Der står kun Happy Birthday, dear, men Liv er ikke i tvivl: kortet er fra Jonathan! Og selvom hun egntlig har lagt Nick og Mateus på is, får hun dem overtalt til at tage med til Naxos, for at finde Jonathan ... Den røde sofa er skrevet af Caroline Ørsum og fortalt fra Livs synsvinkel. Det er 3. bind af en ny samtidsrealistisk ungdomsserie, hvor 17-årige Jonathan forsvinder sporløst i starten af 1.g og efterlader vennerne Mateus, Nick og Liv med et fælles mål om at finde ud af, hvorfor han forsvandt og hvorhen. Bøgerne skrives på skift af Ina Bruhn, David Meinke og Caroline Ørsum.

 • af Caroline Ørsum
  43,94 - 43,95 kr.

  Neils liv tager en fucked up drejning, den dag han bliver smidt ud af skolen. Hans mor henter ham i det skramlende lig af en bil, som hun har stjålet fra sin voldelige eks. Destination: Udkants-Danmark, hvor Neils syge moster bor.Det er ikke så fedt at komme til Jylland, når man hellere ville til månen. Her er ingen internetforbindelse. Kun en kat med et brækket ben. Og en gammel nazi-pistol.Men i Jylland møder han også pigen Thea, og snart bliver alt andet ligegyldigt.

 • af Caroline Ørsum
  147,95 - 151,95 kr.

  Tag med Stella og Sylvester på jagt efter kærligheden - de swiper sig igennem junglen af profiler på datingappen Tingle, og vi hører om både vel- og mislykkede dates ... for det er ikke nemt at finde den eneste ene, slet ikke når man i forvejen har et knust hjerte. En skøn romantisk kærlighedshistorie om to unge, der prøver at finde både sig selv og kærligheden.

 • af Caroline Ørsum
  72,95 kr.

  Med rygsækken pakket med rastløshed har Astrid forladt Bornholm og søger i stedet mod København og tilfældige mennesker, der kan få hende til at glemme. Ingen kender hendes baggrund og de tragiske minder, hun bærer med sig. Splinter af lys er Caroline Ørsums poetiske og bevægende roman om sorg og de forskellige former, den kan udfolde sig i.

 • af Caroline Ørsum
  43,94 - 122,95 kr.

  Selma er levende. Hun har forbrændinger i ansigtet og en fod, der gør ondt. Hun ved, hvad det var, hun var i gang med at sige til Vik, da bilen kørte galt. For at få sit liv tilbage har hun brug for at finde ud af, hvem hende pigen var, som Vik mødtes med, lige inden alt blev slået i stykker. Selma længes efter tiden før ulykken og en verden i alfabetisk orden. Men der mangler et V, et I og et K.» ”Hvem var hun?” siger jeg. Han drejer hovedet og ser på mig. En sur smag i min mund. Den får spyttet til at klæbe til tungen, tungen til ganen. Jeg hader fornemmelsen af at kaste op. Det er det klammeste, den ynkeligste kulmination på en aften, der i forvejen var begyndt at gå i krampe.”Hvem?” siger han.«– Citat fra bogenKære dumme døde Vik er en stærk ungdomsroman om at finde mening i en tragisk ulykke – og i det liv, der skal leves bagefter.Pressen skriver:»… en glædelig overraskelse, der har sendt mig direkte tilbage til min søde og vigtige ’Liv og Alexander’-periode. Hun har så meget spændende sprog i sig, hende Caroline Ørsum …«– Kamilla Löfström, Information (6. juni ’15)»Bogen er meget smuk og sætter tankerne i gang hos læseren. Alle der har oplevet sorg og død tæt på, kan relatere til de mange følelsesmæssige stadier, som Selma går igennem […] Smuk roman!« (7/10 stjerner)– bookeater.dk»En velskrevet ungdomsroman som er holdt i et flydende og ungt sprog.«– Merete Trap, Lektør

 • af Caroline Ørsum
  216,95 kr.

  Astrid forlader Bornholm og alt det, hun ikke har lyst til at tænke på. Med rygsækken fuld af rastløshed lander hun i København og søger så tilfældige mennesker som muligt, i sin hemmelige søgen efter bare at glemme og forsvinde. splinter af lys er en rørende, stærk og poetisk fortælling om sorg og dens mange ansigter.

 • af Ina Bruhn, David Meinke & Caroline Ørsum
  43,94 kr.

