Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Den første bog på dansk om madlavning med SOUS VIDE, en teknik der sikrer dig perfekte måltider hver gang. Fremover er stegen altid mør, velsmagende og lyserød -og sådan er det hele vejen igennem.Sous vide-teknikken er magisk køkken-innovation.Nu kan du forkæle din familie og dine gæster med det mest velsmagende kød, som de nogensinde har oplevet. Det slår simpelt hen aldrig fejl, når du følger opskrifterne i denne bog. Tilmed gør sous vide-maskinen det meste af arbejdet for dig, så du kan foretage dig noget andet i mellemtiden. Tricket er at vakuumpakke kød, fisk og grønt og derpå tilberede det i en vandovn, som holder en nøje programmeret og stabil temperatur: Udstyret er tilmed ikke dyrt og vi giver dig tips og tricks for at finde det mærke, der passer dig bedst.SOUS VIDE har de brugt på stjernerestauranterne i årevis, og det er en af forklaringerne på, at kokkene altid kan servere mørt og velsmagende kød. Man går simpelt hen den omvendte vej i forhold til traditionel madlavning ved først at tilberede maden, så den når en perfekt temperatur, mørhed og farve hele vejen igennem for derpå at slutte af med den sidste overfladefinish i gryde eller pande, når det drejer sig om for eksempel en steg. De sidste par år er der kommet masser af nyt og prisvenligt grej på markedet.Derfor kan vi madglade hjemmekokke nu også gå i gang og servere uforglemmelige sous vide-måltider på højt niveau. Det er intet mindre end en ny og innovativ gastronomisk verden, der åbner sig. Vi er derfor glade for at kunne præsentere denne bog, hvori du finder driftsikre opskrifter, masser af ideer til tilbehør og marinader samt tips om sous vide-udstyr til fornuftige priser.
Stegeso; römertopf; cocotte; casollette; marmite - kært barn har mange navne!Måltiderne fra en stegeso er rekord-møre og saftige; for det hele bliver jo kogt og stegt i egen saft.Verdens nemmeste; mest møre og saftige mad kommer fra en stegeso. Lad den snurre i ovnen med gode råvarer og nyd de herlige aromaer; der breder sig.Et minimum af forarbejde og meget lidt opvask er en bonus.Fra det gamle Ægypten, over etruskerne og romerne op til gallerne i Frankrignbsp; samt middelalderens Tyskland og Danmark – alle steder har man tilberedt mad under låg i ovnen; og princippet i madlavningen er stort set det samme som for tusinder af år siden.
Direkte fra livsnyderland nr. 1 præsenterer Hanne Birgitte og Anders Grøndahl en perlerække af nemme; smukke og stærkt vanedannende italienske desserter. Det er i høj grad helt nye opskrifter; skabt i samarbejde med deres kokkevenner i Italien. Men der er også blevet plads til nogle af de højt elskede klassikere. Alle med tilhørende fotos. Tiramisù i fem forskellige versioner. Profiteroller; panforte; pandekager; panettone; diverse typer hjemmelavet is; farverige frugtsalater; cremede kager og syndige chokolademuffins. Præcis 48 forskellige lækre desserter; som ikke er svære at gøre efter hjemme i køkkenet. Desuden bliver læseren inviteret på besøg i den særlige italienske kaffe- og barkultur; hvor hvert tidspunkt på dagen har sin individuelle nydelse. Inklusive digestivoen; den lille skarpe fordøjer efter måltidet; hvad enten man foretrækker Grappa eller Amaro.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.