Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Fredrik Backman

Den svenske forfatter, Fredrik Backman, blev født i Stockholm i 1981. Han er kendt for sin humoristiske og underfundige skrivestil, som blandt andet kommer til udtryk i debutromanen ”En mand der hedder Ove” fra 2012. Efter at have flakket lidt rundt imellem diverse universitetsuddannelser og jobs, begyndte Fredrik Backman at skrive kronikker for gratisavisen Extra. Senere hen fik han job på diverse magasiner og begyndte at stifte bekendtskab med blogkulturen. Blogkulturen har betydet meget for Fredrik Backmans forfatterskab. Blandt andet var det på hans blog at hovedkarakteren i debutromanen ”En mand der hedder Ove” blev til. Fredrik Backmans blog på det svenske mandeblad Cafés webudgave, er en af de mest læste blogge i Sverige. Hans skrivestil på bloggen er meget identisk med skrivestilen i hans bøger. Han har et talent for at vise absurditeten i vores hverdag, hvilket gør ham til en populær forfatter blandt mange læsere, der ønsker at få et godt grin, samt noget at tænke over. Fredrik Backmans bog ”En mand der hedder Ove” har solgt over en halv million eksemplarer. Den handler om regelrytteren Ove, en gammel og gnaven mand, der er klar til at gøre en ende på sig selv, da de nye naboer flytter ind og ændre alt. Bogen blev filmatiseret i 2015 og havde dansk premiere i 2016. Den høstede fine anmeldelser i mange medier og blev set af utrolig mange danskere. Fredrik Backmans sidste bog ”Min mormor hilser og siger undskyld” udkom på dansk i 2015 – også den er blevet taget godt imod og pryder bogreolen i mange hjem.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Fredrik Backman
  68,94 - 132,95 kr.

  Ove er 59 år. Han kører Saab. Folk kalder ham “bitter” og “en nabos værste mareridt”. Men Ove er for helvede ikke bitter, bare fordi han ikke smiler fra morgen til aften! Der er heller ikke meget at grine af, når Ove hver morgen står tidligt op og går en inspektionsrunde i kvarteret. Flytter cykler, rusker i låste døre og kvalitetstjekker naboernes affaldssortering i skralderummet.Men under huden på den rigide regelrytter findes en historie og en sorg. Og den novemberdag, hvor temperamentsfulde persiske Parvaneh og hendes lange, milde mand baglæns parallelparkerer oven i Oves postkasse, bliver begyndelsen på en morsom og rørende fortælling. Om værdien af kvalitetsværktøj og uventet venskab, om selvmordsforsøg og gammel kærlighed, herreløse katte og kunsten at bakke med en anhænger. Og som kommer til at forandre en mand og en boligforening fra grunden.Fredrik Backmans debutroman om den sure ældre mand i nabohuset er en charmerende, skæv og underholdende fortælling, der skaber sit helt eget univers, og samtidig kniber en sandhed eller to om vores tid og tilværelse ud imellem morsomhederne.

 • af Fredrik Backman
  147,95 kr.

  Ting, min søn skal vide om verden er en fars forsøg på at forberede sin søn på den verden, der venter derude. En lille bog med fabelagtig udenomssnak og rørende råd om hverdagens ulidelighed og livets højdepunkter. Om IKEA, mand(l)ighed, bilnøgler, fodbold, mødre, kvinder, kærester og plastikgiraffer. Og mest af alt om at forsøge at være en god far! Fredrik Backman tegner med stor komisk træfsikkerhed denne generations forældre med alle deres svagheder og styrker. Med hudløs ærlighed og ubetinget kærlighed går Backmans skriv til sin søn direkte i hjertekulen, hvad enten du er barn, forælder eller bedsteforælder.

 • af Fredrik Backman
  122,95 - 147,95 kr.

