Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Gitte Winter Graugaard

Filter
Filter
Genre
 • (8)
 • (9)
 • (1)
Type
 • (15)
Format
 • (12)
 • (8)
Sprog
 • (8)
 • (5)
 • (1)
 • (1)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (0)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Serie
 • (2)
 • (2)
 • (1)
Tag
 • (4)
 • (4)
 • (3)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • af Gitte Winter Graugaard
  191,95 kr.

  Børnemeditationerne I mit hjerte giver en skøn afslutning på dagen i børnefamilier. Selvom dagen i en børnefamilie er travl, elsker vi stadig vores børn højt. Med Børnemeditationerne I mit hjerte får I som familie et sprog for jeres kærlighed fyldt med smukke symboler, som er lige til at tage med ind i hverdagen. De fire små historier er skrevet som guidede meditationer, som forældrene læser højt ved sengetid, mens børnene ligger med lukkede øjne og bruger deres fantasi til at lave billeder. De fire fortællinger hedder: 1. Jeg fylder mit hjerte med kærlighed 2. Fra mit hjerte sender jeg kærlighed 3. I min sky henter jeg kærlighed 4. Med universet deler jeg kærlighed Meditationerne hjælper børnene til at slukke for det tankemylder, der ofte holder dem vågne, når de kommer i seng. Når barnet mærker, hvor træt han/hun er efter en lang dag, falder han/hun i søvn. Mange oplever en kærlig og nær puttestund med disse fortællinger, som hurtigt er blevet populære. Se mere på www.roomforreflection.dk. Fra tre år - ingen øvre aldersgrænse - alle børn elsker at høre om deres forældres kærlighed til dem.

 • - Meditationer til børn
  af Gitte Winter Graugaard
  214,95 kr.

  Vil du hjælpe dit barn til at finde indre balance? Og få bedre søvn? Børn i dag vokser op i travle samfund og bliver konstant bombarderet af indtryk og ydre stimuli. For mange børn kan hverdagen være en prøvelse. Og det kan være svært at falde i søvn og søvnen kan være urolig. Når du læser børnemeditationerne i Hjerternes Dal højt ved sengetid, lærer du dit barn at finde ind til sine indre ressourcer og finde balance, uanset hvordan dagen har været. At lære at finde balance i sig selv som varm er guld værd i en verden med mange indtryk, høj fart og mange stimuli. ”Hjerternes Dal” finder sted i et smukt og kærligt indianerunivers, hvor du og dit barn møder de fire naturelementer: ild, vand, jord og luft. Hvert element har en magisk egenskab, som dit barn kan bruge til at skabe balance i en travl hverdag. Du finder i alt seks meditationer i bogen, som du læser højt ved sengetid. Det kræver ikke noget forhåndskendskab til meditation, og der følger en introduktion til forældre med. De fire elementer i bogen kan afspejle forskellige følelser, som vi alle kender. Ild kan være godt at lære om for børn med meget temperament. Vand kan gavne sensitive børn, der suger andres energier til sig. Jord giver ro, tryghed og skaber jordforbindelse. Luft giver ideer, luft under vingerne og overblik. Du vil snart opdage, at dit barn fortæller dig, hvad han eller hun har behov for ved at vælge et af de fire elementer og bliver i bogen guidet til at lytte efter og hjælpe dit barn. Børn i dag lider i høj udstrækning af naturunderskud. Særligt i skolealderen er børnene mindre og mindre i naturen. Med Hjerternes Dal minder du dit barn om, at vi hører til i naturen og at vi selv er natur. Hjerternes Dal egner sig også i institutioner og skoler. Forældre udtaler sig om bogen: "Jeg har netop læst for mine tre drenge. Det bliver et klart hit." "Lige så glade som vi er for hjertemeditationerne, lige så forelskede er vi blevet i Hjerternes Dal. Min søn på 5 er helt opslugt af Ørnefjer og havde en skøn stund med at farvelægge ham." "Bogen er fantastisk – Julie på 9 år elsker den allerede." "Det er en bog som rummer så meget, at der er til flere års udforskning, og det bliver en vild rejse, du sender dem, der tager den i hånden på. Så smukt.""Den er bare magisk og smukt skrevet. Blev helt rørt. Og min søn som har haft svært ved at falde i søvn, sov inden jeg var færdig med 1. kapitel. Vi kommer til at slide den op.""Hjerternes Dal" er efterfølgeren til den populære bog ”Børnemeditationerne I mit hjerte”, som har hjulpet tusindvis af børn med at falde i søvn og opnå bedre balance. De to bøger kan læses hver for sig og kan med fordel kombineres. Egnet fra ca. 5 år og op i teenageårene.

