Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Carsten Kyster

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Carsten Kyster, Trine Hahnemann & Søren Ejlersen
    137,95 - 297,95 kr.

    JORDENS BEDSTE KOGEBOG er bygget op om et 80/20-princip: Der er skruet gevaldigt op for det grønne og ned for kødet. Valgt at fokusere mest på lokale råvarer og mindre udenlandsk. Det er bæredygtigt og godt for Jorden. I opskrifterne er 80 % af den samlede energi i måltidet vegetabilsk i form af frugt, grønt, korn, bælgfrugter og krydderurter. 20 % får du fra de animalske fødekilder som mejerivarer, kød, fjerkræ og fisk. Aarstiderne udbreder med denne bog også PLANETAR-konceptet, der handler om at spise og leve på en måde, så vi passer på vores planet. Fokus er på mad, der er velsmagende, nemt at lave og som ikke belaster klimaet med megen transport eller emballage.

  • af Carsten Berthelsen & Carsten Kyster
    93,95 kr.

    Kyster og Berthelsen er et rigtig godt makkerpar. Politikens læsere kender Kyster for hans opskrifter i avisen, og Berthelsen vil mange ølenthusiaster have mødt enten til foredrag om øl eller på en af hans mange ølrejser. Når Hr. Bertherlsen holder foredrag, bliver han tit spurgt om maden til øllet, og nu har han allieret sig med Kyster. Kyster har i mange år lavet mad inspireret af det asiatiske køkken, men her er det god, solid husmandskost, tæt på salat forbudt. Og så er der lagt op til, at man(d) går i køkkenet, lukker døren, åbner en øl og ellers hygger sig med at lave god mad. Det er lige til et tv-program.Her er både opskrifter med øl og forslag til øl, du kan drikke til maden. Det bliver bogen med de gode opskrifter på ølpølser og en herrefrokost med hjemmelavet rullepølse og rugbrød, bagt med maltøl, serveret med fedt og sky, hvortil Hr. Berthelsen anbefaler mørkt øl, en undergæret Jacobsen Orginal Dark lager eller en overgæret Westmalle Dubbel. Bogen er inddelt i årstider - og for øllet er det nemt at huske - lys øl til lyse tider og mørk øl til mørke tider.

  • af Carsten Kyster & Niels Stærup
    93,95 kr.

    Det bliver mere og mere populært at lave sine egne kryddersnapse, og denne bog er inddelt efter, hvor lang tid der går fra man har samlet sine råvarer til man har en færdig snaps. Det er både de hurtige, der har en trækketid på mellem 1 uge - 2 måneder, og dem der kræver lidt mere tålmodighed og planlægning på 2 måneder til 6 måneder - og så er der de snapse, der er virkelig værd at vente på, og som skal trække over 6 måneder. Og hvis man gerne vil lave en rigtig god snapsemiddag er der gode, gedigne opskrifter til både et rigtig, ordentlig frokostbord og til en god, fyldig kødret og desserter, som egner sig fremragende til kryddersnapse lavet på bær og nødder. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.