  Ting, min søn skal vide om verden er en fars forsøg på at forberede sin søn på den verden, der venter derude. En lille bog med fabelagtig udenomssnak og rørende råd om hverdagens ulidelighed og livets højdepunkter. Om IKEA, mand(l)ighed, bilnøgler, fodbold, mødre, kvinder, kærester og plastikgiraffer. Og mest af alt om at forsøge at være en god far! Fredrik Backman tegner med stor komisk træfsikkerhed denne generations forældre med alle deres svagheder og styrker. Med hudløs ærlighed og ubetinget kærlighed går Backmans skriv til sin søn direkte i hjertekulen, hvad enten du er barn, forælder eller bedsteforælder.

 • af Fredrik Backman
  68,94 - 132,95 kr.

  ”Et lille mirakel. En gribende og rørende fortælling om tiden, der en dag rinder ud for os alle.” Blekinge Läns Tidning Farfar og Noah sidder på en bænk ved et lille torv og snakker. Farfar og Noah kan tale om alt. Om livets spørgsmål, stort og småt, matematik, hyacinter og om at vokse op. Farfar fortæller Noah om dengang, han blev forelsket i farmor, og hvordan det var at miste hende mange år senere. For kort tid siden. Han kan stadig se hende lyslevende for sig. Men noget er anderledes, end det plejer. For mens farfars erindringer bliver mere og mere fjerne, rykker det øjeblik, hvor hukommelsen glemmer, tættere på, og det, der sker her og nu på bænken, bliver vigtigere. “Tusind og nok et tusind og flere følelser. En uforglemmelig fortælling om, hvordan det er at glemme, at man har glemt.” Sydsvenskan ”En fortælling, som bør nydes og genlæses, om en dreng, hans far og farfar, der prøver at sige farvel.” San Francisco Chronicle, US

 • af Fredrik Backman
  68,94 - 132,95 kr.

  Elsa er syv år gammel og ikke helt almindelig. Hun er ret klog og har kun én ven. Det er mormor på syvoghalvfjerds, som har været kirurg og et geni engang. Nu er hun Elsas superhelt og nabo, der skyder med paintballgevær efter ubudne gæster og kører bil uden kørekort. Folk siger, at mormor er tosset. Men mormor kan fortælle historier om kongeriget Miamas, hvor alting er anderledes end i hverdagen. Indtil den dag mormor bliver syg og sender Elsa ud på et sidste lokalt eventyr for at sige undskyld til ejendommens beboere – en flok af militante boliglejere, fanatiske kaffedrikkere, emsige damer og drukkenbolte. Med enestående komisk træfsikkerhed og bankende hjerte fortæller Fredrik Backman en historie om at miste en, man elsker, og om bid for bid at komme under huden på dem, man bor dør om dør med, og dem, man elsker allermest.

 • af Fredrik Backman
  123,95 - 167,95 kr.

  Peter er flyttet hjem for at støtte sin lokale ishockeyklub efter at have lykkedes med en karriere som professionel ishockeyspiller. Mira står over for valget mellem en advokatkarriere og et stille og roligt liv som hustru og mor. De bor i samme by. Bjørneby. Bjørneby er første roman ud af to om en lille by med store drømme. Det er en fortælling om femtenårige pigers ubrydelige venskaber og syttenårige drenge, der spiller ishockey med byens stolthed på skuldrene. Om sport, lidenskab, familiens bånd og holdånd, men også om hvor let et helt samfund kan vende det blinde øje til, når katastrofen slår ned, og hvor langt vi er villige til at gå for vores børn i kærlighedens navn. Bjørneby er den første roman ud af to om en lille by med store drømme. "Et totalt knockout. Fra halvvejs i bogen og frem til sidste side læste jeg med tårer i øjnene. Jeg på skift grinte, blev ramt og berørt, frustreret og vred. Det er fortalt så overbevisende." - Bloggen Just här - just nu Bind 2 udkommer oktober 2018.

 • af Fredrik Backman
  127,95 - 167,95 kr.

