Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Fredrik Backman

Den svenske forfatter, Fredrik Backman, blev født i Stockholm i 1981. Han er kendt for sin humoristiske og underfundige skrivestil, som blandt andet kommer til udtryk i debutromanen ”En mand der hedder Ove” fra 2012. Efter at have flakket lidt rundt imellem diverse universitetsuddannelser og jobs, begyndte Fredrik Backman at skrive kronikker for gratisavisen Extra. Senere hen fik han job på diverse magasiner og begyndte at stifte bekendtskab med blogkulturen. Blogkulturen har betydet meget for Fredrik Backmans forfatterskab. Blandt andet var det på hans blog at hovedkarakteren i debutromanen ”En mand der hedder Ove” blev til. Fredrik Backmans blog på det svenske mandeblad Cafés webudgave, er en af de mest læste blogge i Sverige. Hans skrivestil på bloggen er meget identisk med skrivestilen i hans bøger. Han har et talent for at vise absurditeten i vores hverdag, hvilket gør ham til en populær forfatter blandt mange læsere, der ønsker at få et godt grin, samt noget at tænke over. Fredrik Backmans bog ”En mand der hedder Ove” har solgt over en halv million eksemplarer. Den handler om regelrytteren Ove, en gammel og gnaven mand, der er klar til at gøre en ende på sig selv, da de nye naboer flytter ind og ændre alt. Bogen blev filmatiseret i 2015 og havde dansk premiere i 2016. Den høstede fine anmeldelser i mange medier og blev set af utrolig mange danskere. Fredrik Backmans sidste bog ”Min mormor hilser og siger undskyld” udkom på dansk i 2015 – også den er blevet taget godt imod og pryder bogreolen i mange hjem.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Fredrik Backman
  70,95 - 129,95 kr.

  Ove er 59 år. Han kører Saab. Folk kalder ham “bitter” og “en nabos værste mareridt”. Men Ove er for helvede ikke bitter, bare fordi han ikke smiler fra morgen til aften! Der er heller ikke meget at grine af, når Ove hver morgen står tidligt op og går en inspektionsrunde i kvarteret. Flytter cykler, rusker i låste døre og kvalitetstjekker naboernes affaldssortering i skralderummet.Men under huden på den rigide regelrytter findes en historie og en sorg. Og den novemberdag, hvor temperamentsfulde persiske Parvaneh og hendes lange, milde mand baglæns parallelparkerer oven i Oves postkasse, bliver begyndelsen på en morsom og rørende fortælling. Om værdien af kvalitetsværktøj og uventet venskab, om selvmordsforsøg og gammel kærlighed, herreløse katte og kunsten at bakke med en anhænger. Og som kommer til at forandre en mand og en boligforening fra grunden.Fredrik Backmans debutroman om den sure ældre mand i nabohuset er en charmerende, skæv og underholdende fortælling, der skaber sit helt eget univers, og samtidig kniber en sandhed eller to om vores tid og tilværelse ud imellem morsomhederne.

 • af Fredrik Backman
  118,95 - 131,95 kr.

  Ting, min søn skal vide om verden er en fars forsøg på at forberede sin søn på den verden, der venter derude. En lille bog med fabelagtig udenomssnak og rørende råd om hverdagens ulidelighed og livets højdepunkter. Om IKEA, mand(l)ighed, bilnøgler, fodbold, mødre, kvinder, kærester og plastikgiraffer. Og mest af alt om at forsøge at være en god far! Fredrik Backman tegner med stor komisk træfsikkerhed denne generations forældre med alle deres svagheder og styrker. Med hudløs ærlighed og ubetinget kærlighed går Backmans skriv til sin søn direkte i hjertekulen, hvad enten du er barn, forælder eller bedsteforælder.

 • af Fredrik Backman
  70,95 - 129,95 kr.

