Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ditte Kolbæk

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Seks praktiske tilgange
    af Ditte Kolbæk
    262,95 kr.

    Forandringer i organisationer er uundgåelige, og de har som konsekvens, at det vi plejer at gøre, ikke altid dur mere vi må lære at gøre tingene på nye måder. Når vi løser de problemer og udfordringer, som opstår, lærer vi, men som regel sker denne læring ikke særlig bevidst, og som regel bliver den heller ikke en del af det fælles tankegods i organisationen. Forandring og læring i organisationer giver læseren seks praktiske tilgange til at sætte vidensdeling, læring, forandring og innovation i gang. På forskellige måder kan organisationen lære af sine erfaringer og forbedre sine konkurrencefordele gennem innovation og kontinuerlig produkt-, proces- og medarbejderudvikling. Det medfører også, at deltagerne deler viden og lærer, så de bliver endnu dygtigere, og at de styrker deres indbyrdes relationer. Forandring og læring i organisationer - 6 praktiske tilgange tager udgangspunkt i, at læring er en del af hverdagen og ikke en kursusaktivitet. Alle kan deltage i de beskrevne læreprocesser, der er baserede på ligeværdige dialoger mellem deltagerne. De fleste af de praktiske tilgange kan desuden både gennemføres on spot og online. Forandring og læring i organisationer - 6 praktiske tilgange er en bog til praktikere, som varetager funktioner som HR-konsulenter, knowledge managers, innovationskonsulenter eller andre, som varetager funktioner, der arbejder med organisatorisk læring. Bogen er også en lærebog, som kan bruges til undervisning og efteruddannelse inden for organisation og ledelse.

  • - 6 praktiske tilgange
    af Ditte Kolbæk
    285,95 kr.

    Forandringer i organisationer er uundgåelige, og de har som konsekvens, at det vi plejer at gøre, ikke altid dur mere vi må lære at gøre tingene på nye måder. Når vi løser de problemer og udfordringer, som opstår, lærer vi, men som regel sker denne læring ikke særlig bevidst, og som regel bliver den heller ikke en del af det fælles tankegods i organisationen. Forandring og læring i organisationer giver læseren seks praktiske tilgange til at sætte vidensdeling, læring, forandring og innovation i gang. På forskellige måder kan organisationen lære af sine erfaringer og forbedre sine konkurrencefordele gennem innovation og kontinuerlig produkt-, proces- og medarbejderudvikling. Det medfører også, at deltagerne deler viden og lærer, så de bliver endnu dygtigere, og at de styrker deres indbyrdes relationer.Forandring og læring i organisationer - 6 praktiske tilgange tager udgangspunkt i, at læring er en del af hverdagen og ikke en kursusaktivitet. Alle kan deltage i de beskrevne læreprocesser, der er baserede på ligeværdige dialoger mellem deltagerne. De fleste af de praktiske tilgange kan desuden både gennemføres on spot og online.Forandring og læring i organisationer - 6 praktiske tilgange er en bog til praktikere, som varetager funktioner som HR-konsulenter, knowledge managers, innovationskonsulenter eller andre, som varetager funktioner, der arbejder med organisatorisk læring. Bogen er også en lærebog, som kan bruges til undervisning og efteruddannelse inden for organisation og ledelse.

  • af Ditte Kolbæk
    287,95 kr.

    Mod og mandshjerte er den utrolige fortælling om en ukendt mand, C.H. Jørgensen, der kom til at betyde alverden for tusindvis af mennesker. Bogen er baseret på C.H. Jørgensens dagbøger, rapporter og fotografier foruden Rigsarkivets righoldige materiale, som viser, at C.H. Jørgensens liv var præget af hans store kærlig til sin familie og til Danmark.Samtiden prægede ham, og han prægede sin samtid.I 1909-10 tog han med som kartograf på Alabamaekspeditionen til Nordøstgrønland og fik forfrysninger i både hænder og fødder. I månedsvis gik han rundt med benpiberne stikkende ud af fire tæer. Som om det ikke var nok, blev ekspeditionens skib skruet ned af isen. Skibbrud betød overhængende livsfare. Hvor skulle de bo? Hvor kunne de finde varme og ly for snestormene? Hvor skulle de få mad fra? Hvordan kunne de komme hjem? Der fandtes hverken post eller telegraf for slet ikke at tale om satellittelefoner eller e-mails. Deres eneste mulighed var at lægge besked i varder og håbe på, at nogen kom forbi og fandt den. Fem ekspeditionsdeltagere blev reddet i 1910, Ejnar Mikkelsen og Iver Iversen måtte vente med at blive undsat til 1912.Vel hjemme igen kastede han sine kræfter ind i arbejdet med at hjælpe andre, som var i knibe. Ved afslutningen af første verdenskrig blev han chef for Krigsfangekontoret, der hjalp over 7000 sønderjyske krigsfanger hjem fra alverdens lande, og han var med til at etablere krigsinvalideskolen i Sønderborg – ergoterapiens vugge i Danmark. Han blev chef for Danmarks første fredsbevarende styrke i 1920, og han var med til at indføre civil uddannelse af hærens rekrutter. Senere blev han den første kontorchef i Landsforeningen for Kræftens Bekæmpelse.Selvom han var en handlekraftig mand, forhindrede samtidens normer og regler ham i at gifte sig med sin elskede Dagny. Bogen følger dem gennem 54 år.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.