  Årets mest uregerlige roman er skrevet af forfatteren til En mand der hedder Ove. Folk med angst er en roman om et gidseldrama, der stikker af og når uden for rækkevidde af al sund fornuft. Gidseltagningen finder sted under et åbent hus-arrangement, hvor en mislykket bankrøver låser sig inde sammen med en overentusiastisk ejendomsmægler, to bitre IKEA-afhængige, en gravid, en selvmorderisk multimillionær og en irriterende kanin. Det ender med, at gidseltageren giver op og sætter alle fri, men da politiet stormer lejligheden, er den … tom. Alle vidnerne fortæller efterfølgende deres version af begivenhederne i en række af usammenhængende vidneforklaringer, der rejser mange spørgsmål, og en klassisk kriminalgåde tager form: Hvordan lykkedes det den mislykkede bankrøver at undslippe fra lejligheden? Hvorfor er alle så vrede? Og: Hvad er der GALT med folk nu til dags?

 • af Fredrik Backman
  68,94 - 132,95 kr.

  En magisk julefortælling om, hvad vores tid er værd Det er natten før juleaften, og en mand gør status. Han har gjort karriere, er blevet rig og succesfuld, men har givet afkald på sin familie. Nu er han ramt af kræft og kan se, at han har begrænset tid tilbage at leve i. På hospitalet har han fået en mulighed for at gøre noget bemærkelsesværdigt for et andet menneske. Men før han gennemfører sit livs handel, må han overveje, hvad hans eget liv egentlig har været værd. Med humor og medfølelse minder Fredrik Backman os om, at livet er en flygtig gave, og at vores aftryk i verden afhænger af, hvordan vi deler den gave med dem, vi elsker.

 • af Fredrik Backman
  127,95 - 218,95 kr.

  “I alle hans romaner stråler en sikker evne til at fortælle sandheder om mennesket med ubeskrivelig elegance.” KIRKUS REVIEWS”Når Fredrik Backman tager afsæt i følelserne, får det sentimentale en kraft – der som en hockeypuck går direkte i hjertet.” LANDSKRONA POSTENDet er så nemt bare at hade hinanden, at det er ubegribeligt, vi evner at gøre det modsatte.Bjørneby. I en snedækket skov i det høje nord ligger byen, hvis indbyggere rejser væk med samme hastighed, som arbejdspladserne forsvinder. Dem, der bliver, drømmer om storhed og succes. I en sport, ishockey! Men de husker også, at der er sket noget forfærdeligt på den bekostning.Veninderne Maya og Ana tilbringer sommeren på en afsides ø og forsøger at glemme, det, der er sket. Det lykkes ikke. Rivaliseringen mellem Bjørneby og nabobyen Hed intensiveres, og en af byens unge hockeyspiller går rundt med en hemmelighed. Hvis den bliver afsløret, må beboerne i Bjørneby tage stilling til, hvad de er for en slags mennesker. Hvad Bjørneby egentlig står for.Det siges, at volden kom til byen det år, men det er løgn. Den var der allerede.Os mod jer er den anden roman i portrættet af en lille by med store drømme. En fortælling om dræbende menneskelige relationer, loyalitet, venskab og en kærlighed, der overvinder alt. Eller det meste.“Hvad angår svensk eksport, så er Backmans popularitet på niveau med Abba og Stig Larssons.” NEW YORK TIMES

 • af Fredrik Backman
  68,94 - 132,95 kr.

  Britt-Marie er 63 år og fra storbyen. Hun er gift med Kent, som er entreprenør, umådelig succesrig og gør gode forretninger med Tyskland – specielt om aftenen. Hun er ikke passiv-aggressiv. Men fedtede fingre og beskidte bestikskuffer kan få hende til at skrige indvendigt. Og hun har lyst til at skrige, da hun efter fyrre års ægteskab og et besøg hos Arbejdsformidlingen ender i Udkantssverige og den lille flække Borg. Borg har lidt store tab under den finansielle krise. Forretningerne er lukket en efter en, nu er der kun Til Salg-skilte og et svedigt pizzeria tilbage. Og fodbold. Da Britt-Marie kommer til Borg, er fodbold det eneste vigtige, byens tilbageblevne børn og voksne brænder for. Og er der noget, Britt-Marie ikke bryder sig om, er det fodbold! Men hun må give Borg en chance. Fredrik Backmans roman er et portræt af en lille by, som er let at overse. En roman om kærlighed, bikarbonat og nye begyndelser. Om at sparke til bolden, når den ligger der, om værdien af at blive set og om en kvinde, som har ventet hele sit liv på at begynde at leve.