  Elsa er syv år gammel og ikke helt almindelig. Hun er ret klog og har kun én ven. Det er mormor på syvoghalvfjerds, som har været kirurg og et geni engang. Nu er hun Elsas superhelt og nabo, der skyder med paintballgevær efter ubudne gæster og kører bil uden kørekort. Folk siger, at mormor er tosset. Men mormor kan fortælle historier om kongeriget Miamas, hvor alting er anderledes end i hverdagen. Indtil den dag mormor bliver syg og sender Elsa ud på et sidste lokalt eventyr for at sige undskyld til ejendommens beboere – en flok af militante boliglejere, fanatiske kaffedrikkere, emsige damer og drukkenbolte. Med enestående komisk træfsikkerhed og bankende hjerte fortæller Fredrik Backman en historie om at miste en, man elsker, og om bid for bid at komme under huden på dem, man bor dør om dør med, og dem, man elsker allermest.

 • af Fredrik Backman
  70,95 - 129,95 kr.

  ”Et lille mirakel. En gribende og rørende fortælling om tiden, der en dag rinder ud for os alle.” Blekinge Läns Tidning Farfar og Noah sidder på en bænk ved et lille torv og snakker. Farfar og Noah kan tale om alt. Om livets spørgsmål, stort og småt, matematik, hyacinter og om at vokse op. Farfar fortæller Noah om dengang, han blev forelsket i farmor, og hvordan det var at miste hende mange år senere. For kort tid siden. Han kan stadig se hende lyslevende for sig. Men noget er anderledes, end det plejer. For mens farfars erindringer bliver mere og mere fjerne, rykker det øjeblik, hvor hukommelsen glemmer, tættere på, og det, der sker her og nu på bænken, bliver vigtigere. “Tusind og nok et tusind og flere følelser. En uforglemmelig fortælling om, hvordan det er at glemme, at man har glemt.” Sydsvenskan ”En fortælling, som bør nydes og genlæses, om en dreng, hans far og farfar, der prøver at sige farvel.” San Francisco Chronicle, US

 • af Fredrik Backman
  124,95 - 167,95 kr.

  Peter er flyttet hjem for at støtte sin lokale ishockeyklub efter at have lykkedes med en karriere som professionel ishockeyspiller. Mira står over for valget mellem en advokatkarriere og et stille og roligt liv som hustru og mor. De bor i samme by. Bjørneby. Bjørneby er første roman ud af to om en lille by med store drømme. Det er en fortælling om femtenårige pigers ubrydelige venskaber og syttenårige drenge, der spiller ishockey med byens stolthed på skuldrene. Om sport, lidenskab, familiens bånd og holdånd, men også om hvor let et helt samfund kan vende det blinde øje til, når katastrofen slår ned, og hvor langt vi er villige til at gå for vores børn i kærlighedens navn. Bjørneby er den første roman ud af to om en lille by med store drømme. "Et totalt knockout. Fra halvvejs i bogen og frem til sidste side læste jeg med tårer i øjnene. Jeg på skift grinte, blev ramt og berørt, frustreret og vred. Det er fortalt så overbevisende." - Bloggen Just här - just nu Bind 2 udkommer oktober 2018.

 • af Fredrik Backman
  109,95 - 167,95 kr.

  Årets mest uregerlige roman er skrevet af forfatteren til En mand der hedder Ove. Folk med angst er en roman om et gidseldrama, der stikker af og når uden for rækkevidde af al sund fornuft. Gidseltagningen finder sted under et åbent hus-arrangement, hvor en mislykket bankrøver låser sig inde sammen med en overentusiastisk ejendomsmægler, to bitre IKEA-afhængige, en gravid, en selvmorderisk multimillionær og en irriterende kanin. Det ender med, at gidseltageren giver op og sætter alle fri, men da politiet stormer lejligheden, er den … tom. Alle vidnerne fortæller efterfølgende deres version af begivenhederne i en række af usammenhængende vidneforklaringer, der rejser mange spørgsmål, og en klassisk kriminalgåde tager form: Hvordan lykkedes det den mislykkede bankrøver at undslippe fra lejligheden? Hvorfor er alle så vrede? Og: Hvad er der GALT med folk nu til dags?

 • af Fredrik Backman
  70,95 - 129,95 kr.

