Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Insoo Kim Berg

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Insoo Kim Berg & Peter de Jong
  347,95 kr.

  Dette er en grundbog i anvendelse af den løsningsfokuserede metode i klientsamtaler.De fleste samtalemetoder arbejder med fokus på klientens problemer. Den løsningsfokuserede metode er anderledes, fordi den ikke interesserer sig så meget for problemerne som for, hvordan de kan løses. At arbejde løsningsfokuseret vil sige at sætte fokus på klientens ressourcer, dvs. de områder der fungerer godt i klientens tilværelse. Ved at forstærke og forstørre disse områder og dermed fokusere på klientens ressourcer kan man skabe løsninger af klientens problemer i samarbejde med klienten.Ben Furman skriver i sit forord til den danske udgave: ”Du vil opleve, at det faktisk er muligt at tale om problemer uden at fokusere på problemerne. Det gør man ved at fokusere på, hvordan klienterne gerne vil have, deres liv skal være, i stedet for at fokusere på, hvordan de ikke ønsker, det skal være. Den løsningsfokuserede tilgang hviler på den tanke, at hvor der er et problem, er der også et ønske om, at tingene var anderledes.”Løsningsfokuserede samtaler beskriver de færdigheder, der er nødvendige for at bruge den løsningsfokuserede metode i praksis. Bogen indeholder lange dialoger fra klientsamtaler, som giver et klart billede af, hvordan løsningsfokuserede samtaler forløber.Bogen henvender sig til psykologer, familiebehandlere, behandlere i skolesystemet, læger og sygeplejersker i psykiatrien samt behandlere i alle former for socialt arbejde.

 • af Insoo Kim Berg & Peter Szabó
  277,95 kr.

  Bogens centrale tema er den løsningsfokuserede metode i coaching samtalen. Hvordan skabes en samtale, som over kort tid er udviklende for fokuspersonen i bestræbelsen på at skabe og opstille klare proaktive mål? Gennem hele bogen arbejdes i dybden med teknikker og metoder på en brugbar måde. Forfatternes position i bogen bygger på et rationale om, at fokuspersonerne selv har evnen til at reflektere over, hvilke mål der er bedst for dem selv og hvordan de opnår disse mål. Bogen indeholder 5 kapitler, hvor samtalen udvikler sig og læseren inviteres ind i en anerkendende humanistisk tilgang, der først og fremmest tager udgangspunkt i fokuspersonens værdier.Bogen henvender sig til praktiserende coaches, som vil læse mere om det praktiske og erfaringsbaserede perspektiv på coaching, hvor klientens ressourcer og værdier er det centrale udgangspunkt. Bogen er også velegnet til kurser og efteruddannelse i den løsningsfokuserede metode.Bogen er den anden i serien om løsningsfokusering. Den første bog LØSNINGSFOKUSEREDE SAMTALER er skrevet af INSOO KIM BERG og PETER DE JONG.INSOO KIM BERG var en af grundlæggerne af den løsningsfokuserede metode. Hun underviste i metoden ved Brief Family Therapy Center. PETER SZABÓ, Dr. jur. og certificeret coach. Han er grundlægger og leder af Weiterbildungsforum, Bassel, som er den største coaching skole i Schweiz. Oversat fra efter Brief Coaching for Lasting Solutions af Stig W. Jørgensen.

 • af Insoo Kim Berg
  317,95 kr.

  Like so many helping professionals today, coaches are discovering that the most effective treatment plan is not always the one that takes the most time.

 • - A Solution-Focused Approach
  af Insoo Kim Berg & Scott D. Miller
  284,95 kr.

  A detailed program for psychotherapists-the solution-focused, brief-therapy, problem-solving method of working with problem-drinker clients.

 • - A Collection of Hope-Inspiring Stories
  af Insoo Kim Berg & Yvonne M. Dolan
  266,95 kr.

  Clients and solution-focused therapists often accomplish remarkable results under seemingly hopeless economic/political/social conditions. In this book mental health and social service professionals worldwide reveal how small actions can yield big changes in people's lives.

 • af Insoo Kim Berg & Susan Kelly
  461,95 kr.

  "[O]ffers creative ways to build alliances with families...using language and motivational interviewing to help parents focus on problem-solving....a valuable resource." --Virginia Child Protection Newsletter

 • af Insoo Kim Berg & Therese Steiner
  400,95 kr.

  How to use solution-focused therapy with children and adolescents.

 • - A Solution-Based Approach
  af Insoo Kim Berg
  357,95 kr.

  This book is written for those who "work in the trenches" of child welfare and family services.

 • - A Substance Abuse Treatment Manual
  af Insoo Kim Berg & Norman H. Reuss
  272,95 kr.

  A practical guide introducing the solution-focused approach to clinicians working with substance abusers.

 • - A Radically New Approach to Problem Drinking
  af Insoo Kim Berg & Scott D. Miller
  212,95 kr.

  A new approach to problem drinking that focuses not on the past or the present but on the future.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.