 • af Fredrik Backman
  105,95 kr.

 • af Fredrik Backman
  218,95 kr.

  Medrivende og voldsom afslutning på trilogien om Bjørneby.Dette er en lille historie om de store spørgsmål: Hvad er en familie? Hvad er en ishockeyklub? Hvad er et samfund? Og hvad er vi villige til at ofre for at beskytte dem? Der er gået to år siden alt det, som ingen har lyst til at tænke på, skete. Alle har prøvet at komme videre, men der er noget ved dette sted, som gør det umuligt. Denne gang starter det med en storm, men ender med et opgør. Nogen, som har været væk længe, er på vej hjem. Nogen bliver begravet. Nogen forelsker sig, nogen drømmer om NHL, og nogen drømmer om hævn. Nogen sover ryg mod ryg med deres bedste ven, nogen forsøger at redde deres ægteskab, og nogen forsøger at redde deres børn. Nogen hader, nogen slås, nogen tager et skydevåben og går ned moden ishockeyhal. Det er ikke alt, hvad byen har kæmpet for, der kommer til at overleve, det er ikke alle, som er elsket, der kommer til at blive gamle. Så hvad er en familie? En ishockeyklub? Et samfund? Det er summen af vores valg. Hvad er vi villige til at ofre for at beskytte dem? Alt. Simpelthen alt.

 • - The life-affirming bestseller that will brighten your day
  af Fredrik Backman
  107,95 - 122,95 kr.

  Perfect for fans of Gail Honeyman's Eleanor Oliphant is Completely Fine; Ruth Hogan's The Keeper of Lost Things and Graeme Simsion's The Rosie Project, A Man Called Ove is one of the best-loved and most life-affirming novels of the decade. This multi-million-copy phenomenon is a funny, moving, uplifting tale of love and community that will leave you with a spring in your step. 'Warm, funny, and almost unbearably moving' Daily Mail 'Rescued all those men who constantly mean to read novels but never get round to it' Spectator Books of the Year At first sight, Ove is almost certainly the grumpiest man you will ever meet. He thinks himself surrounded by idiots - neighbours who can't reverse a trailer properly, joggers, shop assistants who talk in code, and the perpetrators of the vicious coup d'etat that ousted him as Chairman of the Residents' Association. He will persist in making his daily inspection rounds of the local streets. But isn't it rare, these days, to find such old-fashioned clarity of belief and deed? Such unswerving conviction about what the world should be, and a lifelong dedication to making it just so? In the end, you will see, there is something about Ove that is quite irresistible . . .

 • - From The New York Times Bestselling Author of A Man Called Ove and Beartown
  af Fredrik Backman
  95,95 kr.

 • - From The New York Times Bestselling Author of A Man Called Ove
  af Fredrik Backman
  117,95 kr.

 • af Fredrik Backman
  157,95 kr.

 • af Fredrik Backman
  122,95 - 195,95 kr.

 • - A Novel
  af Fredrik Backman
  165,95 - 284,95 kr.