  En historisk inspireret gyser om et broderskab af læger, der er parate til at ofre de få for at hjælpe de mange.Forfatterteamet bag den roste ungdomskrimi-serie Genstart er tilbage med et nyt, eksperimenterende bogprojekt. På skift har de indlogeret sig 14 dage på samme værelse på Koldingfjord Hotel og brugt bygningens rammer som inspiration til en historie om magt, mystik og medicinske eksperimenter. I hver sin tidsperiode kæmper den unge læge Erik, den psykiatriske patient Inger og rigmandssønnen Gil mod at blive suget ind i broderskabets kyniske planer, men der er stærke og dunkle kræfter på spil …Pressen skriver:»Hvis man ikke er bange for ånden i glasset eller det hvide snit, er projekt ' Ordenen' grueligt guf. Det er en sammenhængende, velkomponeret gyser. Den emmer af frygt og tidskolorit.«**** – Steffen Larsen, Politiken »Gys, broderskab og mørke kræfter i en fabelagtig flot blandet cocktail for og om unge. Fantastisk godt skrevet. Læs den!«– Susanne Dahl Jensen, DBC»En ægte gyser af den slags, som giver kuldegysninger på den fede måde.«– Æseløre.dk»En effektiv og stemningsfuld ungdomsgyser, der spænder bredt.«– Horrorsiden.dk

 • af Caroline Ørsum
  43,94 - 287,95 kr.

  Lix-tal: 20I kirkens forhal er der stadig proppet med folk.Jeg er på vej hen mod udgangen, da jeg får øje på min mor og far. De står henne i hjørnet og taler sammen. Jeg kan ikke høre, hvad det handler om.Men jeg kan se det på deres ansigtsudtryk med det samme. Der er noget, de ikke er enige om. Jeg kan mærke, at varmen prikker i mine kinder. Det kan seriøst ikke passe. De kan ikke stå og diskutere her i kirken, hvor alle kan se dem. Det er så pinligt!Sofies forældre er skilt. Og de har svært ved at blive enige. Fx om der er plads til fars nye kæreste, Malene, i kirken. Eller om hvem der skal lave kagerne. Det er ikke særlig fedt, når man, som Sofie, står foran sin store dag. Bare de nu ikke ødelægger det hele …

 • - Genstart 6
  af Caroline Ørsum
  43,94 kr.

  Under en flytning finder Liv en notesbog: Det er Jonathans og den viser sig både at indeholde optegnelser om Mira, Aberne, Englen og den mystiske Jacob AA, der åbenbart også kender én, der hedder Jack. Vennerne finder frem til Jack, som indrømmer at have hjulpet Jonathan med oplysninger om nogle ekstremistiske muslimer i Nordvest. Var det dem, der skræmte og måske dræbte Jonathan - og har de forbindelse til den bombe, der fornylig blev fundet i en skraldespand ved Nørreport Station?Sporene ender her i sjette og sidste bind af den nye samtidsrealistisk ungdomsserie Genstart. 17-årige Jonathan forsvandt sporløst i starten af 1.g, og efterlod vennerne Liv, Nick og Mateus med et fælles mål om at finde ud af hvorfor han forsvandt og hvorhen. Men er de overhovedet klar til at høre svaret?

 • - Genstart 3
  af Caroline Ørsum
  43,94 kr.

  Der er nu gået et år siden Jonathan forsvandt. Liv er blevet veninde med Majse, den nye pige i 2.g. Majse er typen, der taler før hun tænker og aldrig siger nej til en fest. På alle måder Livs diametrale modsætning - men også hendes første rigtige veninde nogensinde. Efter endnu en aften i byen vågner Majse i en park. Hun har ingen erindring om, hvad der er sket, husker kun svagt en fyr, der bød hende på en drink. Da hun på facebook ser sig selv tagget på et billede, siddende på en rød sofa kun iført trusser er hun ikke i tvivl: Hun har været udsat for drug rape. Liv vil melde det til politiet. Men hvad siger man, når man intet kan huske og ikke har nogen beviser?Samtidig modtager Liv et postkort fra Grækenland. Der står kun Happy Birthday, dear, men Liv er ikke i tvivl: kortet er fra Jonathan! Og selvom hun egntlig har lagt Nick og Mateus på is, får hun dem overtalt til at tage med til Naxos, for at finde Jonathan... Den røde sofa er skrevet af Caroline Ørsum og fortalt fra Livs synsvinkel. Det er 3. bind af en ny samtidsrealistisk ungdomsserie, hvor 17-årige Jonathan forsvinder sporløst i starten af 1.g og efterlader vennerne Mateus, Nick og Liv med et fælles mål om at finde ud af, hvorfor han forsvandt og hvorhen. Bøgerne skrives på skift af Ina Bruhn, David Meinke og Caroline Ørsum.Læs uddrag af bogen

 • af Caroline Ørsum
  43,94 - 72,95 kr.