  En magisk julefortælling om, hvad vores tid er værd Det er natten før juleaften, og en mand gør status. Han har gjort karriere, er blevet rig og succesfuld, men har givet afkald på sin familie. Nu er han ramt af kræft og kan se, at han har begrænset tid tilbage at leve i. På hospitalet har han fået en mulighed for at gøre noget bemærkelsesværdigt for et andet menneske. Men før han gennemfører sit livs handel, må han overveje, hvad hans eget liv egentlig har været værd. Med humor og medfølelse minder Fredrik Backman os om, at livet er en flygtig gave, og at vores aftryk i verden afhænger af, hvordan vi deler den gave med dem, vi elsker.

 • af Fredrik Backman
  70,95 - 129,95 kr.

  Britt-Marie er 63 år og fra storbyen. Hun er gift med Kent, som er entreprenør, umådelig succesrig og gør gode forretninger med Tyskland – specielt om aftenen. Hun er ikke passiv-aggressiv. Men fedtede fingre og beskidte bestikskuffer kan få hende til at skrige indvendigt. Og hun har lyst til at skrige, da hun efter fyrre års ægteskab og et besøg hos Arbejdsformidlingen ender i Udkantssverige og den lille flække Borg. Borg har lidt store tab under den finansielle krise. Forretningerne er lukket en efter en, nu er der kun Til Salg-skilte og et svedigt pizzeria tilbage. Og fodbold. Da Britt-Marie kommer til Borg, er fodbold det eneste vigtige, byens tilbageblevne børn og voksne brænder for. Og er der noget, Britt-Marie ikke bryder sig om, er det fodbold! Men hun må give Borg en chance. Fredrik Backmans roman er et portræt af en lille by, som er let at overse. En roman om kærlighed, bikarbonat og nye begyndelser. Om at sparke til bolden, når den ligger der, om værdien af at blive set og om en kvinde, som har ventet hele sit liv på at begynde at leve.

 • af Fredrik Backman
  109,95 - 219,95 kr.

  “I alle hans romaner stråler en sikker evne til at fortælle sandheder om mennesket med ubeskrivelig elegance.” KIRKUS REVIEWS”Når Fredrik Backman tager afsæt i følelserne, får det sentimentale en kraft – der som en hockeypuck går direkte i hjertet.” LANDSKRONA POSTENDet er så nemt bare at hade hinanden, at det er ubegribeligt, vi evner at gøre det modsatte.Bjørneby. I en snedækket skov i det høje nord ligger byen, hvis indbyggere rejser væk med samme hastighed, som arbejdspladserne forsvinder. Dem, der bliver, drømmer om storhed og succes. I en sport, ishockey! Men de husker også, at der er sket noget forfærdeligt på den bekostning.Veninderne Maya og Ana tilbringer sommeren på en afsides ø og forsøger at glemme, det, der er sket. Det lykkes ikke. Rivaliseringen mellem Bjørneby og nabobyen Hed intensiveres, og en af byens unge hockeyspiller går rundt med en hemmelighed. Hvis den bliver afsløret, må beboerne i Bjørneby tage stilling til, hvad de er for en slags mennesker. Hvad Bjørneby egentlig står for.Det siges, at volden kom til byen det år, men det er løgn. Den var der allerede.Os mod jer er den anden roman i portrættet af en lille by med store drømme. En fortælling om dræbende menneskelige relationer, loyalitet, venskab og en kærlighed, der overvinder alt. Eller det meste.“Hvad angår svensk eksport, så er Backmans popularitet på niveau med Abba og Stig Larssons.” NEW YORK TIMES

 • af Fredrik Backman
  106,95 kr.

 • af Fredrik Backman
  124,95 kr.

