Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Gunnar Gunnarsson

Filter
Filter
Genre
 • (23)
 • (2)
 • (2)
 • (3)
 • (1)
 • (5)
Type
 • (31)
 • (10)
 • (2)
Format
 • (29)
 • (10)
 • (2)
 • (2)
Sprog
 • (31)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Pris
DKK
Sorter efterSorter Populære
 • af Gunnar Gunnarsson
  69,95 kr.

  Gunnar Gunnarssons spændende roman fortæller den sande historie om en islandsk stalddreng, der ender med at blive landets sidste katolske biskop. Vi følger Jon Arason helt fra hans fødsel til hans tragiske død i 1550. Handlingen er baseret på nøje gennemlæste historiske kilder og lægger samtidig vægt på en dybtgående personskildring og samfundsbeskrivelse af 1500-tallets Island.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  67,95 - 69,95 kr.

  "Borgslægtens historie" er en slægtsroman, der fortæller om tre generationer af en gammel islandsk familie. Bogen blev Gunnar Gunnarssons helt store gennembrud og blev solgt i over 70.000 eksemplarer på dansk og oversat til en lang række fremmedsprog. "Borgslægtens historie" giver et spændende indblik i Islands historie og viser, hvor meget landet mindede om resten af Danmark, og dog samtidig adskilte sig på så mange måder.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  68,95 - 280,95 kr.

  I Gunnar Gunnarssons skuespil tages vi med til Island, hvor Børkur er i dyb sjælelig krise. Han ser ingen mening med livet længere. Alt er kun ondskab og mørke, ingen kan man stole på. En præst sætter sig for at hive ham ud af hans tungsind ved hjælp af Guds ord og håbets lys, men det dystre livssyn er så dybt indgraveret i Børkurs sind, at den opgave viser sig at være yderst svær.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  68,95 - 280,95 kr.

  En mand, der rejser gennem de mest øde egne af Island, gør holdt ved en gammel, tilvokset gård, der ligger skjult dybt nede i en dal. Her møder han en sær familie af pukkelryggede søskende, der alle er så glade og storsmilende, at han bliver helt ilde til mode. Han forstår ikke, hvorfor de bliver så lykkelige over at få en gæst, som de ikke engang kan tilbyde anden seng end en høstak. Den rejsende føler, at der foregår et eller andet mærkeligt på gården – eller også er det bare ham, der ikke forstår, at det ensomme landliv har gjort denne familie af pukkelryggede lykkelige?Udover titelnovellen indeholder "Den glade gård" en lang række andre historier fra Island.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  69,95 - 280,95 kr.

  I "En dag tilovers" møder vi en mand, der er overbevist om, at han har knækket livets gåde, og at han alene er i besiddelse af den sunde fornuft. Derfor tager han på en rejse til jydernes land for at forkynde sine opdagelser. Det viser sig dog at være sværere end som så at få jyderne til at fange hans pointer. Er det jyderne, der er tungnemme, eller er det ham, der har fundet frem til en værre gang sludder?Udover titelnovellen indeholder "En dag tilovers" syv andre noveller.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  69,95 - 280,95 kr.

  I en af de syv historier i "Ringen" møder vi den evigt rastløse gamling Steindór Kolbeinsson, der i hele sit 80 år lange liv ikke har kunnet holde ud at sidde stille. Han ved ikke, hvad det er, han løber fra, men jo ældre han bliver, des større bliver hans frygt for at blive overhalet og hans modvilje mod at hvile. I de andre historier hører vi om alt fra julenisser og trælle til kongesønner og regnbuer.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  68,95 - 309,95 kr.

  Olaf er kun seks år, da hans far bliver fordrevet fra landsbyen, uden drengen helt forstår hvorfor. Nu er der ingen til at tage sig af ham, og de andre i landsbyen giver ham bare besked på at gå sin vej. De siger, at han nok skal få mad og husly, når han kommer til en gård. Men Olaf er ikke så sikker. Ensomheden er ulidelig for den lille dreng, der nu er overladt helt til sig selv.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  68,95 - 339,95 kr.

