Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Charlotte Pardi

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jakob Martin Strid, Astrid Lindgren, Gunilla Bergström, mfl.
  186,95 kr.

  Bogen er en guldgrube af de bedste børnebogsklassikere, som aldrig har været sat sammen før - lige fra Jakob Martin Strids Mimbo Jimbo har det sjovt, Astrid Lindgrens Jeg vil ikke i seng, Gunilla Bergströms Godnat, Alfons Åberg og børnesange fra De små synger til historier om både Selma, Cirkeline, De tre Bukke Bruse og så et meget, meget farligt monster.ALLE TIDERS BØGER vi læser til godnat er en stor, flot gavebog med forord af Anne Glad. Bogen er oplagt til danske børnefamilier både nu og mange år frem.

 • af Alberte Winding, Kirsten Sonne Harild, Trine Bundsgaard, mfl.
  151,95 kr.

  Ælle Bælle Børnehave er en fantastisk bog skrevet af den talentfulde forfatter Alberte Winding. Denne bog, udgivet i 2021, tager læserne med på en magisk rejse til en børnehave fuld af sjov og leg. Genren for denne bog er børnelitteratur, og den er perfekt til små børn, der er klar til at udforske verden omkring dem. Bogen er fyldt med farverige illustrationer og sjove historier, der vil holde dit barn underholdt i timevis. Udgivet af Gyldendal, en af de mest anerkendte forlag i Danmark, er denne bog sikker på at blive en favorit i dit hjem. Så hvorfor vente? Tag dit barn med på en uforglemmelig rejse med Ælle Bælle Børnehave i dag.

 • af Glenn Ringtved, Alberte Winding, Kirsten Sonne Harild, mfl.
  151,95 kr.

  Store følelser for de mindste er en tankevækkende bog skrevet af den talentfulde forfatter, Glenn Ringtved. Denne bog, der blev udgivet i 2023, er en dybdegående udforskning af de komplekse følelser, som selv de mindste børn kan opleve. Denne bog er en blanding af pædagogisk indsigt og hjertevarmende fortællinger, der gør den til en uvurderlig ressource for både forældre og børn. Genren er en blanding af børnelitteratur og psykologi, hvilket gør den både underholdende og lærerig. Bogen er udgivet af Gyldendal, en af de mest respekterede forlag i Danmark. Store følelser for de mindste er ikke bare en bog, det er en guide til at forstå og håndtere de store følelser i de smås verden.

 • af Charlotte Pardi & Rebecca Bach Lauritsen
  147,95 kr.

  ''MOR - et brøl, en sang, et suk'' er bogen om mor. Om hvad og hvem mor er, hvad og hvem mor opfattes som, hvad og hvem mor selv oplever at være. Om funktionen mor, rollen mor, ordet mor, om at have en mor og være en mor.Bogen er en visuel beskrivelse af det særlige kærlighedsbånd, der er mellem mor og barn. Bogen er bygget op omkring en række udsagn om mor og hvert udsagn er illustreret af Charlotte Pardi med udgangspunkt i barnet og et af to hjerter; det ikoniske hjerte og det organiske hjerte, symbolhjertet og det virkelig hjerte. Teksten handler om mor, illustrationerne viser barnet – og på den måde er det en bog, som alle der er eller har en mor kan relatere til.''MOR - et brøl, en sang, et suk" er den tredje bog Rebecca Bach-Lauritsen og Charlotte Pardi skaber sammen – og den første primært henvendt til voksne.Om forfatteren:Rebecca Bach-Lauritsen (f. 1976) Prisbelønnet forfatter og radiovært, særligt anerkendt for sit klare, poetiske sprog og sin solidaritet med barnet. Uddannet fra Forfatterskolen for børnelitteratur. Debuterede i 2011 med ''Veronika lyder som harmonika'', der vandt Skriverprisen. I 2020 nomineret til Nordisk Råds børne- og ungdomslitteraturpris. Hendes bøger er solgt til udgivelse i Kina, Norge, Korea og Frankrig. Hun står også bag den prisvindende lydfortælling ''Rystelsen'' (DR P1, 2016), Prix Europa-nominerede ''Williams død'' (DR P1, 2019) og senest ''Hvert år i oktober'' (DR P2, 2021).Om illustratoren:Charlotte Pardi (f. 1971) Prisbelønnet illustrator der med sin skitseagtig streg og klare farver tegner store følelser ind i små børn og får det svære til at se enkelt ud. Uddannet fra Designskolen i Kolding og udover at have modtaget både danske og internationale priser, har hun flere gange været nomineret til Kulturministeriets Illustratorpris og været dansk kandidat til "Astrid Lindgrens Memorial Award" og "HCA Award".

