Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Eva Rymann

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Ole G. Mouritsen, Morten Christensen, Louise Beck Brønnum, mfl.
    736,95 kr.

    Det har til alle tider været kokkens ambition og udfordring at lave mad, der stimulerer sanserne og vækker appetitten. Derfor er det et smagshåndværk, vi hver dag praktiserer, når vi laver mad. Smagshåndværket er summen af viden, håndelag, tradition og nytænkning i den professionelle gastronomi og i vores fælles madkultur.Gastrofysik er videnskaben bag smagen. Et nyere vidensfelt om madens fysiske og kemiske processer, som giver os forklaringer på, hvad der sker under tilberedningen.I dag står vores madvaner over for store forandringer frem mod et mere grønt og planterigt køkken. Her har kokke og andre madprofessionelle en unik mulighed for at gå forrest og vise vej i den grønne omstilling. Med indsigt i gastrofysikken kan kokken skærpe sit smagshåndværk og finde nye svar på, hvad vi skal spise i fremtiden med smag, bæredygtighed og nydelse i behold.Gennem praktiske øvelser og opskrifter samt videnskabelige forklaringer og illustrationer af gastrofysiske processer giver denne bog en dybdegående forståelse af de mange muligheder, vi har for at fremme madens smag. Det gælder såvel de præcise, klassiske tilberedninger som helt nye, innovative retter.Med viden fra gastrofysikken og skarphed i smagshåndværket kan vi slippe kreativiteten løs såvel i daglige måltider som i udviklingen af en bæredygtig madkultur.Gastrofysik og smagshåndværk er til alle madlavende og spisende mennesker og i særdeleshed til elever og faglærere på de fødevarefaglige erhvervsuddannelser. Alle kan få glæde, indsigt og inspiration fra bogen, hvad enten man arbejder med gastronomi professionelt eller laver mad i sit hjemmekøkken.Anmeldelse:... et fremragende supplement til gastronombogen, som giver forståelse for processer og teknikker bag gastrofysikken i køkkenet. ... Bogen giver en kæmpe indsigt i, hvad der sker ... Bogen burde være obligatorisk læsning for alle gastronomelever, og stå i ethvert køkken som opslagsværk.Af Thomas Riis, præsident for Kokkeforeningen Danmark

  • af Mikael Schneider & Eva Rymann
    73,95 kr.

    Vi forældre er tilbøjelige til at mene, at vores børns smag står i vejen for det, som vi gerne vil have dem til at spise. Men vi kan også betragte børns smag som en ressource. Børn som voksne har en helt unik evne til at smage. Smagen har medvirket til at udvikle os til det klogeste dyr på kloden og giver os mulighed for at opleve et af menneskedyrets højeste ønsker: nydelse. Formålet med bogen er at hjælpe forældre til at forstå deres børns smag og valg og fravalg af mad. Forfatterne beskriver, hvordan vi mennesker, og især børn, smager, fordi smag i relation til sundhed, kræsenhed, måltider og livet som sådan fylder enormt meget i vores og børnenes hverdag.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.