 • - til børn med mange bekymringer
  af Gitte Winter Graugaard & Stine Hæk
  214,95 kr.

  Angst og bekymring hos børn er almindelige og sunde følelser. Men for mere end hvert tiende barn udvikler den naturlige angst sig til en overdreven tilstand, der rammer barnets trivsel og resten af familien. Monstermanualen henvender sig til familier med overbekymrede, ængstelige eller angste børn i alderen 7 – 12 år. For nogle børn kan denne bog betyde, at de overvinder angsten og får langt bedre trivsel. Der er mange grunde til, at et stigende antal børn bliver overbekymrede, og alt for mange forældre føler sig rådvilde og magtesløse over for denne usynlige lidelse. I en novelle møder I pigen Simone på ti år, som har angst, og hører, hvordan hun øver sig i at være mere modig. Derefter sender vi forældrene i Monsterskole, så I bedre kan forstå den lidelse, der plager jeres barn og får gode råd til, hvordan I kan hjælpe. I Monsterskolen for børn laver dit barn sin helt egen monstermanual, som bliver en slags skjold i kampene mod monsteret. Og gennem børnemeditation og mindfulness styrker vi dit barns tro på, at han eller hun har den indre styrke, der skal til for at bekæmpe sit mørke. Vi giver børnene poweren tilbage. Men husk på, at monstre skal bekæmpes i fællesskab!Bogen er skrevet af forfatter Gitte Winter Graugaard, som er kendt for sine bøger med børnemeditation, der får børn til at sove, herunder bestselleren Børnemeditationerne I mit hjerte, der sælger i tyve lande og psykolog Stine Hæk, som hver dag behandler børn med angst og overbekymring i sin klinik i Silkeborg.

 • - lær dit barn at dyrke kærligheden
  af Gitte Winter Graugaard
  148,95 kr.

  Med Hjerteminder tager du atter dit barn med ned i hjertet og finder guldet. Gennem en smuk hjertemeditation får I mulighed for at genbesøge jeres hjerteminder. Når vi dvæler ved den kærlighed, vi allerede har, kan savn og sorg, være nemmere at bære. For vi savner og sørger kun, fordi vi elsker. I det hele taget skal vi blive bedre til at dyrke den kærlighed vi allerede har i stedet for at haste videre. Hjerteminder skal dyrkes, næres og plejes som de smukke blomster de er i vores indre have. I samme muld kan taknemmelighed få lov at spire. Hjerteminder er skrevet af bestseller forfatter Gitte Winter Graugaard, som hjælper tusindvis af familier verden over med at lære at finde vej til hjertet og fylde os selv med kærlighed. Denne bog er den anden bog i serien ”Hjertelys”.

 • - Un libro de la serie El valle de corazones
  af Gitte Winter Graugaard
  273,95 - 306,95 kr.

 • - A fire meditation for children from The Valley of Hearts
  af Gitte Winter Graugaard
  273,95 - 307,95 kr.

 • - En bog fra serien Hjerternes Dal
  af Gitte Winter Graugaard
  318,95 - 351,95 kr.

 • - Meditations for children from The Valley of Hearts
  af Gitte Winter Graugaard
  273,95 - 306,95 kr.

 • - lær dit barn at skrue op for livet
  af Gitte Winter Graugaard
  148,95 kr.