 • af Marianne Iben Hansen & Charlotte Pardi
  72,95 - 130,95 kr.

  En dreng og hans far sidder på en bænk og venter. Drengen vil spille iPad, og farens forsøg på at få ham til at løfte blikket og engagere sig i verden kikser igen og igen. Hvad skal man med verden, når man er lige ved at nå level 4?Drengen i træet er en billedfortælling på rim om travlhed, træer, iPads, fugle og grineflip.

 • af Kim Fupz Aakeson, Gunilla Bergström, Anne Sofie Hammer, mfl.
  185,95 kr.

  Papfar, bonusmor, donorbarn, enlig mor eller far, kernefamilie, adopteret barn, forældre af samme køn, skilsmissebarn … betegnelserne er mange, når det kommer til familieformer i dag. Min familie – gode historier om mange slags familier er fuld af skønne billedbøger, der kommer vidt omkring ift. alle de forskellige måder, man kan være en familie på.Bogen indeholder:Kom nu, Alfons Åberg af Gunilla BergstrømVitello skal have en papfar af Kim Fupz AakesonÆggedreng af Lars DaneskovMormor & Mormor af Rebecca Bach-LauritsenFar spørger, om du vil tage flødeboller med af Anne Sofie HammerFamilien Bartoldy af Pia ThaulovHokus Pokus, mit navn er Sofus af Sabine LemireUddrag fra Vores fantastisk forskellige familier af Karla Nor Holmbäck

 • af Katrine Marie Guldager, Kim Fupz Aakeson, Ole Lund Kirkegaard, mfl.
  186,95 kr.

  i Jubii – jeg kan læse! kan du netop læse om f.eks. Villads, der skyder en højder. Om Mira, der elsker fredag. Om Frøken Ignora, der eksploderer. Om Rita og Ida, der rimer. Om Vitello, der napper en kat. Og ikke mindst om Lille Virgil, der fanger en rigtig levende drage.Seks herlige, letlæste historier til dig, der lige har lært at læse.Garanti for masser af læseglæde!I kolofonen står der lix-tal på alle bøgerne. Lix-tal er fra 5-17.

 • af Rebecca Bach-Lauritsen
  137,95 - 198,95 kr.

  Frø kigger mod himlen og drømmer om at flyve. Frit ligesom de andre frø. Blomsterfrø kan nemlig flyve. Hundrede kilometer og lande med en faldskærm. Frøs venner hopper, æder, svømmer og kvækker. Men Frø synes, at vand er så vådt. Så Frø vil hellere flyve, og hvor svært kan det egentlig være? Frø kan da altid prøve ... ’’Fri Frø’’ handler om at finde sit eget kvæk og finde ud af, hvad man kan og ikke kan, når man er en følsom frø med flyvedrømme og bare ikke så vild med – vand.Om forfatteren: Rebecca Bach-Lauritsen (f. 1976) er prisbelønnet forfatter og radiovært, uddannet fra Forfatterskolen for børnelitteratur. Debuterede i 2011 og har siden udgivet en række bøger til børn og unge. Senest aktuel med bestselleren MOR – et brøl, en sang, et suk illustreret af Charlotte Pardi. Om illustratoren: Charlotte Pardi (f. 1971) er prisbelønnet illustrator, uddannet fra Designskolen i Kolding. Hun har illustreret mere end 80 bøger – og dette er den fjerde bog, hun laver i samarbejde med Rebecca Bach-Lauritsen.

 • af Glenn Ringtved & Charlotte Pardi
  287,95 kr.

  Min mor døde i julen.Hun snakkede om de fodspor, man sætter i livet.Der er fodspor overalt ... En pige mindes sin døde mor ved at fortælle om de spor, hun efterlod sig - året rundt. En stille, poetisk og meget smuk bog om at forholde sig til en, man har mistet.Pressen skriver:"Varmen, hjertevarmen vælter ud af denne lille, fine bog [...] Det er så fint og følsomt i tekst og tegning, for det er to mestre, der her er gået sammen [...] Det er så enkelt, så smukt, så fremragende udført"- Børn & Bøger"En nænsom lille humørspreder ... født som klassiker"- 5 hjerter i Politiken"Glenn Ringtved og Charlotte Pardis Her gik Victoria er en billedbog, der adresserer døden på en direkte og alligevel ganske nænsom og poetisk måde. [...] en fuldstændig sekulær skildring af døden, som alligevel aldrig hensætter barnelæseren i håbløshed."- Weekendavisen

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.