  I "Brandur på Bjarg" tager Gunnar Gunnarsson os med til sit fødeland, Island, og fortæller en historie, der indkredser den storslåede natur og islændingenes folkesjæl, der hænger uløseligt sammen. Vi følger Brandur og hans yngste datter, Bjargföst. Vi ser, hvordan den stærke mand og den unge, varme og poetiske datter holder sammen mod de mange farer, der truer dem fra den nådesløse natur og verden uden for deres familie."Brandur på Bjarg" efterfølges af romanen "Sjælemesse". De to titler kan læses hver for sig.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  68,95 - 280,95 kr.

  Hjalti og hans ven Gizzur har været forvist fra deres islandske fødeby i tre år. Deres forbrydelse bestod i at have kaldt Odin for en hund og Freja for en tæve. Nogle mente, at det burde have kostet dem livet, men i stedet valgte de to venner at tage deres koner med og forsøge at få det bedste ud af deres eksil. Men da de nu endelig får lov at vende tilbage, viser det sig, at det blot er endnu sværere at passe ind i det lille samfund.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  388,95 kr.

 • af Gunnar Gunnarsson
  388,95 kr.

 • af Gunnar Gunnarsson
  280,95 kr.

 • af Gunnar Gunnarsson
  65,95 kr.

  Gennem en række dagbogsnotater fortæller islændingen Jake Sonarson sin utrolige og tragiske historie. Han beskriver sit liv på Fokgården, som da han købte den stadig fungerede som gård, men som ligesom så meget i hans liv og hans indre efterhånden gik i forfald. Bogen er en spændende skildring af en svunden tid på Island og en tragisk skikkelses storhed og fald.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  68,95 kr.

  Da Magga var barn, syntes hun, at livet på præstegården var det dejligste i verden. Nu, da hun er blevet 18, er det ikke længere så sjovt at være præstedatter. Faktisk er det dødkedeligt. Alt det, der betød noget for hende, da hun var barn, kan bare være ligegyldigt nu. Der må da være noget mere spændende et sted ude i verden. Det er bare et spørgsmål om at komme af sted...Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  108,95 kr.

  Whilst the greatest effort has been made to ensure the quality of this text, due to the historical nature of this content, in some rare cases there may be minor issues with legibility. He had come from the trading station, and was on his way home to his own hut in the mountains; the store-keeper had refused to grant him further credit, and in consequence, he had chosen to return by this lonely track across the hills, where he was sure of meeting no one on his way. It was hard to come home at Christmas-time with empty hands to empty pots and hungry mouths. His only comfort was the snow. It fell so thickly as to shut out all around, and seemed to numb even the poor peasant 's despair within the dismal prison of his mind. Now and again he heard a sound - the whir and cackle of ptarmigan flying overhead. Suddenly a gust of wind sent the snow flying over the ground. Another - and then gust followed gust, growing at last to a veritable hurricane, that swept the very snow clouds from the sky. And as if by magic, a vast plain of snow lay open to his eyes.

 • af Gunnar Gunnarsson
  48,95 kr.

  "ET FOLK – her er vi ved kernen – ét folk: det er det, vi er.Af klogskabs- og magelighedshensyn må man som regel være moderat og nøjes med at sige, at vi tilhører én stamme. Usandhed er det jo heller ikke – vore stammegrænser falder blot ingenlunde sammen med Nordens.""Det nordiske rige" består af en lang række taler, som Gunnar Gunnarsson holdt i starten af det tyvende århundrede for forskellige foreninger rundt om i Norden. Heri forsøgte han at vække folks følelse af sammenhold de nordiske lande imellem ved at fremhæve landenes lange fælles historie og mange lighedspunkter.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  23,30 kr.

  Rozhdestvenskaya povest' vydayushchegosya islandskogo pisatelya Gunnara Gunnarssona (1889-1975) osnovana na real'nyh sobytiyah. Kazhdyj god v nachale Adventa (ozhidaniya Rozhdestva) uzhe nemolodoj Benedikt otpravlyaetsya v gory sobirat' poteryavshihsya ovec, chtoby spasti ih ot gibeli. Pomogayut emu vernyj pes Lev i baran-vozhak ZHelezyaka. Na ehtot raz im pridetsya borot'sya v zasnezhennyh gorah ne tol'ko za chuzhie, no i za sobstvennye zhizni.

