Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Alt i én gryde. Enkelt, nemt, velsmagende.Det er ikke så mærkeligt at one pot-konceptet brager frem. Travle familier, der værdsætter god og hjemmelavet mad, er der massevis af, men ofte kan tiden eller de truende bunker opvask sætte en stopper for madlavningen i de mange hjem.Med one pot-opskrifter bliver det fulde måltid tilberedt i én gryde, og med kokken Gorm Wiswehs opskrifter giver det ingen kulinariske begrænsninger. Tværtimod. Gorms ONE POT byder på opskrifter lige fra den gode gamle paprikagryde med cocktailpølser til marrokkansk kalvesteg, fra sønderjysk kartoffelgryde til kinesisk kyllingegryde og mange flere opskrifter med inspiration i klassiske danske retter og andre hentet fra den store verden. Prøv en ”kreolsk grissebasse med søde kartofler”!One pot er nemlig meget mere end hurtige pastaretter med tomat i Gorms univers. Men bare rolig, nemme, billige og lækre pastaretter er der naturligvis også opskrifter på.Der er opskrifter med brug af pasta, kartofler, linser, bønner og ris. Retter med gris, kalv, okse, lam, fisk, skaldyr og vegetarretter: en bog hvor alle kan være med, blot de ejer én god gryde.
Her er kogebogen, der gør det muligt selv at lave "rigtig" pizza. Tilgængelige opskrifter alle kan lave, blot man har en ovn, en bagesten og lysten til at fabrikere "the real thing" i sit eget køkken. Kun fantasien sætter grænserne. En kogebog med og af den unge og anmelderroste gourmetpizzabager Gorm Wisweh. Rigt illustreret. Ca. 35 opskrifter og forslag til snacks og tilbehør.
Ægte italiensk pizzakvalitet med Gorm Wiswehs egne opskrifter Gorm’s er i dag en kæde med pizzarestauranter i både ind- og udland, men det hele startede i Gorm Wiswehs eget køkkenet med utallige forsøg på at skabe den helt ægte, italienske pizzakvalitet. I denne bog får læseren Gorms egne opskrifter, som fandt vej fra køkkenbordet til den første Gorm’s-restaurant i Magstræde i København, hvor mange af dem stadig er at finde som klassikere på menukortet.I bogen får man Gorm Wiswehs grundopskrifter på dej og tomatsauce, og derudover deler han også ud af de grundlæggende tips og tricks til både metode og udstyr, så man hjemme i eget køkken med en ganske almindelig husholdningsovn kan servere lækre og autentiske pizzaer. Bogen er en revideret og udvidet udgave af bogen ”Mine favoritter” (nov. 2015)
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.