  An instant #1 New York Times bestseller, the new novel from the author of A Man Called Ove is a "quirky, big-hearted novel….Wry, wise and often laugh-out-loud funny, it's a wholly original story that delivers pure pleasure" (People).Looking at real estate isn't usually a life-or-death situation, but an apartment open house becomes just that when a failed bank robber bursts in and takes a group of strangers hostage. The captives include a recently retired couple who relentlessly hunt down fixer-uppers to avoid the painful truth that they can't fix their own marriage. There's a wealthy bank director who has been too busy to care about anyone else and a young couple who are about to have their first child but can't seem to agree on anything. Add to the mix an eighty-seven-year-old woman who has lived long enough not to be afraid of someone waving a gun in her face, a flustered but still-ready-to-make-a-deal real estate agent, and a mystery man who has locked himself in the apartment's only bathroom, and you've got the worst group of hostages in the world. Each of them carries a lifetime of grievances, hurts, secrets, and passions that are ready to boil over. None of them is entirely who they appear to be. And all of them?the bank robber included?desperately crave some sort of rescue. As the authorities and the media surround the premises, these reluctant allies will reveal surprising truths about themselves and set in motion a chain of events so unexpected that even they can hardly explain what happens next. Proving once again that Backman is "a master of writing delightful, insightful, soulful, character-driven narratives" (USA TODAY), Anxious People "captures the messy essence of being human….It's clever and affecting, as likely to make you laugh out loud as it is to make you cry" (The Washington Post). This "endlessly entertaining mood-booster" (Real Simple) is proof that the enduring power of friendship, forgiveness, and hope can save us?even in the most anxious of times.

 • af Fredrik Backman
  107,95 kr.

 • af Fredrik Backman
  117,95 kr.

  The number 1 European bestseller by the author of New York Times bestseller and international phenomenon A Man Called Ove, Britt-Marie was Here is a funny, poignant and uplifting tale of love, community, and second chances.For as long as anyone can remember, Britt-Marie has been an acquired taste. It's not that she's judgemental, or fussy, or difficult - she just expects things to be done in a certain way. A cutlery drawer should be arranged in the right order, for example (forks, knives, then spoons). We're not animals, are we? But behind the passive-aggressive, socially awkward, absurdly pedantic busybody is a woman who has more imagination, bigger dreams and a warmer heart than anyone around her realizes.So when Britt-Marie finds herself unemployed, separated from her husband of 20 years, left to fend for herself in the miserable provincial backwater that is Borg - of which the kindest thing one can say is that it has a road going through it - and somehow tasked with running the local football team, she is a little unprepared. But she will learn that life may have more to offer her that she's ever realised, and love might be found in the most unexpected of places.

 • af Fredrik Backman
  117,95 kr.

  A must-read for fans of Rachel Joyce's The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry and Maria Semple's Where'd You Go, BernadetteHeartbreaking and hilarious in equal measure, by the author of the New York Times bestselling phenomenon A Man Called Ove will charm and delight anyone who has ever had a grandmother. Everyone remembers the smell of their grandmother's house. Everyone remembers the stories their grandmother told them.But does everyone remember their grandmother flirting with policemen? Driving illegally?Breaking into a zoo in the middle of the night? Firing a paintball gun from a balcony in her dressing gown?Seven-year-old Elsa does.Some might call Elsa's granny 'eccentric', or even 'crazy'. Elsa calls her a superhero. And granny's stories, of knights and princesses and dragons and castles, are her superpower. Because, as Elsa is starting to learn, heroes and villains don't always exist in imaginary kingdoms; they could live just down the hallway.As Christmas draws near, even the best superhero grandmothers may have one or two things they'd like to apologise for. And, in the process, Elsa can have some breath-taking adventures of her own . . .

 • - A Novel
  af Fredrik Backman
  175,95 - 284,95 kr.

  NAMED ONE OF THE BEST BOOKS OF THE YEAR BY: LibraryReads *; BookBrowse *; Goodreads ';You'll love this engrossing novel.' People The bestselling author of A Man Called Ove returns with a dazzling, profound novel about a small town with a big dreamand the price required to make it come true.People say Beartown is finished. A tiny community nestled deep in the forest, it is slowly losing ground to the ever-encroaching trees. But down by the lake stands an old ice rink, built generations ago by the working men who founded this town. And in that ice rink is the reason people in Beartown believe tomorrow will be better than today. Their junior ice hockey team is about to compete in the national semi-finals, and they actually have a shot at winning. All the hopes and dreams of this place now rest on the shoulders of a handful of teenage boys. Being responsible for the hopes of an entire town is a heavy burden, and the semi-final match is the catalyst for a violent act that will leave a young girl traumatized and a town in turmoil. Accusations are made and, like ripples on a pond, they travel through all of Beartown, leaving no resident unaffected. Beartown explores the hopes that bring a small community together, the secrets that tear it apart, and the courage it takes for an individual to go against the grain. In this story of a small forest town, Fredrik Backman has found the entire world.