 • af Gunnar Gunnarsson
  68,95 kr.

  "En ung dame har nærmet sig den støjende flok. Med lette skridt har hun banet sig vej, uden at skænke optøjerne i gaden mere end en halvt nysgerrig, halvt ligegyldig interesse. Først da hun er lige ud for Ulf Ljotsson, hvis stemme hun ikke har kendt, får hun øje på hans ansigt – og standser med et. Der går et ryk igennem hende. En underlig spændt, sitrende lammelse bemægtiger sig hendes lemmer. Og imens han svingende og dinglende synger verset til ende, står hun og ser på ham med store øjne – der er så brune, at de på afstand forekommer sorte."Úlfur Ljotsson er en ung og lidenskabelig mand, der aldrig kan finde ro. Hans rodløshed og druk fører til stor sorg for hans far, og den unge pige, der elsker ham, bliver igen og igen såret af den fandenivoldske unge mand.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  68,95 kr.

  Gunnar Gunnarssons roman "Jord" fortæller historien om Landnamstiden, da norske udvandrere med Ingólfur Arnarson i spidsen søgte friheden på den anden side af havet og satte kurs mod Island. Vi følger den ekspedition, der som den allerførste betræder den ubeboede ø med den storslåede og vilde natur. Vi er med, når de første islændinge forsøger at opbygge samfundet så godt som muligt, og da slaget mellem den gamle asatro og den fremtrængende kristendom skal stå. Bogen giver et spændende indblik i Islands historie og de mennesker, der var modige nok til at søge lykken i det høje nord.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  65,95 kr.

  I ti år har den gode præst Sjera Sturla været tynget af alvor og tungsind, og både han selv og hans hengivne kone har gået ud fra, at det aldrig nogensinde vil ændre sig. Men en dag, hvor præsten er ude at fiske alene som så mange gange før, oplever han noget, der får al alvor og melankoli til at fordufte fra ham. Hans kone ved ikke, hvad det er, der har forårsaget hans forandring, og han er dårligt klar over det selv, men begge håber de på, at tingene fra nu af vil være anderledes.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  67,95 kr.

  Lægen Grímur Ellidagrímur er en blid og idealistisk mand, der insisterer på at se noget guddommeligt og godt i verden. Páll Einarsson er på mange måder hans diametrale modsætning. Han tror kun på det, der kan vejes og måles, og måske er det netop denne tro, der gør ham hård og stærk. Det eneste, de to vidt forskellige mænd har til fælles, er kærligheden til den samme kvinde. Det bliver til en uligeværdig og nådesløs kamp imellem de to mænd, der uundgåeligt vil føre til den enes ødelæggelse – måske endda dem begges?Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  67,95 kr.

  "Navnet Sagaøen, en art kælenavn til minde om det islandske folks største åndsbedrift og eneste varige indsats i verdenskulturen, fremkalder hos de fleste rent umiddelbart indtrykket af et liv og en tid, som ligger vore dage uendeligt fjernt, noget med Odin og oldtid og eddaskumring. Og så blev Island dog først fundet og befolket og sagaerne oplevet og genoplevet og nedskrevet i den sene middelalder, kun en lille smule længere tilbage end midtvejs i vor tidsregning, således at Island er det sidst bebyggede europæiske land og islændingene det yngste europæiske folk."Den islandske forfatter Gunnar Gunnarsson fortæller om de mange aspekter af sit fødeland, Island, og dets korte, men begivenhedsrige historie. Vi hører om den første opdagelse af landet, om de berømte islandske sagaer, kirkens rolle på øen og den lange kamp for selvstændighed.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  65,95 kr.

  I Gunnar Gunnarssons komedie "Rævepelsene eller Ærlighed varer længst" bliver vi ført tilbage til det ellevte århundredes Island og datidens version af en retssag. Skuespillet er bygget over den gamle islandske saga "Bandamanna Saga" og er en spændende måde at opdage eller genopdage denne spændende del af Islands kulturarv.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  67,95 kr.