  I over et år har Elise været moderator på Pale Blue Horizons danske fanside. Så da CrossroadsGirl, Monkey Boy, Moonlight-Kit og de andre fans aftaler at mødes inden koncerten, siger hun også ja, selvom hun er rystende nervøs.For hvad vil der ske, når de andre finder ud af, hvem MissElise i virkeligheden er? At hun har været indlagt på ungdomspsykiatrisk, og at hun hele tiden må kæmpe for at holde natteangsten og skyggekvalmen på afstand? Elise opdager hurtigt, at tingene hverken går, som hun har håbet eller frygtet. Venskaber folder sig ud, en forelskelse spirer frem, og til koncerten sætter Elise sig selv på en måske umulig opgave.Pressen skriver: »En flydende fortalt og forholdsvist letlæst bog, som realistisk beskriver, hvordan det er at være psykisk ustabil og kæmpe med sig selv. Men også en lun bog med pudsige episoder og en slutning, som viser, at det godt kan blive bedre, selv om man har været meget syg […] En troværdig og hurtigt læst bog til nok især de piger, som er fans af genren.«- Elisabeth Bennetsen, Lektør»En smuk YA-roman om at leve med psykisk sygdom og få lov til at blomstre i et nyt miljø fyldt med venskab, varme, usikkerheder og Pale Blue Horizon... […] Hvor var det fantastisk at læse en ny roman af Caroline Ørsum. Igen er vi i YA-genren og det her, hvor forfatteren gør det særligt godt. Hun har sproget i sin magt og formår at skabe spænding, både i forhold til sprogets kunnen og karakterernes følelser. Hun prikker til dér, hvor det går allermest ondt, og det er mærkeligt nok det, som gør det så godt at læse hendes romaner […] Du må ikke snyde dig selv for en fantastisk og varm historie, som både får én til at smile, man bliver rørt og romanen sætter tankerne i gang.«9/10 - Bookeater»Ofte vil vi helst vise vores pæne og mest succesfulde sider frem, selvom alle mennesker på den ene eller anden måde oplever sorg, tristhed, møgdage og virkelig dårlige hårdage […] Derfor er det også genialt at tage formen på et opslagsværk bestående af fakta og kombinere det med en ung piges svære følelser. For på den måde bliver Elises følelser og tanker en slags sandheder, som udfoldes og får plads, selvom de er meget andet end smukke og fulde af succes […] Wiki over Miss Elises elendige liv er en vigtig bog, fordi den tager et emne op, som ellers er svært at snakke om. Mange både børn og unge lever med angst i en eller anden form, og her bliver det beskrevet på en måde, man forstår og kan forholde sig til. Det er en klog fortælling, der både kan opmuntre og oplyse, for selvom tunge tanker af og til angriber ens fornuft, kan man stadig være en teenager med helt almindelige tanker om lækre forsangere, tøjkrise og trang til Ritter Sport.«- Stine Reinholdt Hansen, Weekendavisen»Wiki over Miss Elises elendige liv er en historie uden glorificering, men som fastholder realismen hele vejen. Det er en fortælling med fokus på ensomhed og sygdom, samtidig med at den bibeholder et glimt af håb. Caroline Ørsum har skrevet en god børnebog, som klart kan anbefales.«- Literary Linings»Med Wiki over Miss Elises elendige liv har Caroline Ørsum skrevet endnu en væsentlig ungdomsroman eller YA-roman om de mange genvordigheder, som vi mennesker udsættes for […] Romanen om Elise er velkomponeret og skrevet i et letlæst sprog, der vil tiltale målgruppen. Caroline Ørsum tager sine læsere alvorligt, replikkerne sidder lige i øret, og inddragelsen af de sociale medier i fortællingen er særdeles vellykket.«- Søren Fanø, Bogbotten

 • af Caroline Ørsum
  242,95 kr.

  Anna skal passe Otto en aften, hvor hans mor og far skal ud. Det er ikke nemt, for Otto er en møgunge og vil ikke passes af Anna. Og så bliver han ved med at fable om sin uhyggelige ven, Toto ...