  Medrivende og voldsom afslutning på trilogien om Bjørneby.Dette er en lille historie om de store spørgsmål: Hvad er en familie? Hvad er en ishockeyklub? Hvad er et samfund? Og hvad er vi villige til at ofre for at beskytte dem? Der er gået to år siden alt det, som ingen har lyst til at tænke på, skete. Alle har prøvet at komme videre, men der er noget ved dette sted, som gør det umuligt. Denne gang starter det med en storm, men ender med et opgør. Nogen, som har været væk længe, er på vej hjem. Nogen bliver begravet. Nogen forelsker sig, nogen drømmer om NHL, og nogen drømmer om hævn. Nogen sover ryg mod ryg med deres bedste ven, nogen forsøger at redde deres ægteskab, og nogen forsøger at redde deres børn. Nogen hader, nogen slås, nogen tager et skydevåben og går ned moden ishockeyhal. Det er ikke alt, hvad byen har kæmpet for, der kommer til at overleve, det er ikke alle, som er elsket, der kommer til at blive gamle. Så hvad er en familie? En ishockeyklub? Et samfund? Det er summen af vores valg. Hvad er vi villige til at ofre for at beskytte dem? Alt. Simpelthen alt.

 • - The life-affirming bestseller that will brighten your day
  af Fredrik Backman
  98,95 - 134,95 kr.

  Perfect for fans of Gail Honeyman's Eleanor Oliphant is Completely Fine; Ruth Hogan's The Keeper of Lost Things and Graeme Simsion's The Rosie Project, A Man Called Ove is one of the best-loved and most life-affirming novels of the decade. This multi-million-copy phenomenon is a funny, moving, uplifting tale of love and community that will leave you with a spring in your step. 'Warm, funny, and almost unbearably moving' Daily Mail 'Rescued all those men who constantly mean to read novels but never get round to it' Spectator Books of the Year At first sight, Ove is almost certainly the grumpiest man you will ever meet. He thinks himself surrounded by idiots - neighbours who can't reverse a trailer properly, joggers, shop assistants who talk in code, and the perpetrators of the vicious coup d'etat that ousted him as Chairman of the Residents' Association. He will persist in making his daily inspection rounds of the local streets. But isn't it rare, these days, to find such old-fashioned clarity of belief and deed? Such unswerving conviction about what the world should be, and a lifelong dedication to making it just so? In the end, you will see, there is something about Ove that is quite irresistible . . .

 • af Fredrik Backman
  131,95 kr.

  Ting, min søn skal vide om verden er en fars forsøg på at forberede sin søn på den verden, der venter derude. En lille bog med fabelagtig udenomssnak og rørende råd om hverdagens ulidelighed og livets højdepunkter. Om IKEA, mand(l)ighed, bilnøgler, fodbold, mødre, kvinder, kærester og plastikgiraffer. Og mest af alt om at forsøge at være en god far! Fredrik Backman tegner med stor komisk træfsikkerhed denne generations forældre med alle deres svagheder og styrker. Med hudløs ærlighed og ubetinget kærlighed går Backmans skriv til sin søn direkte i hjertekulen, hvad enten du er barn, forælder eller bedsteforælder.

 • - From The New York Times Bestselling Author of A Man Called Ove
  af Fredrik Backman
  106,95 kr.

 • af Fredrik Backman
  108,95 kr.

 • - From The New York Times Bestselling Author of A Man Called Ove and Beartown
  af Fredrik Backman
  128,95 kr.

 • af Fredrik Backman
  98,95 kr.

  The number 1 European bestseller by the author of New York Times bestseller and international phenomenon A Man Called Ove, Britt-Marie was Here is a funny, poignant and uplifting tale of love, community, and second chances.For as long as anyone can remember, Britt-Marie has been an acquired taste. It's not that she's judgemental, or fussy, or difficult - she just expects things to be done in a certain way. A cutlery drawer should be arranged in the right order, for example (forks, knives, then spoons). We're not animals, are we? But behind the passive-aggressive, socially awkward, absurdly pedantic busybody is a woman who has more imagination, bigger dreams and a warmer heart than anyone around her realizes.So when Britt-Marie finds herself unemployed, separated from her husband of 20 years, left to fend for herself in the miserable provincial backwater that is Borg - of which the kindest thing one can say is that it has a road going through it - and somehow tasked with running the local football team, she is a little unprepared. But she will learn that life may have more to offer her that she's ever realised, and love might be found in the most unexpected of places.

 • af Fredrik Backman
  98,95 kr.