 • - A Novel
  af Fredrik Backman
  175,95 kr.

  The #1 New York Times bestselling author of A Man Called Ove and Beartown returns with an unforgettable novel "about people?about strength and tribal loyalty and what we unwittingly do when trying to show our boys how to be men" (Jojo Moyes).Have you ever seen a town fall? Ours did. Have you ever seen a town rise? Ours did that, too. A small community tucked deep in the forest, Beartown is home to tough, hardworking people who don't expect life to be easy or fair. No matter how difficult times get, they've always been able to take pride in their local ice hockey team. So it's a cruel blow when they hear that Beartown ice hockey might soon be disbanded. What makes it worse is the obvious satisfaction that all the former Beartown players, who now play for a rival team in the neighboring town of Hed, take in that fact. As the tension mounts between the two adversaries, a newcomer arrives who gives Beartown hockey a surprising new coach and a chance at a comeback. Soon a team starts to take shape around Amat, the fastest player you'll ever see; Benji, the intense lone wolf; always dutiful and eager-to-please Bobo; and Vidar, a born-to-be-bad troublemaker. But bringing this team together proves to be a challenge as old bonds are broken, new ones are formed, and the town's enmity with Hed grows more and more acute. As the big game approaches, the not-so-innocent pranks and incidents between the communities pile up and their mutual contempt intensifies. By the time the last goal is scored, a resident of Beartown will be dead, and the people of both towns will be forced to wonder if, after everything, the game they love can ever return to something as simple and innocent as a field of ice, two nets, and two teams. Us against you. Here is a declaration of love for all the big and small, bright and dark stories that give form and color to our communities. With immense compassion and insight, Fredrik Backman?"the Dickens of our age" (Green Valley News)?reveals how loyalty, friendship, and kindness can carry a town through its most challenging days.

 • af Fredrik Backman
  424,95 kr.

  A breathtaking new novel from the #1 New York Times bestselling author of Anxious People and A Man Called Ove, The Winners returns to the close-knit, resilient community of Beartown for a story about first loves, second chances, and last goodbyes. Over the course of two weeks, everything in Beartown will change. Maya Andersson and Benji Ovich, two young people who left in search of a life far from the forest town, come home and joyfully reunite with their closest childhood friends. There is a new sense of optimism and purpose in the town, embodied in the impressive new ice rink that has been built down by the lake. Two years have passed since the events that no one wants to think about. Everyone has tried to move on, but there's something about this place that prevents it. The destruction caused by a ferocious late-summer storm reignites the old rivalry between Beartown and the neighboring town of Hed, a rivalry which has always been fought through their ice hockey teams. Maya's parents, Peter and Kira, are caught up in an investigation of the hockey club's murky finances, and Amat--once the star of the Beartown team--has lost his way after an injury and a failed attempt to get drafted into the NHL. Simmering tensions between the two towns turn into acts of intimidation and then violence. All the while, a fourteen-year-old boy grows increasingly alienated from this hockey-obsessed community and is determined to take revenge on the people he holds responsible for his beloved sister's death. He has a pistol and a plan that will leave Beartown with a loss that is almost more that it can stand. As it beautifully captures all the complexities of daily life and explores questions of friendship, loyalty, loss, and identity, this emotion-packed novel asks us to reconsider what it means to win, what it means to lose, and what it means to forgive.

 • af Fredrik Backman
  233,95 kr.