  "Leif rider lykkelig og ubekymret, tilfreds med det hele, uden tanke for andet end det susende nu. Han rider med arme, ben og hele kroppen.Ingolf, der sidder som sammengroet med hesten og hverken rører arm eller fod, ser på ham fra siden, og en antydning af et smil trækker i hans faste mund. – Du rider som en forvildet hane, Leif! råber han muntert til ham i farten.Leif ser hurtigt hen på ham og bliver ham ikke svar skyldig: – Og du sidder til hest som et gammelt gudebillede, frænde!""Edbrødre" fortæller om de to norske brødre Leif og Ingolf, der deltager i landnamfærd til Island omkring år 900. Historien beskriver en vigtig tid i Skandinaviens historie og er samtidig en spændende skildring af to vidt forskellige brødres forhold til hinanden og omverdenen.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  68,95 kr.

  Sesar bliver set som en særling af de andre beboere i den lille islandske fiskerflække. Men på mange måder lader det til at være Sesar, der har knækket lykkens kode. På trods af at han er en yderst dygtig og heldig fisker, søger Sesar mere og mere hen mod ydmygt arbejde og lader sit liv blive præget af omsorg for andre og en dybtliggende godhed, som ikke alle mennesker har lige let ved at forstå."Sonate ved havet" er en varm og poetisk fortælling om menneskenes bånd til naturen, omsorg for hinanden og indre fred.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  68,95 kr.

  I Gunnar Gunnarssons skuespil "Brødrene" møder vi redaktør Ingjaldsson og hans bror, professor Ingjaldsson, der begge bor i Reykjavik. Redaktøren er en udmattet, svækket og livstræt mand, hvis smukke kone hverken vil ham godt eller ondt og ikke tænker på andet end andre menneskers mening. Redaktøren har længe været uvenner med sin bror. Denne bliver ikke bare overrasket, men også skeptisk, da hans bror ringer til ham og beder ham komme forbi. Er redaktøren døende og vil opnå en forsoning, inden det er for sent? Eller stikker der noget andet under?Udover "Brødrene" indeholder samlingen skuespillet "Ramt".Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  68,95 kr.

  "Livet er så mangelund, ingen kender det. Kender du det? Nej, ikke jeg heller. Hverken hvad man har levet eller hvad der venter en ved man. Og det er godt således. Det er vel godt således."Gunnar Gunnarsson tager os med til en lille købstad i Island ved Klettafjord. Vi kommer med ind i to blinde mænds hus og oplever deres dagligdag med alle dens sorger og glæder, udfordringer og berigelser på helt tæt hold.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  68,95 kr.

  "Trylle" handler om en lille kylling, der er den usleste kylling i hele hønsegården. Hun er forpjusket, mager og fejler alt, en kylling overhovedet kan fejle. Alligevel finder den lille dreng, der har sin gang i hønsegården, at der er noget fortryllende over Trylle, og det er der, den lille kylling får sit navn fra. Da de andre kyllinger og selv Trylles egen hønemor begynder at hakke for voldsomt på hende, må drengen enten tage hende til sig som sin egen eller lade hende gå til grunde.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  68,95 kr.

  Da Brandur bliver lagt i graven, siger de onde spøgefugle i landsbyen, at den gamle gnavpot vel får som fortjent på den anden side af graven. Det synes hans efterladte børn imidlertid ikke er morsomt. Hans yngste datter, Bjargföst, har sammen med sin mand arrangeret en hjemmebegravelse for faren der, hvor elven flyder ud ved foden af den stenede skrænt. Men så snart begravelsen er overstået, banker virkeligheden på, og det er tid til, at Bjargföst må forsøge at bearbejde det enorme savn efter den far, hun elskede så højt."Sjælemesse" er en selvstændig fortsættelse af "Brandur på Bjarg".Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

 • af Gunnar Gunnarsson
  69,95 kr.

  I Gunnar Gunnarssons små historier tager vi med til Island og de forskellige skæbner, der udspiller sig der i starten af det tyvende århundrede. Samlingen fortæller om islændingenes juletid, om sejlads på det lunefulde hav, om enkemænd og ægteskab, bryllup og begravelse og alt, hvad livet ellers kan byde på.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.