  A must-read for fans of Rachel Joyce's The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry and Maria Semple's Where'd You Go, BernadetteHeartbreaking and hilarious in equal measure, by the author of the New York Times bestselling phenomenon A Man Called Ove will charm and delight anyone who has ever had a grandmother. Everyone remembers the smell of their grandmother's house. Everyone remembers the stories their grandmother told them.But does everyone remember their grandmother flirting with policemen? Driving illegally?Breaking into a zoo in the middle of the night? Firing a paintball gun from a balcony in her dressing gown?Seven-year-old Elsa does.Some might call Elsa's granny 'eccentric', or even 'crazy'. Elsa calls her a superhero. And granny's stories, of knights and princesses and dragons and castles, are her superpower. Because, as Elsa is starting to learn, heroes and villains don't always exist in imaginary kingdoms; they could live just down the hallway.As Christmas draws near, even the best superhero grandmothers may have one or two things they'd like to apologise for. And, in the process, Elsa can have some breath-taking adventures of her own . . .

 • - A Novel
  af Fredrik Backman
  148,95 kr.

  Now an HBO Original Series "You'll love this engrossing novel." ?People Named a Best Book of the Year by LibraryReads, BookBrowse, and Goodreads From the #1 New York Times bestselling author of Anxious People, a dazzling and profound novel about a small town with a big dream?and the price required to make it come true.By the lake in Beartown is an old ice rink, and in that ice rink Kevin, Amat, Benji, and the rest of the town's junior ice hockey team are about to compete in the national semi-finals?and they actually have a shot at winning. All the hopes and dreams of this place now rest on the shoulders of a handful of teenage boys. Under that heavy burden, the match becomes the catalyst for a violent act that will leave a young girl traumatized and a town in turmoil. Accusations are made and, like ripples on a pond, they travel through all of Beartown. This is a story about a town and a game, but even more about loyalty, commitment, and the responsibilities of friendship; the people we disappoint even though we love them; and the decisions we make every day that come to define us. In this story of a small forest town, Fredrik Backman has found the entire world.

 • af Fredrik Backman
  98,95 kr.

  The tender and moving novella from the author of A Man Called Ove and Anxious People'I read this beautifully imagined and moving novella in one sitting, utterly wowed, wanting to share it with everyone I know' Lisa Genova, New York Times bestselling author of Still Alice_________Grandpa and Noah are sitting on a bench in a square that keeps getting smaller every day.As they wait together on the bench, they tell jokes and discuss their shared love of mathematics. Grandpa recalls what it was like to fall in love with his wife, what it was like to lose her. She's as real to him now as the first day he met her, but he dreads the day when he won't remember her.Sometimes Grandpa sits on the bench next to Ted, Noah's father - Ted who never liked maths, prefers writing and playing guitar, and has waited his entire life for his father to have time for him, to accept him. But in their love of Noah, they have found a common bond.Grandpa, Ted and Noah all meet here, in this peculiar space that is growing dimmer and more confusing all the time.And here is where they will learn to say goodbye, the scent of hyacinths in the air, nothing to fear._________ 'Winsome, bittersweet . . . Wise and heartbreaking, Backman's slim novella celebrates the joy of connecting even in the midst of letting go' People Magazine

 • af Fredrik Backman
  148,95 - 198,95 kr.

 • af Fredrik Backman
  167,95 kr.

  Dette er en lille historie om de store spørgsmål: Hvad er en familie? Hvad er en ishockeyklub? Hvad er et samfund? Og hvad er vi villige til at ofre for a tbeskytte dem?Der er gået to år siden alt det, som ingen har lyst til at tænke på, skete. Alle har prøvet at komme videre, men der er noget ved dette sted, som gør det umuligt. Denne gang starter det med en storm, men ender med et opgør. Nogen, som har været væk længe, er på vej hjem. Nogen bliver begravet. Nogen forelsker sig, nogen drømmer om NHL, og nogen drømmer om hævn. Nogen sover ryg mod ryg med deres bedste ven, nogen forsøger at redde deres ægteskab, og nogen forsøger at redde deres børn. Nogen hader, nogen slås, nogen tager et skydevåben og går ned moden ishockeyhal. Det er ikke alt, hvad byen har kæmpet for, der kommer til at overleve, det er ikke alle, som er elsket, der kommer til at blive gamle.Så hvad er en familie? En ishockeyklub? Et samfund? Det er summen af vores valg. Hvad er vi villige til at ofre for at beskytte dem? Alt. Simpelthen alt.

