Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ida Rud

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Trine Bundsgaard, Sanne Søndergaard, Marianne Iben Hansen, mfl.
  93,95 - 189,95 kr.

  Historier, der får børn til at drømme stortPiger skal være yndige og dygtige. Piger skal være vilde og blodige. Piger skal være sjove og gakkede.Piger skal være lige præcis, som de er. Og det er missionen med Kampklar , som er ni historier om vilde, opfindsomme, modige, ja alle slags piger. Læs for eksempel om Freja, der udnævner sig selv til superhelt. Eller Alma, der bygger en rumraket.Historierne er skrevet af Sanne Søndergaard, Sanne Cigale Benmouyal, Ane Cortzen, Marianne Iben Hansen, Sophie Souid, Trine Bundsgaard, Geeti Amiri, Ida Rud Nielsen og Silja Okking. Fra 6 år. 

 • af Peder Frederik Jensen, Thomas Skov, Pivinnguaq Mørch, mfl.
  197,95 - 232,95 kr.

  12 personlige fortællinger skrevet af 12 forfattere og kulturpersonligheder. Tekster om nutid og datid til minde om samtiden og til erindring i fremtiden. Alle skribenter har hentet inspiration i den nye virkelighed. Flere har skrevet om de nære relationer, såsom Thomas Skov, der på humoristisk vis reflekterer over det at blive sin egen far, mens StineStregen og Henriette Noermark på hver deres måde skriver om, hvor udtalt ensomheden og ens ikke selvvalgte livssituation som single blev under coronakrisen. Nadia Plesner og Madeleine Kate McGowan kigger mere ud mod det store udland. Og mon ikke det er det blik, alle har fået skærpet: Det nære er på en helt ny måde smeltet sammen med hele verden og dens udvikling. For første gang i nyere tid har vi nærmest alle et fælles projekt, som har koblet sig sammen med alle de udfordringer, verden står midt i: social ulighed, fødevare- og klimakrisen, flygtninge, ensomhed og psykiske udfordringer og identitet. Forfatterbidragene er skrevet af: Julie Maj Jakobsen, Peder Frederik Jensen, Nadia Plesner, Pivinnguaq Mørch, Uzma Akbari, Ida Rud, Marie Louise Tüxen, Thomas Skov, StineStregen, Chris Pedersen, Henriette Noermark og Madeleine Kate McGowan.

 • af Lene Bull Christiansen, Inger Bols, Ida Rud, mfl.
  227,95 - 247,95 kr.

  TYK giver et indblik i de svære private følelser om kroppen, men også i forskningen om kropsvægt og i modstanden mod slankekulturen. Hver af bogens 13 forfattere kommer fra forskellige baggrunde og steder i livet, men alle har de det til fælles at have erfaring med at leve som tyk samt deres ønske om at leve i en verden, hvor der er plads til alle uanset størrelsen på ens krop. De gør op med de mange myter, der er om tykke mennesker i forhold til alt fra sex, forældreskab, sport, skønhed, sundhed og mange andre aspekter af livet. Det er ikke særlig populært at beskæftige sig med det at leve i en tyk krop. I stedet er den primære opfattelse, at man hellere skal se at tabe sig. Men bogens forfattere vil udfordre dig til at se på tykke mennesker med nye øjne ved at gå nye veje. De åbner op for deres tykke liv og viser, hvordan ens tilværelse kan være, når man ikke modkæmper sin krop, men lever med og i den.TYK giver dig mod på at leve livet fuldt ud – også i en tyk krop.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.