  Maya Andersson and Benji Ovich can see how much Beartown has changed. Two years have passed since the events no one wants to think about. The destruction caused by a summer storm reignites the old rivalry between Beartown and the neighboring town of Hed, a rivalry which has always been fought through their ice hockey teams. Tensions between the two towns turn into acts of intimidation and then violence. All the while, a fourteen-year-old boy grows increasingly alienated and is determined to take revenge on the people he holds responsible for his sister's death. He has a pistol and a plan that will leave Beartown with a loss that is almost more that it can stand.

 • af Fredrik Backman
  195,95 kr.

  Return to the close-knit, resilient community of Beartown with this “engrossing page-turner” (Woman’s World) about first loves, second chances, and last goodbyes—from the #1 New York Times bestselling author of Anxious People and A Man Called Ove.Over the course of two weeks, everything in Beartown will change. Two years have passed since the events that no one wants to think about. Everyone has tried to move on, but there’s something about this place that prevents it. The destruction caused by a ferocious late-summer storm reignites the old rivalry between Beartown and the neighboring town of Hed, a rivalry which has always been fought through their ice hockey teams. Maya Andersson and Benji Ovich, two young people who left in search of a better life, come home and joyfully reunite with their closest childhood friends. There is a new sense of optimism and purpose in the town, embodied in the impressive new ice rink that has been built down by the lake. Maya’s parents, meanwhile, are caught up in an investigation of the hockey club’s murky finances, and Amat—once the star of the Beartown team—has lost his way after an injury and a failed attempt to get drafted into the NHL. Simmering tensions between the two towns turn into acts of intimidation and then violence. All the while, a fourteen-year-old boy grows increasingly alienated from this hockey-obsessed community and is determined to take revenge on the people he holds responsible for his beloved sister’s death. He has a pistol and a plan that will leave Beartown with a loss that is almost more that it can stand. Discover what it means to forgive with this “hell of a conclusion to an outstanding series” (Booklist, starred review).

 • af Fredrik Backman
  199,95 kr.

  Beartown, una pequeäna comunidad escondida en lo profundo del bosque, es el hogar de gente dura y trabajadora que no espera que la vida sea fâacil ni justa. No importa lo dificiles que sean los tiempos, siempre han podido estar orgullosos de su equipo local de hockey sobre hielo. Aís que es un golpe cruel cuando se enteran de que el hockey sobre hielo de Beartown podíra disolverse pronto. Lo que empeora las cosas es la evidente satisfacciâon que todos los exjugadores de Beartown, que ahora juegan para un equipo rival en la vecina ciudad de Hed, sienten por ese hecho. A medida que aumenta la tensiâon entre los dos adversarios, llega un reciâon llegado que le da al hockey de Beartown un nuevo entrenador sorprendente y la oportunidad de regresar.

 • af Fredrik Backman
  117,95 kr.

  The tender and moving novella from the author of A Man Called Ove and Anxious People'I read this beautifully imagined and moving novella in one sitting, utterly wowed, wanting to share it with everyone I know' Lisa Genova, New York Times bestselling author of Still Alice_________Grandpa and Noah are sitting on a bench in a square that keeps getting smaller every day.As they wait together on the bench, they tell jokes and discuss their shared love of mathematics. Grandpa recalls what it was like to fall in love with his wife, what it was like to lose her. She's as real to him now as the first day he met her, but he dreads the day when he won't remember her.Sometimes Grandpa sits on the bench next to Ted, Noah's father - Ted who never liked maths, prefers writing and playing guitar, and has waited his entire life for his father to have time for him, to accept him. But in their love of Noah, they have found a common bond.Grandpa, Ted and Noah all meet here, in this peculiar space that is growing dimmer and more confusing all the time.And here is where they will learn to say goodbye, the scent of hyacinths in the air, nothing to fear._________ 'Winsome, bittersweet . . . Wise and heartbreaking, Backman's slim novella celebrates the joy of connecting even in the midst of letting go' People Magazine

 • af Fredrik Backman
  286,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.