  Det er en stor gave at lære at se, mærke og dele vores indre lys fra en tidlig alder. Når vi kender vores hjertelys, betyder det, at vi aldrig må gå i mørke – også selvom livet af og til gør ondt. I lyset af vores hjerter finder vi modet og håbet til at gå videre på vores vej. Med ‘HJERTELYS-serien’ bygger Gitte Winter Graugaard videre på den praksis, I måske allerede kender fra ‘Børnemeditationerne I mit hjerte’. Med ‘HJERTELYS’ lærer vi at skrue op for vores livsglæde. Deler vi vores lys med andre, bliver vi til de små kærlige lysbærere vi kom her til jorden som. I lyset af vores hjerter finder vi hjem. Som oplæser får du her en gave. Mange børn har bedre kontakt til deres hjerter end voksne og kan lære os meget om kærlighed, hvis vi lytter. Husk også selv at skrue op for dit eget lys. Verden har brug for mere lys. Hjertelys er skrevet af bestseller forfatter Gitte Winter Graugaard, som hjælper tusindvis af familier verden over med at lære at finde vej til hjertet og fylde os selv med kærlighed. Denne bog er den første bog i serien ”HJERTELYS” og er oprindeligt skrevet til ”Monstermanualen til børn med mange bekymringer”. Anden bog i serien hedder "Hjerteminder - lær dit barn at dyrke kærligheden".

 • - Meditations for children
  af Gitte Winter Graugaard
  163,95 kr.

  Come with us to The Valley of Hearts and let Chief Eaglefeather introduce you to the Flamedancers' Fire. They will help you and your child (+5) cleanse your energy to find peace and fall asleep. Being a child today is challenging. A lot of emotions are in play. Some more fiery than others. On one side we see passionate kids with lots of emotions that are hard to handle when unbalanced. On the other side we also see kids who have lost connection with their passion power early in life and seem dimmed. Either way it is all about reconnecting with and understanding our fire element inside - our passion power. We learn how to mirror nature inside of us in the Valley of Hearts. Understanding our inner fire is so helpful in so many ways. This meditation is helpful for both parents and children who have too much inner fire. It will help you understand and regulate your temper. Tending to your inner fire, will help invisible and anonymous children and parents turn up your fire, enabling you to experience a more balanced energy with more passion. With this fire meditation, I help you teach your child to sift through the many inputs of the day and to recognize which have made an impression, and how they feel about them. You learn how to let go of pent-up energy from thoughts, feelings and experiences you no longer want to carry. When you throw the excess energy that burdens you onto the fire, you will most likely feel lighter. We all wish to see the spark in our children's smiling eyes, and we dream that they will fall in love with life itself and explore the many adventures life has to offer. One way to make this happen is to teach our children about their inner fire and how to tend to it.Helping your child to balance their inner fire is helping them to navigate their future. It is a gift for life.

 • - Meditations for children
  af Gitte Winter Graugaard
  163,95 kr.

  Help you child find inner peace in The Valley of Hearts. Remind your child how to use their breath to find their inner peaceful valley. We are so immensely resourceful in our hearts and bodies. As most schooling today is focused on our brains most children need to be reminded how to access these treasures. When we access our mind, body and heart at the same time through meditation we become so much more resourceful and tend to thrive much better. It is like opening up to our soul's full potential. In the Valley of Hearts, you will meet the wise Chief Eaglefeather. In this and the next books in this powerful book series he will teach you and your child to tend to your inner fire, cleanse your energy, find grounding and fly higher. Through meditations you will gain a much stronger connection and understanding of the four elements: Fire, water, earth, and air within and around us. Chief Eaglefeather will teach you how to connect to nature and find balance by mirroring the four elements in their natural environment in nature. We are nature and have much to relearn about our inner nature and connection to our outer nature. With their busy everyday schedules and activity children today are overloaded. The high arousal makes It hard to wind down. By cleansing our energy at bedtime, it becomes much easier to fall asleep, sleep better and longer. Bring your child to the Valley of Hearts at bedtime and wake up the next morning well rested and ready to seize the day in full spirit. This is the first book in the Series the Valley of Hearts.

 • af Gitte Winter Graugaard
  191,95 kr.