 • af Caroline Ørsum
  43,94 kr.

  Siden for evigt er en usentimental og lydhør roman om at gå i ottende klasse og ikke føle, man har noget som helst til fælles med de andre; om trangen til at starte på en frisk med helt nye venner et helt nyt sted; og om ikke at vide, hvem ens far er.Der er 23 dage, til Cecilie fylder 15. Men hvad er der at fejre, når hun bare vil væk fra det hele?Fra sin mor, der ikke fatter, at man faktisk har krav på at vide, hvem ens far er.Fra Sandra og Nadja fra klassen, der pludselig vil lege veninder.Fra Mikkel, som hun lige kom til at kysse. For man kysser sgu da ikke sin bedste ven?Cecilie kan ikke mere. Noget er nødt til at ske.

 • af Caroline Ørsum
  43,94 kr.

  Dobbeltdaten er en letlæst historie om at være næsten 13 år og føle sig barnlig, når ens bedste veninde pludselig har bryster, går med make-up og er totalt parat til at få en kæreste.My og Freja er bedste veninder. Men så møder Freja Johan, og My ved ikke helt, hvor hun skal gøre af sig selv. Hvorfor er Freja ikke vild med Pelle længere, som hun var for en uge siden? Tør My tage på dobbelt-date med Freja og Johan og hans ven Thor? Og findes hendes drømmefyr mon overhovedet?

 • af Caroline Ørsum
  43,94 - 72,95 kr.

  Hovedet i skyerne er historien om Simon, der flytter til København for at starte i 3.g på et nyt gymnasium.Her bliver han venner med Daniel, som er helt anderledes end nogen, han før har mødt, og som vender op og ned på hans selvforståelse. Men er Simon klar til at acceptere sig selv som den, han viser sig at være?

 • af Caroline Ørsum
  43,94 kr.

  Fødselsdagsfesten er en letlæst historie om at være næsten 13 år og føle sig lidt til overs, når ens bedste veninde har fået en kæreste, samtidig med at man måske også er ved at få en selv. Bogen er en selvstændig fortsættelse til Dobbeltdaten.My og Freja er inviteret til fødselsdagsfest hos Anna fra klassen. Adam, som My mødte på Tivoli-turen sammen med Freja, må også gerne komme med. Men hvor vild er Adam egentlig med My? My er ikke helt sikker. Især ikke, da hun først er kommet til at sende ham verdens pinligste besked på Facebook.Pressen skriver:»Piger på 10-13 år vil kunne genkende mange ting fra sig selv. Hvornår er man rigtig forelsket? Hvad gør man, når ens bedste veninde pludselig bliver sur? Caroline Ørsum skriver meget realistisk om disse emner.«– Ingelise Blom Hansen, Lektør »Caroline Ørsum skriver letlæseligt og med indsigt i, hvad der optager de 13-årige piger.«– Bodil Christensen, Bogbotten

 • af Caroline Ørsum
  45,95 kr.

  "Drengen i sofaen fniser ikke mere. Han stirrer bare på hende med sine kolde øjne. ’Jeg hedder ikke, Otto,’ siger han. ’Og jeg kan slet ikke lide, når du prøver at bestemme over mig.’"Anna skal passe Otto en aften, hvor hans mor og far skal ud. Det er ikke nemt, for Otto er en møgunge og vil ikke passes af Anna. Og så bliver han ved med at fable om sin uhyggelige ven, Toto.Caroline Ørsum (f. 1985) er forfatter og underviser. Hun debuterede i 2009 med ungdomsromanen "Hovedet i skyerne".

 • af Caroline Ørsum
  277,95 kr.

  Anna skal passe Otto en aften, hvor hans mor og far skal ud. Det er ikke nemt, for Otto er en møgunge og vil ikke passes af Anna. Og så bliver han ved med at fable om sin uhyggelige ven, Toto ...

 • - Kys, sved & rock'n'roll 2
  af Caroline Ørsum
  43,94 kr.

