Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Gunhild Sehlin

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Gunhild Sehlin
  162,95 kr.

  JULEKALENDER: Klassisk lågekalender med med 24 låger indeholdende smukke motiver fra bogen ”Marias lille æsel” (af Gunhild Sehlin, udgivet på forlaget Blue Pearl Books 2020). Format: rund, 42,0 cm diameter Kalenderen fungerer fint uafhængigt af bogen. Illustrationer: Thobias Faber

 • - (Trykt i Danmark - bæredygtigt og miljøvenilgt)
  af Gunhild Sehlin
  211,95 kr.

  Om bogen
”Marias lille æsel” er en hjertevarm og fortryllende fortælling om, hvordan omsorg og tillid kan være med til at skabe forandring og forvandling. Det er en klassisk fortælling om mellemmenneskelige dyder og en fin påmindelse om de smukke venskaber, der kan opstå, når vi tør udfordre fordommene og give hinanden en chance.I bogen følger vi det dovne og beskidte æsel, som ingen værdsætter og drager omsorg for. Lige indtil den dag, hvor æslet møder den gode og næstekærlige Maria, som kan få det bedste frem i alle, hun møder. Det bliver til en fortælling om et usædvanligt venskab – og om hvad der kan ske, når man pludselig møder nogen, der tror på det bedste i alle levende væsener og kan få øje på skønheden bag den hårde facade. Vi kan alle få brug for en ihærdig ven i nødens stund, og måske kan netop stædighed og dovenskab forvandles til hjælpsomhed og stolthed under de rette betingelser.Forfatter: Gunhild Sehlin (bogen er oversat fra svensk).Bogen er skrevet i 24 kapitler og smukt illustreret af Thobias Faber. Den passer fint som optakt til julen men kan også sagtens læses på andre tidspunkter. God fornøjelse med bogen!

 • - And the Escape to Egypt
  af Gunhild Sehlin
  132,95 - 147,95 kr.

  An exciting and beautifully told version of the Christmas story and the early years of little Jesus's life, from a unique, child-friendly perspective.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.