 • af Fredrik Backman
  129,95 kr.

  Hvad er en familie? Hvad er en ishockeyklub? Hvad er et samfund? Og hvad er vi villige til at ofre for at beskytte dem? Der er gået to år siden alt det, som ingen har lyst til at tænke på, skete. Alle har prøvet at komme videre, men der er noget ved denne del af skoven, som gør det umuligt. Denne gang starter det med en storm, men ender med ild. Nogen, som har været væk længe, er på vej hjem. Nogen bliver begravet. Nogen forelsker sig, nogen drømmer om NHL, og nogen drømmer om hævn. Nogen sover ryg mod ryg med deres bedste ven, nogen forsøger at redde deres ægteskab, og nogen forsøger at redde deres børn. Nogen hader, nogen slås, nogen tager et skydevåben og går ned mod en ishockeyhal. Det er ikke alt, hvad byen har kæmpet for, der kommer til at overleve, det er ikke alle, som er elsket, der kommer til at blive gamle. Så hvad er en familie? En ishockeyklub? Et samfund? Det er summen af vores valg. Hvad er vi villige til at ofre for at beskytte dem? Alt. Simpelthen alt. Vinderne er tredje fritstående bog i den elskede Bjørnebytrilogi.

 • af Fredrik Backman
  188,95 kr.

  Fredrik Backman, el autor bestseller de Gente ansiosa, nos trae una novela emocionante, tierna y graciosa que celebra la importancia de la comunidad y de las conexiones entre las personas en un mundo que a veces intenta alejarnos los unos de los otros.Tras dejar a su esposo infiel, Britt-Marie encuentra trabajo como encargada en el casi clausurado centro cívico de Borg, un abandonado y ruinoso pueblo del que lo único bueno que puede decirse es que tiene una carretera. Esta quisquillosa mujer se verá envuelta en la vida de sus nuevos vecinos, un grupo de malhechores, borrachos y holgazanes que le demostrarán que la vida va más allá de tener un cajón de los cubiertos ordenado.Pero su reto más grande aún está por venir: se enfrentará a la imposible tarea de entrenar al equipo de fútbol juvenil del pueblo para alzarse con la copa que se jugará en pocos días. ¿Podrá Britt-Marie encontrar por fin su lugar en el mundo en este pueblo de inadaptados?FREDRIK BACKMAN es autor de nueve libros, entre ellos el bestseller internacional Un hombre llamado Ove, cuya versión cinematográfica fue candidata a dos Óscar. Sus obras se han traducido a cuarenta y seis idiomas. Backman vive en Estocolmo con su esposa y sus dos hijos.

 • - Cosas que mi hijo necesita saber sobre el mundo
  af Fredrik Backman
  177,95 kr.

 • af Fredrik Backman
  108,95 kr.

 • af Fredrik Backman
  305,95 - 437,95 kr.

 • af Fredrik Backman
  113,95 kr.

  The international phenomenon, now in paperback. Quirky and bittersweet, heartbreaking yet outrageously funny, A Man Called Ove is a life-affirming fable for our times.

 • - A Novella
  af Fredrik Backman
  198,95 kr.

  A little book with a big heart! I read this beautifully imagined and moving novella in one sitting, utterly wowed, wanting to share it with everyone I know. Lisa Genova, bestselling author of Still AliceFrom the New York Times bestselling author of A Man Called Ove, My Grandmother Asked Me to Tell You Shes Sorry, and Britt-Marie Was Here comes an exquisitely moving portrait of an elderly mans struggle to hold on to his most precious memories, and his familys efforts to care for him even as they must find a way to let go. With all the same charm of his bestselling full-length novels, here Fredrik Backman once again reveals his unrivaled understanding of human nature and deep compassion for people in difficult circumstances. This is a tiny gem with a message youll treasure for a lifetime.

 • af Fredrik Backman
  113,95 kr.

  The hilarious, heart-breaking new novel by the author of the international bestseller A MAN CALLED OVE.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.