  Fucked Up Friends er anden bog i serien Kys, sved og rock'n'roll. The Killing Lies har indspillet deres første single. De er begyndt at få fans, og Fucked Up Friends bliver spillet i radioen. Pludselig vil to pladeselskaber måske gerne udgive deres album. Det er svært at vælge. Og Ditte aner stadig ikke, hvad der skal ske med hende og Emil.Uddrag fra bogen:                                                                                                                                                                                                         Vi glor på hinanden. Emil ser ud, som om han vil have mig til at svare. Men jeg er stum. Det her havde jeg ikke set komme.Mega er et rigtig stort, internationalt pladeselskab. At de måske skulle have kik på os lyder enormt langt ude.Fucked Up Friends er anden bog i serien om Kys, sved og rock'n'roll

 • - Kys, sved & rock'n'roll 1
  af Caroline Ørsum
  43,94 kr.

  The Killing Lies er første bog i en ny Zoom On serie om Kys, sved og rock'n'roll. Egentlig ville Ditte aldrig spille i et band igen. Men Tue, Søren og mystiske, lækre Emil mangler en bassist. Ditte kommer med i The Killing Lies, og de stiller op i en talentkonkurrence. Men er de gode nok til at vinde? Og kan deres sammenhold klare presset?Uddrag fra bogen:„Hvad er det, I vil have?“ Min stemme ryster.„Skal jeg spille noget sværere? For at være god nok til at komme med i jeres snobbede lorteband?“Mit hoved koger. Fingrene flytter sig af sig selv. Hurtigt og præcist. Denne gang laver jeg ingen fejl.The Killing Lies er første bog i serien Kys, Sved og Rock‘n‘Roll.

 • - Kys, sved & rock'n'roll 3
  af Caroline Ørsum
  43,94 kr.

  Flying High er tredje og sidste bog i ungdomsserien om Kys, sved og rock'n'roll. The Killing Lies tager på tour med deres nye album ”Flying High” i bagagen, og det starter rigtig godt. Tour-livet er en fest. Alt er bare ikke helt, som det skal være mellem Ditte og Emil. Og da der også opstår problemer i bandet, begynder ting at gå galt.

 • af Camilla Wandahl & Caroline Ørsum
  43,94 - 147,95 kr.

  Venus Fluefanger er en roman om køn og identitet, venskab og kødædende planter. Om at være Alex og kæmpe for at passe ind i en verden bygget af lidt for firkantede kasser. Men mest af alt om at turde stå ved sig selv.En dag køber Alex en Venus fluefanger. Den mærkelige plante står i blomsterbutikken og tigger om at blive taget med hjem. Så får Isa, der ellers er den eneste, der altid plejer at kunne forstå Alex, en kæreste. Og gradvist begynder det at gå op for Alex, at tingene måske er nødt til at ændre sig.

 • af Caroline Ørsum
  45,95 kr.

  Mia savner sin søster Alma. Især når Liam og Tue er onde ved hende. En dag forfølger de Mia gennem skoven. Hun ville sådan ønske, at Alma kunne komme og redde hende. Og nogle gange går ønsker jo i opfyldelse.Caroline Ørsum (f. 1985) er forfatter og underviser. Hun debuterede i 2009 med ungdomsromanen "Hovedet i skyerne".

 • af Caroline Ørsum
  Stream i Appen

  Merle tager i byen på en rastløs fredag aften og møder M. Det bliver starten på et uforpligtende forhold med en gensidig aftale om ingen følelser. Til gengæld giver han middage, drinks og søde gaver. Merle oplever det som et eksperimenterende eventyr, men hendes veninde Loui synes, hun bliver nødt til at åbne øjnene og indse, at alt har en pris. En fortælling om lyst, kærlighed og den krævende kunst at finde ud af, hvor grænsen går.  

  Stream i Appen
 • af Caroline Ørsum
  45,95 kr.

  Antons mor har arvet onkel Bertils stol. Den lugter og er grim. Anton er træt af den forbandede stol. Han gør nar af den og af onkel Bertils kunstige ben. Men det skulle han nok aldrig have gjort ...Caroline Ørsum (f. 1985) er forfatter og underviser. Hun debuterede i 2009 med ungdomsromanen "Hovedet i skyerne".

 • af Caroline Ørsum
  81,95 kr.

  Mia savner sin søster Alma. Især når Liam og Tue er onde ved hende. En dag forfølger de Mia gennem skoven. Hun ville sådan ønske, at Alma kunne komme og redde hende. Og nogle gange går ønsker jo i opfyldelse.

 • af Caroline Ørsum
  277,95 kr.

  Mia savner sin søster Alma. Især når Liam og Tue er onde ved hende. En dag forfølger de Mia gennem skoven. Hun ville sådan ønske, at Alma kunne komme og redde hende. Og nogle gange går ønsker jo i opfyldelse.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.