  Barna våre blir bombardert med informasjon, meninger og meldinger mer enn noen gang. Det skaper uro og usikkerhet hos mange barn, noe som igjen kan føre til stress, depresjon, angst og tristhet.Mange barn og unge i dag har disse utfordringene og plagene. Søvn, eller rettere sagt mangel på søvn, er et av de mest åpenbare tegnene på ubalanse hos barn. Generelt sover barn en time mindre i dag enn hva de gjorde for 25 år siden. Med denne boken kan du hjelpe barnet ditt med å finne den roen det trenger ved sengetid for å sovne. Bokens hovedfokus er kjærlighet.Boken hjelper deg også å lære barnet ditt viktigheten av selvtillit og egenkjærlighet, noe som vil gjøre det mulig for barnet å komme inn i en beroligende, reparativ søvn, med hjertet sitt fullt av kjærlighet. Alle barn ønsker å høre om foreldrene sin kjærlighet til dem. Barnemeditasjonene I hjertet mitt setter fokus på den kjærligheten som dere allerede har, skrur opp for kjærlighets-språket deres, styrker barnet sin følelse av samhørighet, og understreker følelsen av kjærlighet til seg selv, egenverd, takknemlighet og empati. Når vi sender barna våre til drømmeland med hjertet fullt av kjærlighet, får de ikke bare en deilig natt, men også en god begynnelse på neste dag, når lyset til morgendagen atter begynner å danse.I denne boka får du fire små fortellinger.I den første meditasjonen lærer barnet å fylle hjertet sitt med kjærlighet og kjenne på kjærligheten til seg selv.Jeg kan ikke få understreket nok viktigheten av, og kraften i, egenkjærlighet og egenomsorg.I den andre meditasjonen lærer barnet ditt om kjærligheten og forbindelsen mellom dere og kjærligheten dere har til hverandre, som foreldre, barn og familie. Den høyt elskede Lille kjærlighetsskyen presenteres i den tredje meditasjonen. Her lærer du barnet ditt at hver gang vi tenker på noen som vi savner, så sender vi kjærlighet til den lille skyen deres. I den fjerde meditasjonen lærer barnet ditt å dele kjærligheten sin til universet og dele den med de som er mindre heldige.Denne boken selges i mer enn 20 land. Etter hvert som flere og flere foreldre er desperate etter å hjelpe barna sine med å sove, finner de denne boken. Hver natt sovner tusenvis av barn på kjærlighetsfjellet mens de fyller hjertene sine med kjærlighet. For noen familier har denne boken vært en avgjørende endring.

 • - - lær dit barn at skrue op for livet
  af Gitte Winter Graugaard
  148,95 kr.

  Denne børnemeditation af bestseller forfatter Gitte Winter Graugaard blev oprindeligt skrevet til bogen "Monstermanualen til børn med mange bekymringer". Men da mange flere børn vil have gavn af at lære deres smukke og magiske hjertelys at kende i vores travle samfund, udgives meditationen også separat. Som oplæser får du her en gave, for mange børn har bedre kontakt til deres hjerter end voksne og kan lære os meget om kærlighed, hvis vi lytter. Husk selv, at skrue op for dit eget lys også. Vi har brug for mere lys. Bogen er en oplagt opfølger til "Børnemeditationerne I mit hjerte", som den femte hjertemeditation i rækken. Den hjælper også børn med at sove.

 • af Gitte Winter Graugaard
  273,95 - 306,95 kr.

 • af Gitte Winter Graugaard
  88,95 kr.

  Amalie på 13 år er bange for at miste veninden Emma, som er begyndt at blive meget mere interesseret i drenge og makeup. Også Amalies storesøster Anne er optaget af drenge, har fået en kæreste og prøver grænser af i forhold til alkohol og fester. Amalie er fortsat vild med spejderlivet, og på en spejdertur vikles hun og hendes gruppe ind i dramatiske begivenheder. Gruppen søger tilflugt i et sommerhus, hvor der er spor efter indbrud, som viser sig at være begået af bankrøvere, der allerede har planlagt næste kup … mod den bank, hvor Amalies mor arbejder. Politiet har travlt på grund af præsidentbesøg i byen, så Amalie og kammeraterne må derfor selv gribe til handling. Og det går ikke stille for sig. Bogen er en ”pubertetskrimi”, som både indeholder en spændende historie og tager fat om en række af de pubertetstanker, børn og unge på 11-13 år tumler med. Bogen rummer redskaber til de unge, så de selv kan løse nogle af problemerne. Bogen læses også i en lang række skoler på 5. klassetrin og giver anledning til gode snakke om identitet, pubertet og krimi. UV materiale fremsendes af forfatteren på forespørgsel eller kan findes via www.roomforreflection.dk

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.