Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Helle Hygum Espersen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Mia Arp Fallov, Linda Lundgaard Andersen, Annika Agger, mfl.
    367,95 kr.

    I faglige og politiske kredse har der i mange år været fokus på udsatte boligområder, og både i forhold til økonomisk og sundhedsmæssig udsathed, integration, forebyggelse af kriminalitet, uddannelse og byrumsmæssig udvikling foregår der en omfattende indsats.Socialt arbejde i udsatte boligområder er en lærebog til studerende og fagprofessionelle, der skal arbejde med boligsociale indsatser. Bogen giver dels en historisk og aktuel oversigt boligsociale udfordringer og indsatser, dels en præsentation af, hvordan de boligsociale indsatser udføres i praksis.Redigeret af Louise Glerup Aner, grundlægger af konsulentvirksomheden Naboskaber, og Birgitte Mazanti, leder af Center for boligsocial udvikling. Louise og Birgitte har i mange år forsket og undervist i boligsocialt arbejde og byudvikling.

  • af Jens Jørgen Hansen, Linda Lundgaard Andersen, Christian Tang Lystbæk, mfl.
    267,95 kr.

    Biblioteksdidaktik gennemgår biblioteksfaglige genstandsfelter og teori om bibliotekets udvikling samt biblioteksdidaktik – både inden for digital dannelse og kulturel dannelse. Til hvert af bogens kapitler hører en række studieøvelser, der fra et meta-perspektiv sætter fokus på og træner læseren i biblioteksdidaktiske greb inden for den formidlende, den faciliterende og den vejledende tilgang til biblioteksdidaktik.Bogen er forfattet af undervisere fra bl.a. Københavns Universitet, Syddansk Universitet, Roskilde Universitet og Aarhus Universitet: Linda Lundgaard Andersen, Lennart Björneborn, Rune Eriksson, Helle Hygum Espersen, Jens Jørgen Hansen, Henrik Jochumsen, Cecilie Laskie, Christian Tang Lystbæk og Trine Schreiber.Biblioteksdidaktik henvender sig til studerende ved biblioteksuddannelserne og biblioteksformidlere på efteruddannelserne.

  • af Thomas P. Boje, Torben Fridberg, Lars Skov Henriksen, mfl.
    376,95 kr.

    I antologien har vi samlet nye bidrag fra en række forskere fra Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet, Københavns Universitet, VIVE ­­– Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd samt Center for Borgerdialog. Bidragene i antologien analyserer både deltagelsen i frivilligt arbejde – hvem arbejder frivilligt, hvorfor og hvordan – og det frivillige arbejdes nytte. Bogen tager udgangspunkt i nye data, kvantitative såvel som kvalitative, der er indsamlet inden for de seneste år, med henblik på at belyse udviklingen i det frivillige arbejde i Danmark.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.