Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Hans Skifter Andersen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Per H. Jensen, John Andersen, Jørgen Elm Larsen, mfl.
  451,95 - 507,95 kr.

  "Socialpolitik er ikke en håndbog, der fortæller socialarbejdere, hvad de skal gøre i konkrete situationer. Det er heller ikke en minutiøs gennemgang af dansk socialpolitik i dag. Og endelig er det kun i mindre grad en teoretisk fremstilling af modeller for socialpolitik og dennes placering i forskellige typer af samfund. I stedet tager bogen enkelte af fortidens, de væsentligste af nutidens og om muligt også fremtidens socialpolitiske temaer op til debat og analyse. Det er grundproblemerne i socialpolitikken i går, i dag og i morgen, der fokuseres på. Det indebærer, at kræfterne er samlet om problemstillinger af mere varig karakter, om det man kunne kalde de tilbagevendende socialpolitiske temaer; og henvisningerne til den mere 'døgnaktuelle' socialpolitik er derfor holdt på et minimum". Denne udgave af Socialpolitik er stærkt revideret og udvidet i forhold til andenudgaven fra 2004. Samtlige kapitler er reviderede og fire nye kapitler om sociale problemer knyttet til boligen og nærmiljøet, om sundhed, om social arv og om liberalistisk socialpolitik er kommet til. Socialpolitik indeholder 26 kapitler skrevet af fagfolk inden for de relevante områder og henvender sig til socialrådgiverstuderende og andre med behov for en grundlæggende indføring i socialpolitik. Bogens fremstillinger er lettilgængelige og kan med udbytte læses hver for sig. Socialpolitik er redigeret af professor i sociologi ved Universitetet i Coimbra og i socialt arbejde på Linnéuniversitetet , Iver Hornemann Møller, og professor ved Sociologisk Institut, Københavns Universitet, Jørgen Elm Larsen.

 • - On the Interaction between Segregation, Urban Decay and Deprived Neighbourhoods
  af Hans Skifter Andersen
  387,95 - 1.344,95 kr.

 • af Hans Skifter Andersen
  247,95 kr.

  This edited collection, drawn from research undertaken by the European Network for Housing Research, is brought together by two well respected experts in the field of urban renewal. Ten chapters, written by contributors from academic and policy making backgrounds, examine experiences with problems of urban decay and housing deterioration across Europe. The book includes case studies of housing renewal problems and policies in England and Wales, Scotland, Norway, Sweden, Denmark, The Netherlands, Schwitzerland, Austria and France, together with a overview (which also looks at Germany) drawing out the similarities and diffrences between countries. This edited collection provides an important source of previously unpublished data. It highlights lessons for UK housing renewal policy and will feed into longer-term debates

 • af Kjeld Johnsen, Hans Skifter Andersen & Michael Kvetny
  147,95 kr.

  SBi-anvisningen 132 gennemgår detaljeret hvordan man gennemfører analyser af lønsomhed og likviditetsvirkninger som led i udarbejdelsen af det teknisk-økonomiske grundlag for beslutninger om energibesparende investeringer.Anvisningen indeholder blandt andet en række enkle skemaer, der kan lette og systematisere beregningsgangen.

 • - opløsning, oplevelse, opsplitning
  af Hans Thor Andersen & Hans Skifter Andersen
  367,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.